Horner: "Her İki Pilotun da Yapacakları Belli"

yazar:

kategori:

Red Bull’da şampiyonluğa en yakın olan Mark Webber, Cumartesi günü sıralamada bekleneni veremedi ve Vettel’în ilk sırayı aldığı seansta Alonso’nun yanı sıra Button ve Hamilton’un da gerisinde kaldı.

Ama Horner, iki pilotun yapması gerekenin çok açık olduğunu belirtti.

Horner: “Sebastian için görev çok açık: Çıkıp kafasını önüne eğecek ve durumu idare edecek. Mark ise Alonso’yu geçmek zorunda. Onun arkasında bitiremez. Onu yenmenin tek yolu, şimdi onu geçmektir.”

“İyi bir pit çalışmasına ve iyi bir kalkışa ihtiyacımız var. İyi bir yarış aracına sahip olduğumuzu biliyoruz. Yumuşak lastiklerde bozulma, yarınki yarışta kilit unsur olacak. Dün bunun üzerine eğilmiştik. Uzun bir yarış olacak.”

Her iki Red Bull, aynı anda pist üzerindeyken en iyi derecelerini yaptılar. Horner bu fark için Vettel’in iyi bir tur atmasını, Webber’in de o kadar başarılı olamamasını neden gösteriyor.

“Görünüşe göre ikinci tur optimumdu. Sebastian işi başardı ve ne yazık ki Mark, Jenson’a karşı 0,1’den az farkla kaybetti.”

“Mark’ın daha yukarıda olamaması utanç verici. Son sürüşte tek tur gidip gitmeme seçimi vardı. Lastikler, hazır olacak gibi görünmüyordu. İki pilot da tek turluk bir sürüş istemedi. Art arda turlar atmak istediler. Ne yazık ki Mark için işler bir araya gelmedi.”


Yorumlar

  1. işinize gelmedi galiba değilmi

  2. 08Alonso| SF avatarı

    Sayın carllewis sen bir aralar bu Nick i ironi olsun diye aldım diyordun ama sanırım Lewis Hamilton Fan ı olmuşssun 🙂
    Tebrikler. 😀

  3. Webber Alonsoyu biçer
    Vettel Motor patlatır
    Button arkayı kollar
    Hamilton şampiyon olur
    İzleyin ve görün

  4. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Horner: "Sebastian için görev çok açık: Çıkıp kafasını önüne eğecek ve durumu idare edecek. Mark ise Alonso'yu geçmek zorunda. Onun arkasında bitiremez. Onu yenmenin tek yolu, şimdi onu geçmektir."

    hadi yaa baksen sen akıllıya webber alonsoyu geçsin vettel i şampiyon yapsın sende kına yak, birde bunu tüm sezon böcek muamelesi yaptığın pilotundan bekle, tamam oldu canım webber alonsoyu geçer şimdi, ama mazallah sakın sakın vetteli geçmesin 🙁 hastamıdır nedir yaa utanmadan konuşuyor birde 🙂

  5. 08Alonso| SF avatarı

    Dur Kalpazan arkadaş gibi bir şeyler arayayım bu olay içinde..
    RedBull takımı Vettel i şampiyon yapmak için Webber'i biraz olsun yanlış ayarlarla çıkardılar geride kalsın ki Vettel'i geçemesi diye. Daha sonrada starta herhangi bir Alonso ile yan yan a gelindiğinde Alonso'yu biçsin :D:D

    Ulan ne hallere düştük yaa 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir