Rosberg Dördüncülükten Oldukça Memnun

yazar:

kategori:

Rosberg “Dördüncülükten çok memnunum ve grid pozisyonumdan umabileceğimiz en iyi sonuç buydu. Bunun yanında harika bir strateji uygulayan Ross ve Hames Wowles’a özel teşekkürlerimi sunuyorum. Sert lastiklerle performansımız sıralamalardaki gibi iyiydi ve gerekli zamanda en iyi performansı göstermeyi başardım. Buradaki ve fabrikadaki herkese zorlu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.”

“Pist üstünde istediğimiz sonucu alamasak da gelecek seneki araçta büyük bir gelişim göstereceğimize ve eğleneceğimize eminim. Şampiyonluğu hakeden Sebastian’a tebrikler.” dedi.

Schumacher “Öncelikle harika bir galibiyetle şampiyon olan Sebastian’a büyük tebrikler. Oldukça karışık bir sezon geçirmesinin ardından iyi iş çıkardı ve son yarışlarda iyi bir şekilde döndü.”

“Benim durumum iyi, kazada herhangi bir darve almadım ve önlem olarak tıbbi merkeze götürüldüm. Yarış çizgisinin dışına çıkınca spin attım çünkü orası kirliydi ve aracın arkası döndü. Bu üzücü çünkü sezonu daha olumlu bir şekilde bitirmek isterdim ancak yine de gelecek sene için sabırsızlanıyorum. Takımdaki herkese sıkı çalışmasından dolayı teşekkür ederim.” dedi.


Yorumlar

  1. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Schumacher ayrı katogoride.. 😀
    Ama Rosberg ve Kubica konusunda katılıyorum bence ikisi de şampiyonluk yaşayacak ya da en azından çok yaklaşacaklar.. Yalnız şans verilirse Sutil'in de kaliteli bi pilot olduğuna inanıyorum saydıkların kadar olmasa da..

  2. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Nico Rosberg kariyeri boyunca bir ya da iki kez şampiyonluk yaşayabilir ama ben bunun şu 2-3 sezon içinde gerçekleşeceğini sanmıyorum.

  3. dördüncülük basit.biz basit olmayanı istiyoruz.galibiyet.şampiyonluk.takımımız bize bu şartları sağlar umarım seneye.www.nicorosberg.com.

  4. Mercedes GP beni heyecanlandırıyor,seneye bir zirve ortağı daha olsa hiç şaşırmam.

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    suan f1deki kötü takımlarda yarışan pilotlardan en kalitelileri rosbergden kubica. schumi yide unutmayayım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir