Schumacher’in Yeni Sinema Filmi “Kralın Dönüşü”

Emekli bir F1 pilotu olan Michael, çok sevdiği bir ahbabı tarafından gelen F1’e geri dönme teklifini reddetmez  ve F1’e geri dönerek  taraftarlarını çok sevindirir. Herkes eski günlerdeki gibi yine tarih yazmasını, yeni takımının yıldızını parlatmasını bekler ama gözden kaçırdıkları bir nokta vardır. Ne yeni geldiği takımı yeterince güçlüdür ne de kendisi eskisi kadar  gençtir. Bir zaman sonra toz pembe  bulutlarla  başlayan hiyake , fırtınanın habercisi olan kara bulutlara yerini bırakır. Ama O, bunları bilerek ve hesaplayarak dönmüştür.

Kara bulutların hüküm sürdüğü, karanlığın kol gezdiği hikayede, yaptığı keskin hareketlerle tüm yıldırımları üzerine çeker çoğu zaman. Hatta öyle ki bir sefer güneşli bir yaz gününde  çarpılmaktan zar zor kurtulmuştur. Tüm bu zor zamanlarına rağmen eski takım arkadaşı Kara Rubens(Kara Şövalye Rubens)   başta olmak üzere birçok eski yeni takım patronu ,gazeteci, yorumcu, F1 pilotu, futbol yorumcusu, tennis koçu , aşçılar birliği federasyonu  üyeleri tarafından acımasızca eleştirilir, haşlanılır ve geri döndüğüne bin pişman edilmeye çalışılır. Kendisine karşı yürütülen “Düşene bir tekme sen de vur kampanyası” inanılmaz  boyutlara ulaşır.

Michael, tüm bunlara rağmen pabucun o kadar ucuz olmadığını ispatlarcasına pes etmez, 100’ler külübünün ilk ve tek üyesi olma yolunda hedefine doğru ağır ağır yol alır.

Şaka bir yana Michael 2006’da emekli olduktan sonra iki tane filmde(Cars, Asterix at the Olympic Games’de) kısa da olsa rol almış ve oyunculukta da yeteneğinin olduğunu ortaya koymuştu. Bunun devamının gelmesini çok beklediysem de ne yazık ki gelmedi.

Michael’i uzun metrajlı bir filmde görmek inanılmaz olurdu. Şimdilerde Senna için yapılan film gibi değil de normal bir Hollywood  filmi olsa herhalde tüm Michael taraftarlarının kaçırmayacağı bir film olurdu.

Michael bir filmde daha oynayacak olsaydı bunun kötü adam rolünde olan bir film olmasını isterdim. Bir mafya babası , bir kovboy, ya da bir seri katil rolüne ne gülerdim ama. Bir de  filmin müziklerini Ennio Morricone , Gheorghe Zamfir ya da Hans Zimmer’dan biri  yapsaydı o zaman değmeyin keyfime.

Gelgelelim bu bir fantaziden öteye gitmiyor. Her ne kadar klasik olsa da  şimdilik bizim yazdığımız senaryo ile idare edelim.

Filmi İndirmek İçin Tıklayınız

Filmin Videosu

thrillercd


Yorumlar

  1. ben bunu nasıl kaçırmışım ya. hahahahha çok iyi olmuş ellerine sağlık.cartman'ın o son sahnede ne işi var ona ayrı bi koptum 🙂

  2. MİCHAEL SCHUMACHER o bir EFSANE ve hep öyle kalacak EF,1 de" filim yıldızıda olabilirmiş…!! aslına bakılırsa ne yapsa yakışıyor yaşınnında vermiş olduğu bir güzellik durumu var elbette " ayrıca o hala çok yakışıklı ve genç görünüyor örnek alınması gerekilen bir insan fügürü ona hayranlığım müthişş" bir karakter her röle her pilatformda olması gereken gerçek bir PROFESYÖNEL…..

  3. şimdi kimse seninle uğraşamaz şumi ortalık toz duman.şurada kalmış dört gün.

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    iyimis schumi bu sene komik yarıslarda cıkarttı ozellikle singapurda heidfeldle carpısması cok enteresandı

  5. elif çivici avatarı

    Farklı bir yaklaşım olmuş,elinize sağlık 😀

  6. güzel ve hoş

  7. Beğenen birilerini bulmak güzel 🙂

  8. çok güzel olmuş. emeğinize sağlık

  9. Muhahahahahaha!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir