Hamilton: "Kazanmak İçin Piste Çıkacağım"

yazar:

kategori:

Hamilton, uzun zaman sonra sıralamalarda oldukça rekabetçi bir görüntü çizgi ve sezonun son yarışına 2. sıradan başlayacak.

Hamilton “Kaybedecek bir şeyim yok, yarışı kazanmak istiyorum. Piste çıkıp elimden gelen her şeyi yapacağım. Diğerleri benden daha fazla endişe etmeli. Bizim strese girmemizi gerektirecek bir şey yok, sadece yarışacağız.”

“Piste çıkıp diğerlerinin sorun yaşamasını umuyor değilim. Ben sadece yarışı kazanmak istiyorum ve diğerlerinin ne yapacağını önemsemiyorum.”

“Umarım Jenson da benimle olur ve takım için yüksek bir sonuç alabiliriz. 1-2 sonucu harika olur. Ancak arkamda olacakları pek düşünmeyeceğim. Ben sadece kendi pozisyonumu önemseyeceğim ve kazanmak için her şeyi yapacağım.” dedi.

Hamilton ayrıca Alonso ile Red Bull’lar arasında olacak mücadeleyi önemsemediğini söyledi.

Hamilton “Çevremde kimlerin olduğu konusunda endişe duymam gerektiğini sanmıyorum, diğerleri çevresindeki sürücülerden endişe duymalı.”

“Yarışı kazanmaya odaklanmalıyım, kaybedecek bir şeyim yok. Yarışı bitiremezsem bitiremem. Kazanırsam kazanırım. Diğerlerinin durumu ise daha farklı.” dedi.


Yorumlar

  1. Zuhahahahaha!

  2. Ertan Akkaş avatarı

    Hem sorduğun sorudan seninde bana hak verdiğini düşünüyorum. Verilmesi istenen cevabı değilde mantıklı olanı verseler daha iyi olmaz mı?

  3. Ertan Akkaş avatarı

    O zaman gazetecilerin üzerinde baskı var ama onun sebebini bilemem 😉

  4. İyide hep aynı soru soruluyorsa?

  5. Hamilton'un açıklamalarıyla en az bir şampiyonluk adayı yarış dışı kalacak gibi görünüyor,iyice eminim artık 😀

  6. Özgür Sağıroğlu avatarı
    Özgür Sağıroğlu

    Hamilton bu taktiği ile 1. olarak finish görebilecegine inaniyorum. Alonso ve Redbullar birbirleri ile kapışırken Hamilton aradan sıvışabilir ve arkasindaki 3 pilotun nasil birbirlerini yarış dışı ettiklerini izler.

  7. 08Alonso| SF avatarı

    Rekipler mi 😀

  8. Ertan Akkaş avatarı

    Çok iyiydi bu =)

  9. 😀 ahaha

  10. "…diğerleri çevresindeki sürücülerden endişe duymalı."
    Tehdit var burada 🙂

    "Yarışı bitiremezsem bitiremem. Kazanırsam kazanırım."
    🙂 Bu açıklamanın devamı da var; "İkinci gelirsem ikinci bitiririm, üçüncü gelirsem üçüncü bitiririm, dördüncü…" 🙂

  11. Ertan Akkaş avatarı

    Bu kaybedecek birşeyimiz lafını sürekli söylemeye gerek yok. Yarın şampiyon olan kişi dışında ki herkes kaybetmiş olacak kimse kendini kandırmasın. Özellikle Vettel ile Hamilton bunu çok söylüyor ama boş hezeyanlar bunlar. Bu kadar önemsediklerine göre başkasının kaybedeceklerini kendileride o kadar düşüncelidir.

  12. Rahat ol lewis yarın alonso dışına kimsenin kaybedicek bir şeyi yok.rekipleri korkutmak için söylenmiş laflar bunlar.TIRT yani

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir