Button, Kış Dönemi İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Button “Uzun yıllar boyunca takımımla oturup rahat bir şekilde gelecek seneki araç üstünde çalışabildiğimizi pek hatırlamıyorum.”

“Şimdi ise bunun içib sabırsızlanıyorum. Yoğun bir kış dönemi olacak, büyük bir tatil olmayacak bu yüzden yoğun ancak heyecanlı bir kış olacak.”

“Geçen seneden bu seneye takım değiştirdim ve ondan önceki sene yarışabileceğimi bile düşünmüyordum. Bir önceki sene gidecek bir yolumuz bile yoktu, Ross Brawn çok geç geldi ve araca yardımcı olmak için geç kalmıştı. Bu yüzden her kış bir şeyler oldu.”

“Ondan önce ise Williams ya da BAR’da yarışacağım belli değildi ve sürekli bir şeyler değişiyor ve stresli kışlar geçiriyorduk. Ancak bu kış stresli olmayacak. Parkta yürürmüş gibi bir kış geçireceğiz ve gelişimlerle birlikte eğlenceli olmasını umuyorum. Aracı istediğim şekilde ayarlamaya çalışmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Button, 2011 öncesinde özellikle sıralamalar için iyi bir denge bulması gerektiğini düşünüyor.

Button “Bu sene biraz sıralamalarda zorlandım ve benim en kötü yönüm bu oldu. Düşük yakıtla piste çıktğımda denge bulmakta zorlandım.”

“Yarış performanslarımdan memnunum ve yarışlarda araçlardan maksimumu çıkardığımı düşünüyorum ancak sorun şu ki hep gerilerden gelmek zorunda kaldım.”

“Bazı çok iyi yarışlarım ve stratejik başarılarımız oldu ve pazar günlerinden cumartesilere göre daha fazla keyif aldım ve şuna da dikkat çekmeliyim ki burada kendimi evimde hissediyorum. Eski takımlarıma gönderme yapmıyorum çünkü oralarda da kendimi evimde hissediyordum. Ancak bu takımda böylesine kısa sürede bu şekilde hissedeceğimi düşünmemiştim.”

“Bu kadar hoş karşılanacağımı düşünmüyordum ve böylesine deneyim ve tarihe sahip bir takıma ilk geldiğinizde biraz gergin oluyorsunuz. Bu takımla çalışmayı sevdim ve gerçekten fikirlerinize önem veren bir takımda yarışmak harika. Bu da beni 2011 için umutlandırıyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    Geçiniz, sadece iyi bir takım arkadaşın, sadece bu

  2. Çoğu yarışlarda (yarış performansı olarak) Hamiltondan bir eksğin olmazsa da sıralamalara gelince Massa ve Schumi gibi geride kaldın. Yine de bence iyi bir sezon ortaya koydun. Birazcık daha hızlı bir araç ve birazcık daha iyi bir şansla belki bu sene de şampiyon olabilirdin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir