Honda İkilisi Başlangıç Performansından Memnun

yazar:

kategori:

Honda Racing pilotları Jenson Button ve Rubens Barrichello araçları RA108’in ilk 2 yarışta gösterdiği performanstan memnun olduklarını belirtti.

Honda takımı geçen sene sadece 8 puan kazanabilmiş ve felaket bir sezon geride bırakmışlardı ancak takım bu sezon Ross Brawn eşliğinde umutverici bir başlangıç yaptı.

Rubens Barrichello Avustralya’da 6. olmuş ancak pit karışıklığı nedeniyle diskalifiye edilmişti.

Malezya’da 10. olan Button ise takımın erken performanstan memnun olabileceğini söyledi ancak puan kazanmak için biraz daha gelişim göstermeleri gerektiğini söyledi.

Button "Şu ana kadar gösterdiğimiz performanstan memnunuz ve geçen hafta sonu Malezya’da tam yarışı tamamlamak değerliydi. Orta bölümdeki performansımız umutverici ancak bunun yanında puanlar için mücadele etmemiz için bir adım daha atmamız lazım."

"Sezon başladıktan sonra başka test fırsatı olmadığı için sıcak Bahreyn’de performansımızı maksimuma çıkarmak için Avustralya ve Malezya’da elde etiğimiz verileri kullanacağız. Yine sıralamalarda son 10 için kapıya vuracağımızı düşünüyorum." dedi.

Barrichello "Sezonun ilk 2 yarışı takım için umutvericiydi ve bende aracın performansından, özellikle de her 2 sıcak yarışı tamamladığım için memnun kaldım."

"Cumartesi günü antrenman seansını kaçırdığım için Malezya benim için yarış ayarları bakımından mücadeleci oldu ancak genel olarak RA108 rekabetçi bir araç olduğunu kanıtladı ve iyi performans gösterdi." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir