Barrichello Yedincilikten Etkilendi

yazar:

kategori:

Williams sürücüsü, ilk 6 sırayı alan Ferrari, Mclaren ve Red Bull sürücülerinin ardından en hızlı isim oldu ve yarışa Mercedes sürücülerinin önünden başlayacak.

Barrichello “Özellikle dün bulunduğumuz noktayı dikkate alırsak harika bir sıralamaydı. Cuma günü biraz zorlanıyorduk ancak aracı her açıdan geliştirdik ve bugünkü sonuçtan memnunum.”

“Yedincilik beklediğimden çok iyi ve yarın bu pozisyonu korumayı umuyorum. Yarın tabiki başka bir gün ancak mühendislerimle birlikte bu hafta sonu iyi bir momentum yakaladık bu yüzden iyimserim.” dedi.

Oldukça gerilerde kalan Nico Hulkenberg ise “İlk başta Rubens ile yakındık ancak ben 2. seansta elenip 15. sırada kalırken o son seansa kalmayı başardı.”

“1. seansta her şey iyiydi, sert lastikler iyi çalışıyordu. Ardından 2. seansta yumuşak lastikleri tercih ettik ve her şey değişti. Aracım bir anda beklenmedik bir şekilde davranmaya başladı, yol tutuşunu ve dengeyi kaybettim ve aracım her yerde kayıyordu. Garip bir durumdu ve bunu bu gece inceleyeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. hulkenbergin brezilyadaki polü muhteşemdi elbette ancak bana göre bu sonuç daha sağlam bir sonuç oldu. normal koşullarda zirvedekilerin hemen arkasında ve diğerlerinin önünde. tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir