Coulthard: "Webber 2011'de Daha Güçlü Olacak"

yazar:

kategori:

Takımda ikinci planda kaldığı iddiaları ve bu sezon şampiyonluğu Vettel’e kaptırmasının ardından Avustralyalı’nın bir yıllık anlaşmasından vazgeçeceği düşünülüyordu.  

Ancak Webber’in eski takım arkadaşı Coulthard,  gelecek yıl Webber’in 2 numaralı RB7’nin kokpitinde oturacağından şüphesi olmadığını söyledi. 

“Bir sonraki sezona 119 gün var ve bu süre içinde bazı şeyleri ölçüp biçecek. Daha güçlü geri dönecek. 

Red Bull takımının Salzburg’daki kutlamalara giderken Webber ile Vettel’in yakın ilişkisine tanık olan Coulthard, “Yarışın ardından pilot odasında neredeyse bir saat konuştuklarını biliyorum. Uçakta da Sebastian ve Mark yan yana oturdular ve hem şekerleme yaptılar hem de konuştular.”dedi.

Webber’in babası Alan ise, “Toparlanacak, biraz tatile de ihtiyacı var. Belki biraz da kilo vermesi gerek ve sonra testler için hazırlanacak. Artık çok genç olmayabilir ama, iyi bir ara verip rahatlarsa bir sonraki sezonda çok güçlü dönebilir.” dedi.


Yorumlar

  1. REDBULL WEBBER den daha iyi bir İKİ'nci pilot bulabileceğini zannetmiyorum aynı şey WEBBER için'de geçerli ama önümüzdeki sezon daha sessiz olarak ikinciliğin tadını çıkaracaktır.

  2. Vettel-Webber ilişkisinin eskiye dönmesini istiyorum taraftarları olarak.

  3. Doğru gibi linkteki dubai dönüşü foto lara bakarsak.
    http://gallery.sebastian-vettel.org/thumbnails.php?album=394

  4. doğruysa haberler güzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir