Heidfeld Sonuçtan Memnun Değil

yazar:

kategori:

Heidfeld “Startım iyiydi ve Robert Kubica’yı geçmeyi başardım. Ancak Michael ve Liuzzi’nin etrafından dönmek zorunda kalınca pozisyonumu kaybettim. O andan sonra trafikte kaldım ve yarıştan önce böyle bir durumda olursak hemen lastikleri değiştirmeye geleceğim konusunda anlaşmıştık.”

“İyi bir hamleydi ve beklediğimizden belki de daha iyiydi çünkü 3 sıra kazandım. Felipe Massa ile farkı kapatabiliyordum ancak onu geçme şansım yoktu. Sezonun son yarışında puan kazanmak hoş olurdu ancak bunu başaramadık. Yeni şampiyona Sebastian’a tebrikler.”  dedi.

Kobayashi “Sonuç karşısında hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü son yarışta puan almak istiyordum. Elimden geleni yaptım ancak geçiş yapma şansım yoktu. Aracım iyiydi ancak stratejimiz konusunda şanssızdık. İstediğimiz gibi olmadı çünkü bazı araçlar güvenlik aracı nedeniyle pite erken girdiler.”

“Startta iyi bir kalkışla 2 sıra kazandım ancak ardından istediğim hızda gidemedim çünkü hep trafikte takıldım. Bunun yanında harika başarısından dolayı Sebastian’ı tebrik ederim.” dedi.


Yorumlar

  1. Serhan Acar yarışta renault ile görüştüğünü açıkladığını söylemişti :)))Petrov un performansından sonra yine bir çıkmaz sanırım :((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir