Mateschitz: "Vettel Daha Birçok Kez Şampiyon Olacak"

yazar:

kategori:

Avusturya televizyonuna konuşan patron, “Doğru otomobili kullandığı sürece daha birçok kez şampiyon olacaktır.  Ona doğru aracı verebilmek için elimizden geleni yapacağız. Eğer bunu başaramazsak, şampiyon olabileceği bir yere gitmesine izin vermek zorundayız” yorumunu yaptı.  

Vettel’in takımla anlaşması önümüzdeki sezon bitecek, ancak 2012 için de opsiyonu bulunuyor. ANcak Red Bull takımı daha önce anlaşmayı 2015’e kadar uzatmaya niyetli olduklarını belirtmişti.

Willi Weber’e göre Vettel’in bir sonraki anlaşması genç pilota çok daha fazla kazandıracak.


Yorumlar

  1. Sir Jack B.  avatarı

    burnuma kötü kokular geliyor.

    Vettel'in bir formula 1 projesi olduğunu düşünüyordum. demeçler gelişmeler bunu destekliyor ne yazık ki.

    daha da kötüsü Vettel özel olmak için yeterince iyi değil.

  2. Alman bir takımın, alman bir pilotu şampiyon yapması kadar daha doğal ne olabilir ? Biraz empati..

    Eğer Mercedes GP kendini toparlarsa, uzun yıllar Red Bull – Mercedes çekişmesi görebiliriz..

    Ferrari ve McLaren iki yıldır müthiş bir çöküşteler, FİA'nın kurallarının da sanırım bunda büyük bir etkisi var.

  3. seb'i sonsuza kadar ellerinde tutamazlar:) onun hayali ferrari ve bi' gün mutlaka ferrari pilotu olacaktır. yakın bir zamanda değil belki ama olucak.

  4. ağzından bal damlıyor sanki 2.pilotluğu kabul etmeyeceği yerinde kalır nede olsa yeri sağlam

  5. efendimayin  avatarı

    Bence bu o kadar değil f1 de eskisi gibi 1-2 yetenek değil 7-8 tene yetenekli adam var ve dahada geliyor. Bu seneki gibi fark yapmakta kolay değil tekrardan.

  6. Mübarek bayram günü dalga mı geçiyorsunuz anlamadım,
    Hala takım emri yok eşitlik hikayelerinden bahsetmeniz anlaşılır gibi değil,
    Bütün takım Vetele Çalışırken,Hangi pilot,hangi insan psikolojisi formula 1 gibi salisenin onda 1 nin birinciyi belirlediği bir sporda
    Takım sahibinin fikir beyan ettiği bir ortamda,takım arkadaşıyla eşit statüde yarıştına inanıp rahat yarışabilsin? her ağzı Açılan vetel diyor başka bişey demiyor, Adamlar weberin veteli geçmemesi için şampiyonluktan dahi vaz geçtiler bazıları hala,şak şak şak helal olsun nidalarıyla kendilerini avutuyor.

  7. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Spada size kıyak yapıp şampiyonu söyledim şimdi de size vettelin 2012 deki takımını söyleyim.FERRARİ

  8. Bir değil arkadaşım bir çok pilot. Gerçi +nı vermiştim ama yine sayayım. Daniel Ricciardo'dan Carlos Sainz Junior'a kadar bir pörtfoyu var adamın desteklediği pilotlar olarak.

  9. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Ahmet Kara arkadasim dogru bir yere parmak basmissin bu adamin konusmalarini bende çok begeniyorum zaten gorunusuyle olsun tavirlariyla olsun mutevazi bir tavir çiziyor,bunla birlikte merak ettigim bir baska konuda Vettelin anlasmasi bitince hangi takima gidecegi,Mclarene Hamiltonun yaninami yoksa Mercedesemi,Ferrari seçenegini çok dusunmuyorum çunki Alonso yaninda Vetteli istemeyecegi gibi Ferrari tarzinada iki lider pilot uymuyor.

  10. Adamda ki alcak gonulluluge bakarmisiniz? milyar dolarlar harcamis takim satin almis, yine o kadar para harcamis Redbull teknoloji merkezini fabrikasini ruzgar tunelini kurmus, gozune kestirdigi en iyi muhendisleri parasini bastirip transfer etmis, ve en onemlisi cocuk yastan itibaren bu pilota destek olup buralara gelmesini saglamis, ve sampiyon yapmis.. Ama ne diyor? O na iyi bir arac vermeyi başaramazsak, şampiyon olabileceği bir yere gitmesine izin vermek zorundayız..

    Ayakta alkisliyorum seni Mateschitz.. Bu Vettel`in kendisine duydugu saygidan degil, spora ve sporcuya duydugu saygidan olsa gerek, sanirim bu yuzden Redbull da takim emri olmadi ve olmayacak. Helal olsun..

  11. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Ferrari ve mclaren armut toplarsa tabiki olabilir neden olmasın….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir