Rosberg: "Rekabetçiliğimiz, F-Kanala Bağlı"

yazar:

kategori:

Bu görüş Nico Rosberg’e ait ve Alman sürücü, F-kanalı artık iyi çalıştırdıklarını, ancak Brezilya’da yüksek rakımın sistemin etkililiğini etkilediğini söyledi.

Rosberg “Hava basıncı, koşullar konusunda oldukça hassas ve hava basıncının Brezilya’dan daha yoğun olmasıyla neler yapabileceğimizi göreceğiz.”

“Bu hafta sonunda sistemin etkisini, ne kadar iyi çalıştığını görmek istiyoruz ve ardından önceki haftalara göre performansımızı karşılaştıracağız. İlk 6’ya girip oradakileri yenmek istiyoruz.” dedi.

Rosberg ayrıca bu sezon gösterdiği performanstan memnun olduğunu ancak galibiyet mücadelesi veremedikleri için artık sezonun bitmesini istediğini söyledi.

Rosberg “Galibiyet şansı veremeyince pek de heyecanlı olmuyor ve bu tür sezon yeteri kadar geçirdim.” dedi.


Yorumlar

  1. yoo ama hamiltonın bu numaraları eskidi artık kimse yutmuyor zaten

  2. arkadaşım telsizden herşeyi dürüstçe açıklamak durumunda değiller ki bunun taktiği var stratejisi var telsiz konusmalarının şeffaf oldugunu mu düşünüyorsun :))

  3. Önü açıldıktan sonra yumuşak lastikle kendsinin en iyi turlarını atmaya başlamıştı.

    Birde yarışta yumuşak lastiklerle giderken bir çok kez Lewis in onboardundan gösterdi. Araç viraj girişlerinde nekadar dengesizdi, çıkışta gitmiyordu adeta.

  4. f1 ilyo hamilton telsizden ne söylerse tersi oluyor.lastiklerim bitti diyor fastest lap yapıyor.yol tutuşum yok diyor fastest lap yapıyor.f kanalım çalışmıyor diyor.sektör rekoru yapıyor
    gelelim rosberge:kubicayı arkamızda tutalım yeter.

  5. Her iki konudada haklı.

    Birde Lewis de Brezilyada F kanal iyi çalışmıyor demişti telsizden, Martin de son sektör en hızlı sensin demişti. Baya komikti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir