Canlı İzle: Abu Dhabi GP – Antrenmanlar


Yorumlar

  1. arkadış maalesef oda donuyor

  2. kemal  kurtoğlu avatarı
    kemal kurtoğlu

    yok 😀

  3. kemal  kurtoğlu avatarı
    kemal kurtoğlu

    http://www.freedocast.com/xonia958 .. takıLma tok arkadaşLar

  4. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    arkadaşlar takılmadan oynatan bi site yok mu?

  5. başkan efendi çıkıp massa'dan temposunu yükseltmesini isterken, iki kelam laf da takıma söylesin. son 7 günde 2 kere yolda kaldı aracı; yarışta pitstopta da adam gibi lastiği takamayıp felipe'nin yarışını bitirdi salak ekip.

    ne oldu anlamış değilim. yine 20 dakika kala başka bir arıza. zaten abu dhabi'ye ilk kez çıkıyor felipe, bari adam gibi antrenman seansı geçirebilsin. ama yok kardeşim bir adam da önce şans olacak.

  6. inceleme gelecekmiş.. neyin incelemesi, hamilton uçarak son virajı almak üzere, karşısında daaan, kamyonlardan biri. adamın turu çöp oldu, kontrol edemese kerbin üstünden zıplayan mclaren aracının o hızda spin atması çok mümkün..

    bu kamyonların sürücüleri de en az araçları kadar kazma, kimse kusura bakmasın. lan ayna denen bir şey var; bir değil iki değil koskoca sezonu mahvettiniz.

  7. her sıralama, her antrenmanın afedersiniz içine ediyor süper lige "amatör küme"den giriş yapan F1 aracına benzeyen kamyonlar ve de onların kompleksli sürücüleri..

    zaten 5-6 saniye yavaşsın, en azından adam olun da arkadan gelenlerin turunu batırmayın. sezon başından beri canıma yetti bu adamların milletin antrenmanına, sıralamasına ve yarışına limon sıkması..

  8. katafalk hamiltonın şampiyonluğuna 1 e 100 veriyor orana bak.en iyisi ortaya karışık yapmak.birazı alonsoya birazı webbere birazı vettele.azıda hamiltona.olumu olur belki.2 rbr birbirine girerse.ki olmadı değil vettel bu konuda yetenekli.alonsoda kanat kırıp pite girerse vs. :))
    bugüne kadar hiç iddia oynamadım ama 1 e 100 oranını görünce insanın ağzınınsuyu akıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir