Mclaren Pilotları, Şampiyonluk Mücadelesini Rahatsız Etmekten Çekinmeyecek

yazar:

kategori:

Button “Normal bir yarış gibi yaklaşacağız. Stilinizi değiştirmeyi düşündüğünüz zaman kaza yaparsınız ve bunun yanında biz takımlar şampiyonluğu için mümkün olduğu kadar çok puan kazanmaya çalışacağız.”

“Diğerlerinin sürücüler şampiyonluğu için uğraştığını biliyoruz ancak biz yine de takımlar şampiyonasını 2. sırada tamamlamak istiyoruz ve bizden birisi hâlâ şampiyon olabilir.”

“Bizim onlara dikkat etmemizdense onların bize dikkat etmesi lazım bu yüzden ben yarış için sabırsızlanıyorum. Hedefim podyumda olmak ve bu geçen sene olduğu gibi sezona harika bir son olur.”

“Yarış sonucunda etkili olacak tek ismin kendim olduğunu düşünmüyorum. Fernando’nun şampiyonluğunda etkili olabilecek bir sürü isim var ancak biz bu yarışa diğer yarışlar gibi yaklaşacağız.”

“İyi bir yarış geçirmek istiyoruz ve şampiyonluk mücadelesi veren isimler arasında mücadele edeceğimiz için bir şey değişmeyecek. Bulunduğumuz konum nedeniyle kendilerini talihsiz düşünüyor olabilirler ancak bu işler böyle, asla kolay değil.” dedi.

Alacakları pozisyonun bir başka sürücünün şampiyonluğuna mâl olması halinde üzülüp üzülmeyeceğinin sorulması üzerine Lewis Hamilton “Hayır. Bu konuda bir şey hissetmiyorum. Biz takım olarak mümkün olan en iyi işi başarmak istiyoruz ve diğerlerinin yaptıklarını düşünmeyeceğiz.”

“Bu üstümüzde baskı olmayan bir yarış. 1-2 sonucu almak isteriz ve bu takım olarak sezona mükemmel bir son vermemizi sağlar.” dedi.


Yorumlar

  1. Fernando_Elmatador avatarı
    Fernando_Elmatador

    fazla konuşma.

  2. Bütün pilotları kendi desteklediğin pilot gibi görme.Sırf bizim pilotlarımız değil diğer herhangi bi takımının pilotu bile yarış kazanmak için takım arkadaşının singapurda gidip duvara çarparak can güvenliğini tehlikeye atmasına göz yummaz.

  3. Bazılarına sadece yuh diyorum, başka birşey demeye lüzum yok çünkü.

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Kalkışta Alonso Hamilton'u geçerse ve Pit stoplara kadar bu şekilde devam ederlerse arkada Button ve Webber birbirlerini oyalayabilir. Düşündükçe ihtimaller artıyor en iyisi düşünmemek =)

  5. bugün mclaren kilit olacak açıkçası. ben buttonun alonsoyu geçebileceğini düşünüyorum ancak bunu yarışta göreceğiz.gerçekten çok heyecanlı bir yarış olacak 🙂 ya da psikolojik olarak biz öyle olsun istiyoruz 🙂

  6. button kalkışta alonsoyu uçursa, sonra zaten vettel webbere girer, şampiyon da hamilton olur. olmaz demeyin

  7. Alonso puan alamazsa tamam uyar,Vettel 2 olmak şartıyla 🙂

  8. Fernando_Elmatador avatarı
    Fernando_Elmatador

    Startta Mclarenlere çok dikkat etmek gerek.Kendi çıkarları doğrultusunda kasıtlı çarpmaya kadar gidecek eylemler yapacaklarından neredeyse eminim.İsterlerse 1-2 olsunlar.Mclaren takımlarda ikinci olsun.Hatta Vettel 3, Webber 4 olsun.İlk 4 sıra kardeş takımlara gitsin.Alonso 5 olsun bu bize yeter.

  9. Özgür Sağıroğlu avatarı
    Özgür Sağıroğlu

    Umarım bu gün Hamilton 1. olarak finish görür.

  10. Yani geçebiliyorsanız geçin demek oluyor. Yarış sonucu 1 ve 3 inşallah.

  11. burak bocek avatarı

    Bize toslamayında ne yaparsanız yapın.Startta puan alıcam diye takıma bu kadar puan kazandırma hevesindeydin madem neden bu yarışı beklediniz.Zaten bizim 2.olmak için duble yapmamız şart buda pek mümkün gözükmediğine göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir