Webber, Vettel'i Tebrik Etti

yazar:

kategori:

Takım arkadaşıyla son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi veren Avustralyalı pilot, Abu Dhabi’de yarışı sekizinci sırada tamamlayarak şansını kaybetmişti.

Vettel’in performansını öven Webber, birbirlerini sezon içinde gerçekten zorladıklarını düşünüyor.

Webber: “Sebastian’a şapka çıkarmam gerek çünkü bu sene harika bir iş çıkardı. Herkes inişler ve çıkışlar yaşadı ama birbirimizi çok zorladık.”

“Sadece son yarışta, şampiyonada bir kez şampiyona lideri olabildiğini düşünmek inanılmaz. Ama en önemli zaman da o zaten. Aferin ona”

Webber son yarışta kaybetmenin kendisi için üzücü olduğunu da kabul etti ancak 2011’de daha gelişmiş bir pilot olarak yola devam edeceğini söyledi.

Webber: “Pazar günü olanlar beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı. Motor sporlarındaki en önemli başarıyı hedefledik ama olmadı.”

“Ama yola devam ediyorum. Bu sezonun ardından daha güçlü bir pilot olacağım. Şimdi iyi bir tatile ihtiyacım var. Ocak ayının üçüncü haftasından beri hiç durmadık, uzun bir sezon oldu. Çok fazla seyahat ettik, çok fazla duyguyu aynı anda yaşadık, çok ter döktük. Şimdi ara verme zamanı.”


Yorumlar

  1. yasin şahinoğlu avatarı
    yasin şahinoğlu

    webber kendini mahvetmiş olmasın son yarışta sıralamalarda bu kadar geriye düşmeyip yarıştada iyi yarışsaydı şampiyon olabilirdi webber.

  2. olması gerekeni yapmış seneye inşallah daha iyi bir mark görürüz.

  3. Ben Webberı severdım haksızlıgı uğradığını dusundugum ıcın ve son ana kadarda sampıyon olacagını umıt ediyordum(tamam vettel kadar yeteneklı değıl,ama deneyımlı gerıden geldıgındede hırslı) ama son yarısta nasıl oluyorda 40'a yakın turda önündeki alonsoyu-en buyuk rakıbı- (1sn cogu zaman)gersinden gelpıte onu gecemıyor ( benı hayal kırıklıgına ugratıyor( Bunun cevabını bılen varsa sevinirim??
    Not:Yorumlarda bakıyorum webbere cok haksızlık edılıyor(seven kısı yok denecek kadar az) elbette tuttugunuz pilot vardır ama objektıf olmakta gerek.ben hala webberin gelecek sezon daha ıyı olacagını dusunuyorum.

  4. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    Bence de durmasın istemiyoruz.Bu takıma daha iyisi gerek

  5. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    webber bence sen etmek zorunda kaldın seni mahvettiler o takımda biraz gurur varsa durmazsın bu takımda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir