Webber: "5. Sıra Pek İyi Değil"

yazar:

kategori:

Takım arkadaşı Sebastian Vettel’in ilk sırayı alması ile birlikte Avustralya pilot, gridde 3. sırayı Ferrari’den Felipe Massa ile paylaşacak.

Webber: “Gridde 5. sıra pek iyi değil”

“Elbette hayal kırıklığı yarattı ama yarın önümüzde uzun bir yol var. Şişman kadın henüz şarkısını söylemedi. Daha yukarıda olmak isterdim ama tempoyu yakalayamadım, hayal kırıklığı oldu”

“Şüphesiz orada olmamız gerek. Yarışta çok şey olabilir ama bugünkü performansın yardımı olmadı. Daha yukarısı güzel olurdu”

Alonso’yu geçip geçemeyeceği yönündeki soru üzerine Webber: “Kendinize daha fazla güvenebilirdiniz ama sonuçta hâlâ takipteyiz.”


Yorumlar

  1. watercolour avatarı

    o dediğin olay sadece 1 kez oldu ondada yarışı webber kazandı diğer yarışlarda hep eşittiler

  2. vettele verdiği desteği ona vermediler. vettel şasim kötü mızmızlandı şasi yaptılar onun mızmızlandığı şasi ile webber yarıştı daha ii sonuç aldı. sonra yarış öncesi kanadını alıp vettel e taktılar. baktılar gene geride kalıyor o zamanda motor haritasında değişiklik yapıp webberin önünde olmasını sağladılar.
    Redbull webberi en iyi 2. pilot olarak almıştı ama vetteli geçtiğini görünce vettelin mızmızlanmasını susturmak için destek vermediler.

  3. Kore'de Horner Webbere kaza yap demedi heralde

  4. Webberi bu hale Redbull takımı ve Horner getirdi,parlak çocuk Vetteli pışpışlıyacaz diye Webberi arka plana attılar…Alonso şampiyon olursa Horner efendinin yüzünü görmek lazım…

  5. 08Alonso| SF avatarı

    Hem kafa hemde Vettel,Alonso,Hamilton gibi pilotlarda olan şey Webber'de yok.

  6. "baskı hissetmiyorum".

    gördük. aynen kore yarışındaki gibi. son zamanlarda her şeyden önce zihinsel olarak problemi var webber'in. bu da performansını direkt etkiliyor. bence bu kadar sıkı bir mücadeleyi kafa olarak kaldıramıyor.

  7. 08Alonso| SF avatarı

    Gelecek sene Bahreyn de söyler artık 😀

  8. serdar yakut avatarı

    Şişman kadın henüz şarkısını söylemedi:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir