Button Destekleyici Rolü Üstlenmeyecek

yazar:

kategori:

Hamilton’ın yarınki yarışta şampiyon olabilmesi için Alonso’nun hiç puan alamaması ve Red Bull’ların da önünde bitirmesi gerekiyor. Button, takım arkadaşına yardım etmek yerine Mclaren takımına yardım ederek Ferrari ile aralarındaki 32 puanlık farkı korumak niyetinde.

Button, “Markalar şampiyonasında ikinci olabilmek takım için önemli. Yani yarınki hedef bu. Diğer üç pilot sorun yaşamadıkça Lewis’in şampiyon olması çok zor. Bu yüzden alabileceğim en yğksek puanı almayı hedefliyorum. Bunun için sabırsızlanıyorum.”

“Hamilton’ın 24 puana ihtiyacı var ve benim de Alonso’nun önünde bitirmem gerek. Ben onun önünde dokuzuncu bitirmediğim sürece Lewis’a faydası olmayacak.”

“Şampiyonluk takipçilerinin arasına girdik, onları yoluna çıktık, ama geri çekilemezdik, bu yüzden oraya çıkıp mümkün olan en yüksek puanları almaya çalışacağız.” dedi.

Şampiyonluk tahmini sorulduğunda ise Button “Eğer bu şekilde biterse Alonso şampiyon olacak ama ilk virajın ardından her şey olabilir. Şu an bir favori yok.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    o zaman button şimdiden yatağa girip uyumaya başlasın, ancak rüyasında gerçekleştirebilir.

  2. Çok iyiydi bu 😀

  3. Zuhahahaha!

  4. Button; 2010 yılının fiyaskosu…

  5. buttondan beklenen açıklama "sırasıyla weber ve alonsoya çarpıp yarış dışı bırakmak ardından da hamilton ve vetteli sırasıyla geçip vetteli yavaşlatıp hamiltonun onu geçmesini sağlamak ve sonrada hamiltona yol verip vetteli arkamda tutmak" muhabirler bunu bekliyordu sanırım çünkü hamilton ancak öyle şampiyon oluyor asıl merak ettiğim button bunların ne kadarını yapabilecek 😀

  6. "Hamilton'ın 24 puana ihtiyacı var ve benim de Alonso'nun önünde bitirmem gerek. Ben onun önünde dokuzuncu bitirmediğim sürece Lewis'a faydası olmayacak."

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/17742-button-destekleyici-rolu-ustlenmeyecek.html#ixzz15B3LAGzj

    🙂

  7. Takım için maximum puanlar+iyi bir kalkış yapıp startta yer kazanmaya bak jenson.

  8. yuh artık bu soruyu soran muhabirlere! ne yapabilir adam? rakiplerine çarpıp yarış dışı bırakmasını mı bekliyorlar? şaka gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir