Liuzzi: "Kazayı Engellemek Mümkün Değildi"

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in spin atarak pist üzerinde kalmasının ardından ona çarparak durabilen Liuzzi, “Benim için bugün takım için harika geçen sezonun ardından hayal kırıklığı oldu.”

“İyi bir start alıp pozisyonlar kazanmıştım ama üçüncü viraja geldiğimde önümde dumanlar gördüm. Hiçbir yere gidemezdim çünkü önümde araçlar vardı. Dumanların içinde Michael’i ters bir şekilde pistte durarken gördüm. Yapabileceğim bir şey yoktu ama çok şükür ikimiz de kazadan yara almadan kurtulduk.”


Yorumlar

  1. onlar bunu görecek kadar objektif değiller bnde bunu sölüyorum alonso sc çıktıktan sonra 4. sıradaydı ama erken pite girince yarışı mahvoldu diyorum anlamıyorlar çünkü onlara göre alonso bir kral alonso bir efsane dünyaya gelmiş en iyi sürücü bunlar onların görüşü alonso 2.kez bir çaylak tarafından şampiyonluktan edildi bunuda göremiyorlar alonso bir çocuk ona eşit davranamazsın eşit davranırsan ağlar sızlar elektrikler kesildi sular yoktu asonsör tamir edilmedi gibi bahaneler uydurur blaa blaa hikaye yazmaya devam ederler alonsocukta el kol yapar.

  2. watercolour avatarı

    schumi bilerek kaza yaptı diyen arkadaşlara kızmayın onlar böyle şeylere alışkındırlar bakınız singapur 2008.ondan herkesi kendi pilotları gibi sanıyorlar

  3. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Gerizekalı herif son yarışlarda kamikaze gibi ortada dolaşıyordun zaten, viraja o kadar hızla bodoslama girilirmi birde tutmuş konuşuyorsun hala sus barii.

  4. Kaza çok kötüydü. Schumacher'in kafasına çarpacak sandım. Aklıma '99 ingiltere geldi. Çok şükür ki kötü bir şey olmadı.

  5. Benimde yuregim agzima geldi, sonucta acik kokpitli arac bunlar, ne kadar guvenilir olursa olsun o acidan gelen her darbe ölümcül olabilir. Force india tepesine ciktiginda az farkla kaskini siyirdi on lastik, daha yeni Henry Surtees i bu sekilde kaybettik, lastik olmasa bile kirilmis bir suspansiyon kolu o acidan Schumi nin gogsune boynuna karnina saplanabilirdi, Allah korusun..

    Pistte ki 24 pilotu kimi zaman goklere cikarip ovuyoruz, kimi zaman elestirilerimizle yerin dibine sokuyoruz ama onlar bizim kahramanlarimiz, hepsini ayri seviyoruz, onlara kotu bisey olmasini hic birimiz istemeyiz..

  6. Gercekten benimde yuregim agzima geldi, sonucta acik kokpitli arac bunlar, ne kadar guvenilir olursa olsun o acidan gelen her darbe ölümcül olabilir. Force india tepesine ciktiginda az farkla kaskini siyirdi on lastik, daha yeni Henry Surtees i bu sekilde kaybettik, lastik olmasa bile kirilmis bir suspansiyon kolu o acidan Schumi nin gogsune boynuna karnina saplanabilirdi, Allah korusun..

    Pistte ki 24 pilotu kimi zaman goklere cikarip ovuyoruz, kimi zaman elestirilerimizle yerin dibine sokuyoruz ama onlar bizim kahramanlarimiz, hepsini ayri seviyoruz, onlara kotu bisey olmasini hic birimiz istemeyiz.

  7. Gercekten benimde yuregim agzima geldi, sonucta acik kokpitli arac bunlar, ne kadar guvenilir olursa olsun o acidan gelen her darbe ölümcül olabilir. Force india tepesine ciktiginda az farkla kaskini siyirdi on lastik, daha yeni Henry Surtees i bu sekilde kaybettik, lastik olmasa bile kirilmis bir suspansiyon kolu o acidan Schumi nin gogsune boynuna karnina saplanabilirdi, Allah korusun..

    Pistte ki 24 pilotu kimi zaman goklere cikarip ovuyoruz, kimi zaman elestirilerimizle yerin dibine sokuyoruz ama onlar bizim kahramanlarimiz, hepsini ayri seviyoruz, onlara kotu bisey olmasini hic birimiz istemeyiz..

  8. Alonso Schumi kaza yaptığı için değil, pite erken girdiği için şampiyonluğu kaçırdı. Bunu nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum.

  9. yahu ne alakası var arkadaş bir türküdür tutturmuş gidiyorsunuz? vettel babasının oğlu mu değer mi onun için kendini riske atmaya şumi bu rahibe teressa değil florance nigthingale değil 😀 abartmayın alem alonsoya karşı yapmayın burada

  10. Hayal gücü müthiş gerçekten tebrikler.

  11. bence o konuda tüm hata ferrari nin kaç gün önceden demeç verdiler kendi işimize odaklanıcaz diye bknz: http://www.trf1.net/formula1_haberler/17681-alonso-red-bull-un-ne-yapacagini-aklina-takmiyor.html
    Weber den sonra bilinen bir problem yokken Alonso nun pite alınması kabul edilemez bir hata

  12. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    arkadaslar çaktırmadan söylüyorum ama schumi vatandaşına iyi yardım etti gerçekten 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir