Alonso'ya Göre Sıralamalar Bir Şeyi Değiştirmedi

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel ve Lewis Hamilton ilk iki sırayı aldı ancak şampiyonluğa ulaşmaları için İspanyol pilotun daha gerilerde olmasına ihtiyaçları var. Webber’in ise Ferrari pilotundan 9 puan fazla alması gerekiyor.

Ancak Alonso bugünkü sonuçların hiçbir şeyi değiştirmediğini düşünüyor.

“Bana kalırsa ilk antrenmanlardan önceki durum ile az çok aynı sayılırız. Durumun farkındayız, dört tane şampiyonluk takipçisi var.”

“Her şey yarın yarışta çözülecek, her şey olabilir ve son yarışlarda işlerin değişebildiğini gördük. Kore’de Red Bull’lar çok güçlüydü ama yarışta mekanik sorunlarla kaybettiler, Brezilya’da da pit stoplarda sorunlar gördük.”

“Yarışta er şey olabilir, 55 turu sorunsuz çıkarmamız gerekiyor. Zor ve uzun bir yarış olacak am çok güçlü bir pozisyondayız.”

İspanyol pilot, son seanstaki trafik konusunda ise şunları söyledi: “Elbette herkes için zor geçen bir sıralama oldu. İkinci ve üçüncü seansta pozisyonlar değişti. Son seans bitene kadar ne kadar rekabetçi olduğunuzu asla bilemezsiniz.”

“İlk denemem harika değildi, ilk sektörde trafiğe takılmıştım. İkinci set lastiklerle mevcut potansiyeli kullanabileceğimi biliyordum. Limitlere kadar zorladım ve üçüncülük harika”


Yorumlar

  1. yarın start çok kritik olacak. dikkatli olman lazım alonso. bol şans artık. yapabileceğinin en iyisini yaptığından eminim.

  2. Ferrari F10 avatarı

    alonso işini bilir mcleren nasıl hızlanmış iyiyki son yarıştayızzz..

  3. startta alonso nun abuk zubuk bişi yapcağına ihtimal dahi vermiyorum, çünkü 2006 da brezilyada gördük, 2007 de de aynı şekilde. Çok sakin ve garanti hamleler yapıyor. Daha önce bu baskılarla çok mücadele etmiş bir pilot ve rahat olduğuna eminim. Webber in işi zor bana göre, startta hamiltona kadar geçmesi lasım
    button ı geçse alonso ya takılsa önde hamilton fark açıcak. Sonra hamiltonu geçicek. Sonra vettel yol vericek onu geçicek. Baya bi geçmesi lasım webber in işi zor gibi…

  4. startta dikkatli olup hamilton'u geçmek için gereksiz riskler almamalı.

    ilk virajı kazasız atlattıktan sonra, eğer webber button'ı geçebilirse, deli gibi alonso'ya saldırmaya çalışacaktır. arkadaşlık kankalık falan hikaye olur o durumda. alonso'nun webber'e de çok dikkat etmesi gerekir arka arkaya gelirlerse.

    gaza gelmeden kazaya karışmadan temkinli bir sürüş ile şampiyonluğu almaması için hiç bir neden yok.

  5. 08Alonso| SF avatarı

    KraL sen işini bilirsin. ;D

  6. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Kaza bela olmazsa şampiyonsun koçum.. Sadece normal bir yarışa ihtiyacımız var..

  7. burak bocek avatarı

    Aslanım benim be hadi başar şu işi tarihe geç hadi sevindir bizlere en büyük bayram hediyesini ver.Çoğu gitti azı kaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir