FIA'nın İtalyan Hakem Ataması Tartışma Konusu Oldu

yazar:

kategori:

Bu hafta sonu pilot hakem olarak 1990’larda Scuderia Italia takımıyla mücadele eden İtalyan Pirro olacak.

48 yaşındaki Pirro tam bir Ferrari hastası ve websitesinde de 1971 Ferrari 512 ile çekilmiş fotoğrafında “Her İtalyan Ferrari’yi sever.” yazıyor.

Bazı görüşlerde İtalyan sürücünün etkili olabileceği bazı kararlarda Ferrari’nin şampiyonluğunda etkili olabileceği söylendi.

FIA’dan gelen açıklamalarda ise herhangi bir sorunun olmayacağı savunuldu.


Yorumlar

  1. Geçmiş olsun Hamilton

  2. nasıl ingiltere'de mansell'in atanması gibi, burada da italyan hakemin atanması pek doğru bir karar olmamış bence. özellikle sezonun son yarışı ve şampiyonluk düğümünün çözüleceği haftasonunda başka daha uygun bir isim bulunabilirdi. bu adamlar profesyonel, olaya tamamen bu şekilde yaklaşıp herhangi bir adaletsizlik yapmayacaklarına inanıyorum ama, ine de insanların aklında küçük de olsa soru işareti bırakmamak, şampiyonayı şaibeliymiş gibi göstermek isteyen insanlara karşı bu şekilde bir polemik konusu yaratmamak daha uygun olabilirdi.

  3. ingiltere de mansell yine aynı şekilde belçikada mansell vardı ve alonso ingiltere de pitten geçme cezası aldı kimse rahatsız olmasın o yüzden ingiliz hakem atanıyorsa italyan da atanır

  4. Anca hile yalan dolanla şampiyon olmaya çalışabilirsiniz zaten bunların sistemi böyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir