Kubica, Tutunma Eksikliğinden Yakındı

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot, bu sezon ikinci defa takım arkadaşı Petrov tarafından geride bırakıldığı Abu Dhabi’de yarınki yarışa 11. sıradan başlayacak.

Kubica: “Dünden beri araçta sıkıntılar yaşıyorum ve meselelerin üstesinden gelemedik; özellikle de sıralama için. Aracın arkası bu akşam çok kayıyordu. Bu yüzden iyi bir tur zamanı elde etmek için motor gücünden yeteri kadar erken yaralanmak zor oldu.”

“Her şeyi denedim. Birçok virajda kenarlardaydım ama bugün işler böyle gitti. İlk 10’u kaçırmak hayal kırıklığı yarattı ama bu sene ilk defa Pazar günü için lastik seçiminde özgürüm. Bunu yarın için avantaja çevirip çeviremeyeceğimize bakacağız”

“Bu sezon hâlâ bitmedi ve daha fazla puan ile sonuçlandırmaya çalışacağız”

Takım arkadaşı Petrov ise yine S3’e kaldı ve durumdan gayet memnun.

Petrov: “Araç benim için bütün hafta sonu oldukça iyiydi. Her bir seansta ilerleme kaydettik, özellikle de frenlerde. Bu pistte çok önemli. Bugün pakette her şey çok iyi çalışıyor hissi verdi.”

“Hafta sonunun büyük bölümünde ilk 10 içindeydim. Bunu, sıralamaya taşımak güzeldi. Önümüzdeki yarışa bakacak olursak lastikler için çok zor olacak. Bununla başa çıkmak için doğru stratejiyi kullandığımızdan emin olmalıyız”


Yorumlar

  1. Güldürdüysem ne mutlu abi bana

  2. 🙂 Akşam akşam güldürdün beni Hakan. Haksız da değilsiniz ama 🙂

  3. Abi yarın o enson sıraya düşer gör bak giderken yanında Kubicayı götürmese bari

  4. 08Alonso| SF avatarı

    Yarın a saklıyor şovunu sayın çelik 🙂

  5. petrovun en sağlam haftalarından birisi oluyor. kaza da yapmadı henüz 🙂

  6. efendimayin  avatarı

    Petrov bence iyi iş çıkardı gayet güzel sürdü. Seneye kalırsa bence iyi işler yapar. Birde petrov diğer sürücüler gibi değil bildiğim kadarıyla karting filan yapmamış doğru dürüst diğer sürücüler emekledikten sonra soluğu karting de alıyorlar.

  7. Canın saolsun ortak sen elinden geleni yaptın araban rekabetçi olduğu zaman neler yapabileceğini gösterdin 2011 e bkalım R31 imize odaklanalım paslanmış kersimizi geliştirelim :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir