Hamilton, Abu Dhabi'de Kazanabileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Hamilton hâlâ şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer alıyor ancak liderle arasında 24 puan fark olması, 2008 şampiyonunun şampiyonluğunu neredeyse mucizelere bırakıyor.

Hamilton “Kaybedecek bir şeyim yok, benim önümdekiler kaybedebilir.”

“Ben tam gaz yarışacağım. Genelde onlar bizden daha hızlı araca sahipler ancak bu galibiyet mücadelecesi vermeyeceğimiz anlamına gelmesin. Kazanmamız lazım ve bunu planlıyorum.” dedi.

Hamilton ayrıca bu seneki şampiyonluğu kaçırsa bile çok üzülmeyeceğini söyledi.

Hamilton “Çok geride olduğum için daha az üzüleceğim. İlginç bir sene oldu. Çok az şansımız olsa da hâlâ mücadelenin içerisinde olduğumuz için mutluyum.”

“Bu sene elimizden geleni yaptık ve diğerleri biraz daha iyi iş çıkardılar. Ben gelecek sene için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. hiç öyle artis artis poz verme. bu sene kariyerinin en kötü pilotluğunu sergiledin. bir çuval inciri berbat ettin. bu arada resimde arka fona bakarmısınız? inşaallah bir gün gelir müslüman olursun:)

  2. Kazanabilir ama şampiyonluk çok zor.Her yarış mclaren fanlarının bu pist tam bize uyar açıklamalarına bu defa katılıcam.Mclaren'in avantajlı olduğu yerler var fakat üst üste seri ve hızlı virajlarda var.Ferrari ve Red Bull birbirlerine yakın olacaktır ama mclaren'inde brezilyadaki kadar yavaş kalacağını tahmin etmiyorum.Brezilya'da alonso hamiltonun arkasındayken hamilton geçilmek istemesede aracı izin vermemişti, aynı zamanda koredede.Rekabetçi araca sahip olursa belli bir yere kadar alonso'yu arkasına alır.Bu arada son diyiceğim, sezon kapanışının abu dhabi'de yapılmasından nefret ediyorum.

  3. Hamilton:ehe ehe beyler şampiyon oldum…hesaplamalar diyordunuz?..
    Valla böyle olursa ayrı bi sevinirim.kara çocuga helal olsun der ve bi sonraki yılı beklerim

  4. yada webber-lewis-vettel-alonso…:))

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    abu dhabi mclaren'a da uygun. uzun düzlükleri var. fakat uzun dingili dolayısıyla (mp4-25in dingil mesafesi mp4-24ün neredeyse toplam uzunluğuna yakın) çok yavaş olan yerlerde redbull ve ferrariye göre yavaş kalabilir. uzun düzlüklerle birlikte hızlı yön değişimi olan virajlarda var işte buralar mclaren'a uyuyor. hamilton'da zaten gözü kara pilot yüzde yüzünü verse yarışı kazanabilirde. redbull-ferrari-mclaren kapışması izlesek fena olmaz.

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    O kadar heveslenmeyin son 4 yarisda gorduk kim daha hızlı brezilyada kuru zeminde sıralama olsaydı pole bizimdi ve yarisida almis olucaktik ama burada kup kuru zemin ve ayarlarımızı ona gore yapacaz ve 1 cilik icin daha kolay olucak red bullun burada hızlı olmasını sağlayan virajalrı yok kan kaybetmesi icden bile değil reno nun motoru burada zorlana bilir frenlere asırı yük biniyor dayanıklılık sorunu ortaya cıkıcaktır brezilyaya oranla sansları daha az burada vettel kendine o kadar güvenitor ama hevesi kürsaganda kalacak Ferrarinin gecesi gunduzune katıp aracı daha iyi hale getirmek zorunda ve bunu yapmasi icinde her seye sahip red bullu kafasına takmıyor kendileri bu isin uzmanı zaten ve abu dabi de cok HEYECANLI Bir bitiş bizleri bekliyor…

  7. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Ya alonso ve diğerleri problem yaşarsa ne olacak

  8. Vettel-Webber-Hamilton-Alonso sıralaması olursa da kabuldür ^^

  9. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    alnsoyu arkanda tut yeter.ben seni yarışı kazanmış sayacam:)

  10. mclaren bu piste uygun değil.kazanamaz.rbr ve ferrai arasında geçecektir rekabet.

  11. biz kazanırsak araya girsin ama:)

  12. Ferraricilerin desteğini alıyoruz bu yarış, zafer bizim.

  13. Sen ne kadar zekisin. Leb demeden leblebiyi anladığını sandın ama yanıldın. Alonso'nun sezon sonuna kadar nasıl geldiği hakkında bir düşüncen var mı ?. Ya da düşünmeye kadar yeten bir zeka seviyen varmıydı… ?

  14. Lewisin şampiyonluğun kaderini değiştirebileceğini düşünüyorum geçen sene burda çok iyiydi osrun yaşama idi büyük ihtimalle kazanmıştı

  15. ₫ä٢ŧђ-๓ąปĽ  avatarı
    ₫ä٢ŧђ-๓ąปĽ

    he Alonso şampiyon olmasın diyen bir başka mantık abidesi.çok istiyorsan,amacın sadece podyumsa Alonso'nun arkasından 2nci olsun.hem 15 değil 18 puan alsın kabulmü?

  16. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    walla kazanabiliyosa kazansın işime gelir aklıma gelemzdi karaçocuğun yarış kazanmasını isteyeceğim:D eğer kazanamıcaksa aramızda durmasın çekilsin fernandoya eziyet etmesin:Dşaka bi yana inş sıralamalarda redbuları geçeriz veya birini geçerizde bunalrın hççbirine gerek kalmaz

  17. Açıkcası Abu Dhabi'de Kazanabileceğine inanmıyorum pek ama en azından redbulların hemen arkasında olup podyumda olmanı çok isterim.

  18. Şampiyonun belirlenmesinde Hamiltonun büyük etkisi olacak. Mclarenin burada iyi iş çıkartacağını düşünüyorum.

  19. ₫ä٢ŧђ-๓ąปĽ  avatarı
    ₫ä٢ŧђ-๓ąปĽ

    Aslında bu sene dörtlüden hangisi kaybederse çok üzülecek.Button erken havlu attı ama dört pilotta son yarışa kadar harika geldiler.Şampiyon olamayanın tüm senesi gitmöiş olacak.Bence kaybedenler çok üzülecek.

  20. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Biz kazanamazsak Lewis kazansın tabiki… Ama Redbullar ile aramıza girerse o zaman kötü..

  21. Aslından Yarış heyecanı açısından çok müthiş olur fakat diğer rakiplerle kapışabileceğini sanmıyorum çünkü araçları yeteri kadar iyi değil ve geride kalıyor

  22. Abu Dhabi'de güçlü bir Hamilton işimize gelir ilk iki sırayı gene Red Bull pilotları alır araya da Hamilton-Kubica gibi süpriz isimler girerse Webi ve Sebi için mükemmel olur

  23. 08Alonso| SF avatarı

    Hamilton "Çok geride olduğum için daha az üzüleceğim.

    Böyle birşey var mı? Tersine neden bu kadar gerideyim diye üzülmelisin Lewis.

    Ayrıca Hamilton'un burada kazanması zor olur. Eğer kazanırsa ezeli rakibinin ekmeğine yağ sürer 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir