Alonso: "Yine de İyi Bir Sezon Oldu"

yazar:

kategori:

Alonso “İyi bir seneydi ve Ferrari ile ilk senemde ilişkim iyiydi. Son bir kaç senedir sıralamalarda son bölüme kalma konsunda bile zorlanıyorduk ve sonunda bir kez daha şampiyonluk mücadelesi verdik.”

“Bu sene 5 galibiyet kazandım ve bu beni Niki Lauda ve Fangio gibi isimlerin önüne taşıdı ve bu özel bir başarı çünkü asla böyle şeyler başatabileceğimi düşünmemiştim.”

“En son ortaya çıkan sonuca rağmen bu seneyi uzun yıllar unutmayacağım. Bu sonuçtan, takımın başardıklarından ve son yarışlara yaklaşımımızdan dolayı gururluyum.”

“Sezonun başında motor sorunları yaşadığımız için son yarışlara doğru biraz sıkıntılıydık ancak bunun da üstesinden geldik ve son yarışın son turuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer aldık. Genel olarak elimizden gelenin en iyisini yaptık.” dedi.

Alonso ayrıca seneye daha güçlü geri döneceklerini düşündüğünü söyledi.

Alonso “Kesinlikle daha güçlü dönmeyi umuyoruz. Bu sene Bahreyn’den önce sadece 7 gün test yapmıştım ve direksiyondaki tüm düğmelerin ne işe yaradıklarını bile tam olarak bilmiyordum. Bunun yanında takımda tanımadığım mekanikerler ve mühendisler bile vardı.”

“Ancak 5 ya da 6. yarışta kendimi tam olarak rahat hissetmeye başlamıştım. Şimdi ise burada çok rahatım ve gelecek seneye kendimize daha fazla güvenerek başlayacağız. Gelecek sene de zirvede olacağımız konusunda şüphe yok.” dedi.


Yorumlar

  1. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    görelim bakalım;)

  2. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Alonso RedBull'la zorlasa Vettel'den üç aşağı beş yukarı farklı bir sonuç alabilirdi. RedBullun dayanıksız olduğu bi türlü anlayamadınız. Neyse Alonso bi süper zaten.. Yorumun çok doğru minardi..

  3. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Adrian yine iyi bir araba çıkaracak hiç umutlanma ;=)

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İşte seni bu yüzden seviyoruz Alonso… İçindeki o ateşi artık 2011 sakla ve Ferrarinin Mclarenin cekismeleri yasansın artık 2009 da Brawn gp dedik 2010 da Red bull dedik artık yeni kurallar geliyor bakalım Red BuLL 2011 de hangi motorla devam edecek renoyla devam ederse işi zor cünkü Kers geliyor Motora ekstra bir güç veren guncelleme geliyor zaten Ferrari Mercedes Motorları ilk 2 sırada birde Kers eklenince Red bull silmek o kadar basitki artık Adrian Araca F16 motoru taksa bile bir yararı olmayacak 2011 Sezonunu Merakla Bekliyoruz.

  5. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Mesela Petrov da yol versin bundan sonra. Malum geçemeyince sinirleniyor 😀

  6. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Bence tam karşılamıyor 😉 Şimdiki Vettel o zamanki Alonso'dan daha çok şey vaad ediyor ve Schumi ile Alonso zaten kıyaslanamaz.. Zamanın Renault'u hız bakımından Ferrari ile daha yakındı ancak Renault yolda kalmıyordu şimdiki RedBull ise Vettel'in birçok galibiyetini yedi götürdü…

  7. Alonso'yu ferrari yönetimi iyice sindirmiş.Sezon başında Montezomelo alonsoya takım oyuncusu olması gerektiğini belki 100 defa söyledim diye açıklama yapmıştı sezon içindede pek sesi çıkmadı Alonso'nun.Ben takıma aslında büyük bir kızgınlık duyduğunu ve içine attığını en azından medyaya yansıtmadığını düşünüyorum.Dünkü pitstop hadisesi tam bie fiyaskodur ve savunulacak hiç bir tarafı yok.Gerçekten acaba bu pitstop kararını nihai olarak kim verdi daha sonra acaba karşı çıkan olmadımı bu karara.Serhan acar yayını anlatırken weber pitten çıktıktan sonra sürekli söylüyordu weberin önündekiler pite girdi pist üstünde geçmesi lazım diye.Resmen Domenicali Diazı bozuk para gibi harcadı.

  8. buna gülerim işte güzel yazı

  9. ewet mclarendeyken gibi olsaydı çok farklı şeyler yapardı petrov a

  10. bende katılıyorum sana

  11. Ertan Akkaş avatarı

    Bizimde bazı yarışlarda sağımız solumuz esnemedi değil. Ama genel olarak yorumuna katılıyorum.

  12. Ertan Akkaş avatarı

    Evet bazı pilotların böyle kurtulamdıkları bir tür tik gibi sözleri var.

    Fernando: Bilmiyorum
    Hamilton: Kariyerimin en iyisiydi.
    Massa: Yeterince iyi değildim çünkü…
    Raikkonen: Göreceğiz =))

  13. ben alonsocu değilim.ama alonso iyi bir sezon çıkardı.kendinden daha hızlı rbr ile iyi mücadele etti.şampiyonluğu hak edenlerden biride oydu.
    ama alonso karakteri zayıf bir pilotdur.bunu defalarca gördük en son yarıştada petrova yaptığı hareketler bunun son göstergesiydi.sevilmemesinin haklı nedenlerinden biride budur.ama bu alonsonun a klas bir pilot olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

  14. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    7 adet motoruyla, orası burası esneyen bir araca karşı verdiği mücadele kayda değerdi.Takıma yeni gelmişti ve bahreynden sadece 1 hafta önce aracı görmüştü.
    Kurallara uymaya özen gösterdi.Hatalarının bedelini ise anında ve çabucak ödedi.ödettirildi..Bu yıl bir tane kınama bile almadı.
    İngiliz gazetelerinin almanya yı öne sürerek yaptığı baskıya rağmen buralara geldi.
    Üzerinden en çok prim yapılan adam olarak buralara geldi.Düşünsenize heidfeld,button bile kendi hallerine bakmadan Alonsoya laf söyler hale gelmişti.

    Siz olsanız nereye kadar ve nelere dayanabilirdiniz.Bizler ki elektrik ve su faturası kuyruğunda bile birbirimize tahammül edemeyen insanlarız.

    Soğuk Kimi bile ,hamilton arkadan çarpıp yarışını bitirdiğinde duyarsız kalamamış ve hamiltonun yanına gidip kırmızı ışığı göstermiş körmüsün be adam demişti.
    Aslında bizler şumi rubensi öldürecekken rubensin siyah bayrak diye tepkisine bile kızmış bir milletiz.

  15. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    aynı atağı sizin akraçocukta yapamadı ama bence siz hçç konuşmayın sizin akraçocuk bizim gerimizde kaldı

  16. Evet malesef aracı ne zaman zorlasa araç önden kayma yaşıyordu düzlükte Renoya yetişseydik geçebilirdik olmadı sağlık olsun diyelim inş seneye:D

  17. 2011 aracı çıktığında kullandığı en iyi araç olduğunu söyleyecek emin ol hamilton da sık yapıyor bunu en iyi yarışımdı en iyi turumdu falan diye bu ikisinin bu huyunu anlamıyorum ben 😀

  18. evet ben de gördüm arkadaşım muhteşem yeteneği piste sığamadı bir türlü onu diyorsun sanırım 😀

  19. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    O muhteşem yeteneğini yine ortaya yarış boyunca koydu zaten ama senin gibiler göremez hiçbir zaman. Onun için biz de Alonso kadar gururluyuz. Gerisi hikaye.

  20. her el papaz pilav yemez diyorduk ufakken yanlış hatırlamıyorsam,öyle oldu diyosun 🙂

  21. arkadaşlar alonso bence yarıştan sonra fazla sabırlı davrandı. keşke alonso şampiyon olsaydı.

  22. 08Alonso| SF avatarı

    Her zamanda öyle şeyler olmuyor kirve kardeşim affola 🙂

  23. 08Alonso| SF avatarı

    18 Yarış iyi olan bir aracı 1 yarışla silmek mantıklı olmaz. Şampiyonluğu kaybetse bile mantıklı değil arkadaşım.

  24. Dominikalide alonsoya güvenmişti,o muhteşem yeteneğini ortaya çıkaracağını sandı ama şapkadan bir şey çıkaramadı diaz.

  25. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Haklısın. Dominik Ali ye % 100 güvenmemeliydi.

  26. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Vasat performansı Alonso mu ortaya koymuş? Ben Dominik Ali diye biliyordum.

  27. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Demek bu strateji sayesinde Webberin önünde kaldık öyle mi? çok iyi anlıyormuşsun sanada helal olsun. Button gibi 20 tur daha devam etsek onun gibi hem petrovun hem Webberin hem rosbergin önünde çıkamazdık öyle mi?

  28. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Boş ver kardeş. Bu zeki yorumculara bunları anlatamazsın.

  29. evet mucizevi bir şekilde 2. oldu…
    bu senenin hesabı bu sene görüldü…açıkçası massanın ahını aldı diye düşünüyorum…

  30. alonso sayesinde muhteşem bir sezon izledik. çok mutlu olduk kendisine bize kendini her yönüyle bu yıl yaptığı hareketler davranışlar ve görsel imajıyla(!) göstererek ne olduğunu görmüş olduk. her açıdan mutluyuz. go alonso goooooğğğoooüüüühhühhü…hüngür:))

  31. Sana teşekkür ediyorum objektif yorumun için biz Alonsocularda işte bu yüzden üzülmemeliyiz:)

  32. watercolour avatarı

    bence bu yarışla birlikte sitede sezon başından beri yorum yapan bazı karaktersizlerin gerçek kişilikleri ortaya cıktı.Sezon başından beri efendiliklerini bozmayan alonso taraftarlarınada helal olsun diyorum.

  33. acaba Alonso halan F10'un kullandığı en iyi F1 aracı oldugunu düşünüyor mu? cidden bunu merak ediyorum kötü bir amaçla değil cidden merak ediyorum acaba Alonso'ya bu soruyu sorsalar ne cevap verirdi

  34. Üzülme fernando buda gelir buda geçer…

  35. Bazı arkadaşlar F1 i çok basit bir spor zannediyor.

    Ferrarinin aracına dikkat ettiniz mi bilmiyorum yarış içinde fakat son yarışlardaki en kötü Ferrariydi. Hatta bu seneki Türkiye ile beraber en kötüsüydü diyebiliriz.

    Birine atak yapmak için, viraj çıkışında öndekinden daha iyi bir çekişin olması çok önemlidir. Renault çok stabil hızlanıyordu. Aynısı Lewis in de başına geldi 2010 Sepang da. Sutil in arkasında takılıp kalmıştı.

    Birde Alonso limitlerde süremedi aracı bence. Çünkü bu kadar kötü bir araç beklemiyordu. Biraz fazla zorlasa önden kayıp pist dışına taşıyordu Ferrari.

    Yani bazen sürücünün yapacağı birşey olmuyor. Buna en iyi örnek 2007 son yarıştır bence. Lewis in şanzımanında ki arıza olmasa Kimi şampiyon olamaycaktı.

  36. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Akşamdan beri bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorsun.Redbull bu sene fazlasıyla iyi ve hızlıydı.Eğer bu araç başka takımın elinde olsaydı şimdi bunları konuşuyor olmazdık.15 adet pole almış bir takımdan bahsediyoruz.10 adet pole nin sadece yarısını herkesten 1 saniye daha hızlı aracıyla zafere çevirmiş bir pilot var ortada.Elbetteki griddeki tüm takımlar sürekli redbullun araçlarını takip ettiler.Buna button ve hamilton da dahil.Şimdi tüm zaferleri bir anda karalamaktan kastın nedir.Sizler Alonsonun petrova saldırıp ön kanadını kırmasını istiyordunuz.Çünkü petrov lastiğini daha ilk turda değiştirmişti ve o lastiğin 55 tur dayanamama gibi sıkıntısı olabilirdi.son turlarda Alonso dan temiz ve kolay ataklar gelebilir korkusunu yaşadınız.Tıpkı 47 puan geriden buralara geldiğinde korktuğunuz gibi.

  37. Yahu bu iyi sezonsa kötü sezon nasıl olur tahmin edemiyorum. Serhan acar da söyledi son 179 turun 162 sini başkalarının arkasında geçirmiş. tipik alonso sürüşü arkalarda takıl millet motor patlatsın birincilik al, takım arkadaşını geçemiyorsan takımı tehdit et, takım emriyle birinci ol, ben böyle pilot istemiyorum arkadaş. En azından şu yarış petrova bir atak yapaydı, kanadını kırsa bile en azından atak yapıyor derdim. Hiç hiç yok böyle şeyler. Anca başkasının hatasını arızasını kolla. Fanları da ayrı bir alem. Hepsi tek ses olmuş ferrari'ye rağmen ikinci bitirdiklerini söylüyor. Nankörlüğün bu kadarına pes takım desteklemeseydi şimdiye 3.cü bile olamazdı. Alonsocuların mantığı şu şekilde:

    Sonuç negatif mi, suçlu kesinlikle takımdır, pit stratejisidir,schumidir, petrovun aracıdır ama kattiyyen alonso değildir. o ilahtır melektir en iyi pilottur, alçakgönüllüğünden çaylağı geçmemiştir yoksa on kaplan gücündeki alonso herkesi geçebilecek kudrete sahiptir. Ama o ferrari yok mu o ferrari, hep onun suçu bunlar. pitte onu webberin önüne geçiren taktiği yerden yere vurur bunun fanları. O taktik sayesinde webberin önünde kaldıklarını bilir ama söylemezler, işlerine gelmez. varsa yoksa kötü berbat ferrari.

  38. Alonso'yu yalnızca tebrik edebilirim,şampiyonluğu alamadı ama harika bir sezon çıkarttı bu şüphesiz,ancak büyük bir pilot yapabilir bunu.

  39. ferrari yi gerçekten çok seviyorum ama bu yaptığı hata gerçekten çok basitdi. yakışmadı kırmızı takıma. alonso ise bu sene gerçekten biçok kez en iyisi dedirtti kendine. muhteşem bi performans sergiledi. 5 yarış kazandı. biçok podyum kazandı. bütün bunları daha ilk senesinde olduğu takımıyla yaptı. seneye çok daha güçlü gelmeniz dileğiyle. umarım bu hatalar tekrar yaşanmaz. öenlemler bir an önce alınır.

  40. burak evmez avatarı

    kalpazan adlı kişi söylemişti en sonunda vettelin şampiyon olacağını ve bunların bir oyun olduğunu helal olsun tahmin edebilmiş

  41. Alınabilecek tek risk virajlarda çok geç frenlemeyle içerden petrov'un lastiklerine temas edip bu şekilde aracı doğrultmaya çalışmaktı.Tıpkı japonya'da kobayashi'nin birçok kez yaptığı gibi.Bir kez denedi bunu ama ön kanattan çekinip vazgeçti,sağlık olsun.

  42. 08Alonso| SF avatarı

    Alonso bile kendini senin düşündüğün kadar düşünmüyordur sayın bundy 🙂

  43. bu sene herşey silbaştan olacak.pırelli nin lastiklerine alışıp kersi araca adapte edip hız konusundada redbull la yarışacak konuma gelirsek alonso seneye inşallah diyorum.kısaca ferrarinin çok çalışması lazım çooook.

  44. albüm çıkartsınlar beraber 🙂 kanka da olmuşlar zaten, isviçre de beraber takılıyorlarmış 😛

  45. Ben bu sezonu Alonsonun Schuminin elinden 2006'da şampiyonluğu aldığı zamana benzetiyorum…
    Şampiyon olan, griddeki en iyi araca sahip bir çaylak (Alonso-her ne kadar Vettel daha çaylak olsa da.)
    Elinden geleni yapmasına ve en iyi olduğunu kanıtlamasına rağmen elinde yeterince agresif olmayan bir Ferrari sürücüsü (Schumi)

  46. Ertan Akkaş avatarı

    Yani haklısın böylesini hiç yaşadığını sanmıyorum kendi elinde olmadan kaybetti denebilir ama olmasa daha iyiydi sanırım. Neyse şimdiden 2011 gelsede izlemeye başlasak.

  47. Bırak onuda yapsın. 2007 de kini saymıyorum. Böyle bir anı hiç yaşamamıştı bence.

  48. Memleket nere birader?

  49. ben vettelin bu şampiyonluğunu alonsonun 2006 şampiyonluğuna benzetiyorum. Roller değişik.
    En iyi araca sahip bir çaylak (Alonso o zaman bu kadar çaylak değildi. ya da çaylakça neyse…)
    Elinden geleni yapan ama aracı izin vermeyen bir ferrari sürücüsü.
    Olay bundan ibaret kinizi başka yere dökünüz…

  50. Ferrari F10 avatarı

    petrowwwww gardaşımmm ferrari aracıııııı senin aracından daha iyyii bir araç deilkii seni geçebilsiinnnnnn sen düzlüklerde nerdeyseeee uçuyordun alonso senin enseni zor görüyordduuuu bide kalkmışş alonsodan şampiyonluk bekliyolarr sen ilk öncee mühendislerin güzel araç yapacak kkii ondan sonra şampiyon olasınn senin aracın renaultu bile geçmekten acizseee niye şampiyon olasın kii vettelllin çikini yiyemm adam aslanlar gibii 10 tane pol aldı ve aracı da süperr kazanmayı sonuna kadar hakeettii tebrkler… alonso gardaşım sendee bikere dee agresif start al be hani renaulttaki günlerini hatırlıyoruzdaaa böyle deildi altındaki frrrari senin at arabası değill daha kalkışta daah startta sanki kabdeceğin belli olduu button seni hiç zorlanmadan geçtii… buradan ferrari mühendislerinin hepsinin istifa etmesi gerektiğini düşünüyorumm siz hangi akla hizmettt alonsoyu 16. turda lastik değişimi için çagırrıyosunuz ya button adam 40 tur gitti be o lastiklerleee .. ben geçsemm startejiye en zaından bu ahmaklardann daha iyi starteji uygularımm..

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/17781-petrov-kaza-riski-almamis.html#ixzz15ID7quss

  51. Ertan Akkaş avatarı

    "Yarıştan sonra sinirlerine hakim olabilecekmi diye merak ediyordum. Görünen o ki Alonso değişmiş."

    El hareketi haricinde gayat normal gözüktü.

  52. bütün ferrari taraftarların bugün düşündüğü ortak şey. bunca yardımla şampiyon olamadıysa, önümüzdeki yıllar neler yapılmalı ki diaz şampiyon olsun.

    diaz: şampiyonluktan %100 eminim.

  53. Ferrari F10 avatarı

    petrowwwww gardaşımmm ferrari aracıııııı senin aracından daha iyyii bir araç deilkii seni geçebilsiinnnnnn sen düzlüklerde nerdeyseeee uçuyordun alonso senin enseni zor görüyordduuuu bide kalkmışş alonsodan şampiyonluk bekliyolarr sen ilk öncee mühendislerin güzel araç yapacak kkii ondan sonra şampiyon olasınn senin aracın renaultu bile geçmekten acizseee niye şampiyon olasın kii vettelllin çikini yiyemm adam aslanlar gibii 10 tane pol aldı ve aracı da süperr kazanmayı sonuna kadar hakeettii tebrkler… alonso gardaşım sendee bikere dee agresif start al be hani renaulttaki günlerini hatırlıyoruzdaaa böyle deildi altındaki frrrari senin at arabası değill daha kalkışta daah startta sanki kabdeceğin belli olduu button seni hiç zorlanmadan geçtii… buradan ferrari mühendislerinin hepsinin istifa etmesi gerektiğini düşünüyorumm siz hangi akla hizmettt alonsoyu 16. turda lastik değişimi için çagırrıyosunuz ya button adam 40 tur gitti be o lastiklerleee .. ben geçsemm startejiye en zaından bu ahmaklardann daha iyi starteji uygularımm..

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/17781-petrov-kaza-riski-almamis.html#ixzz15ID7quss

  54. diaz: şampiyonluktan %100 eminim.

  55. Starttan önce yarışta Alonso nun bu kadar yavaş olucağını söyleseler güler geçerdim. Ferrari deşhet önden kayıyordu, hemde her viraj. Yumuşak lastikleri 10 tur dayanmadı nerdeyse.

    Şampiyonluğu kaybedebilirdi fakat böyle kaybetmesini hiç beklemiyordum, oda beklemiyordu eminim. Yarışın tamamını Petrow un arkasında götürmek çok kötü bir duygu olsa gerek. Özellikle Petrow savunma bile yapmadı Alonso ya.

    Yarıştan sonra sinirlerine hakim olabilecekmi diye merak ediyordum. Görünen o ki Alonso çok değişmiş. Bizdeyken böyle olsaydı keşke.

  56. Sana göre kullandığın en iyi arabanın hakkını verdin Alonso. Seni şampiyonluğa oynarken görmeyi özlemiştik, senin geçtiğin hesapları özlemiştik. İlaç gibi geldi bu sezon. Rakipleri Alonso'yu şampiyonluk hesaplarından silerken sen onlara sağlam bir ders verdin. Son yarışların hepsinde podyumda olursak şampiyon olurum demiştin, bir tek onu tam yapamadın. Neyse, süper bir sezon oldu. Nice 3 ve devamına…

  57. Nasipten öteye yol gitmezmiş.Ama insan yine de düşünmeden edemiyor.Sanki bütün bu olanlar bir planın parçası gibiydi.Aynı şekilde 2007 de bunları düşünmüştüm.Fernando burada imkansızı başarmıştır.Şanssızlığın,aksiliğin,oyunun bu kadarına da pes diyorum.Belki de bunu isteyenler vardı.Keşke Formula 1 i elinde istediği gibi oynatan adamlara Yarışın manipule edildiğini söylemeseydi.Keşke webber dünyanın kulağına duyura duyura F1 de dönen pis olayları haykırmasaydı.

  58. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Buraya kadar gelmişken kaybetmek kötü oldu. Ama gösterdiğin performans üst düzeyde idi.
    Bu kadar hızlı bir RBR'ye karşı mücadele vermek bile mucizeydi gerçekten ilk senende çok rekabetçiydin..
    Artık takımı tanıyorsun ve umarım önümüzdeki senelerde daha iyi olursun.

  59. 08Alonso| SF avatarı

    Şampiyonluğa yarıştığı her sezon da en kötü derecesi 3.lük oda puan puana. Bu sezon artık bitti 4 puan farkla geride kaldın dostum.

    Bugün kendiniz seçtiniz bu duruma düşmeye. Ama n'palım kısmet..

  60. Şampiyonayı son yarışta kaybeden pilotlar olarakda anılacaklar hamiltonla birlikte hemde ikide iki yaptılar. 🙂

  61. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    sennle gurur duyuyoruz dostum sen bu pistlerin en byük pilotusun vettel ztn yapması gerekeni yaptı herkesten 1 sn hızlı araçla şampıyon olması ztn normal olmaması başarısızlık olurdu ama alonsonun kaybetmesi normal ama kazansaydı başarılı olacaktı çünkü ferrari daha yavaştı nese çoluk çocuğun azına laf verdik dostum cnm ona sıkılıo ama sen önümüzdeki sezonlarda çok güçlü olacaksın

  62. MagicAlonso avatarı

    Yürü be el nano girdiğin mücadele bile bize yeter.Seneye yine güçlü olacağız en azından sen öyle olacaksın.Umarım iyi bir araç yapar ferrari ve biz de yine senin mücadele verdiğin bir şampiyonluk savaşını izleme şansına erişiriz.Herkes senin rekabetçi bir araçla nekadar tehlikeli olduğunu gördü.Korkumuz yok çünkü yolumuz açık.

  63. 2011 de daha güçlü olmayı ümit ediyoruz 🙂 Bu arada tebrikler Vettel ve Red Bull

  64. sonuna kadar alonso bu sene yapabileceğinin en iyisini yaptı…helal olsun bu adama

  65. Son yarışta vasat bir performans ortaya koymasaydın şimdi şampiyonluk partisi yapıcaktın Alonso ama neyse boşver Ferrariyle çok daha yarışırsın yine böyle mücadelelere girersin üzülme Seneye daha iyisini yaparsın belli mi olur

  66. Sen bir mucize yarattın Alonso, Silverstone da şampiyon olabiliriz dediğinde herkes dalga geçmişti seninle ama sen mucadeleni sonuna kadar götürdün sağlık olsun inş seneye çok daha iyi bir pozisyonda olursun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir