Alguersuari Puana Bu Sefer Ulaşmak İstiyor

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, sıralamalarda takım arkadaşı Buemi’yi art arda 5. defa geride bıraktı ve yarınki yarışa gerilerden başlayacak olmasına rağmen puan bölgesine kadar yükselmek için kararlı.

Alguersuari: “Cuma gününden itibaren buradaki durumun net olduğunu düşünüyorum. Burası, çok kaza ve yarış dışı kalmalara gebe bir yer; bu şekilde eğer sorunlardan uzak kalır ve lastik stratejilerinde iyi bir şeyler yaparsak kendimize şans yaratabiliriz.”

“Yarın kaybedecek bir şeyimiz yok. Bu yüzden yarışa saldırgan bir şekilde başlayacağım ve bunun bizi nereye götürdüğünü göreceğiz”

İlk 10’da yer alıp yer almalarını bir kenara koyulduğunda takımın teknik patronu Giorgio Ascanelli, Alguersuari’nin seneyi çok güçlü bir şekilde tamamladığını söyledi.

Ascanelli: “Sene sonunda tatmin edecek bir neden? Yarın ne olursa olsun Jaime, en çok tur tamamlayan ve en fazla yol kat eden pilot; Cuma ve Cumartesi seansları ile 19 hafta sonundaki bütün seanslar dahil.”

Öte yandan takımın diğer pilotu Sebastien Buemi, 19. virajdaki zaman kaybı nedeniyle daha iyi bir sonucu kaçırdığını söyledi

Buemi: “19. virajda çok zaman kaybettim, o virajın çıkışında duvara sürttüm. Yani 0,3 saniyeye mal oldu ve hatta S2’ye kalmama. Bu yüzden seanstan memnun olamam. Beni takım arkadaşımın dışarı itmesi de ironik. Ama şimdi yarışa odaklanmalıyız. Aracın performansı serbest antrenmanlarda pek kötü değildi. Bu yüzden her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapacağım ve bu sezonun son yarışı için paketten azamisini elde etmeye çalışacağım.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir