Hamilton:" 2011'de Button'la Daha Güçlü Olacağız"

yazar:

kategori:

Hamilton “Jenson’un gelişiyle birlikte daha güçlü bir takım olduk ve ikimizin verdiği geri bildirimler sayesinde son ana kadar mücadelenin içerisinde yer aldık.”

“Açıkçası 2010 aracımız 2009 aracına göre büyük bir gelişimdi ancak artık 2011 aracı için daha güçlü bir temele sahip olduğumuzu düşünüyorum.”

“Takım olarak her zaman gelişiyoruz, 2010’da yeni bir yarış mühendisim vardı ve bir seneyi geride bıraktık. Seneye daha da güçlü olabiliriz.”

“Jenson’un da kış dönemindeki gelişimde çok etkili olacağını düşünüyorum bu yüzden şubat ayında testler devam ettiğinde aracı daha agresif bir şekilde geliştirebiliriz.” dedi.

Button da artık takıma daha iyi alıştığını düşünüyor.

Button “Gerçekten harika bir sene oldu. Takıma daha bu sene başında katılmış olduğumu düşününce bu kadar hoş karşılanmam, böylesine bir takımın parçası olmam mükemmel ve sanki çok uzun zamandan beri buradaymış gibiyim.”

“Takımı daha güçlü yapmak ve gelecek sene daha iyi olmak için yapabileceğimiz çok şey var. Artık 1 sene deneyimim var. Tüm sene çok zorladık ve bu şekilde devam edip kış döneminde daha fazlasını başarabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    ki zaten Lewis'in Fernando'dan iyi bir pilot olduğu net 🙂 En azından gerçek bir yarışçı. Bize podyum yeter, şu motor patlatırsa, Jenson yolu verirse diye hesap yapmaz… Sebastian ve Michael'in yanında tutmasam da McLaren pilotlarına da saygım var. Ferrari gibi değiller umarım gün gelir Sebastian'da McLaren için yarışır Ferrari yerine 🙂

  2. Arkadaş ben sadece f1.com da alonsonun bu ödülü aldığı haberini okudum,trf1.net de böyle bir haber yoktu paylaşayım dedım okuduğumu.hamiltonun adının geçmeside normal değilmi her ikiside 5 hızlı tur atmışlar dolayısıyla ödülü vermek için 2. en hızlı turlara bakmışlar.Hamiltonla Alonsoyu kıyaslamıyorum zaten..

  3. Merak etme, Kirve 12 McLaren'ci bi arkadaş.
    Sırf Alonso Lewis'den daha iyi demek için gelip bunu yazmaz…

  4. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Jenson'a göre bir araç çıkacağı kanısında değilim McLaren, Lewis ya da Jenson buna yönelik açık harekette bulunmasalarda takımın odak noktası bir şekilde Lewis. Fernando-Felipe durumu gibi yansıtmıyorlar çünkü Jenson'da bunu kesin olarak kabullenmiş değil sonuçta bu sezonu istikrarlı ve her şeye rağmen zirveye yakın geçirdi. Kim bilir Sebastian sezon boyunca yaptığı en büyük hatayı ona getirmese son yarışlara o da iddialı girebilirdi. Bunlara rağmen McLaren Jenson'un isteklerini Lewis'in isteklerinin önüne ya da kendi düşüncelerinin önüne koymaz.

  5. alakaya maydonoz… illa Hamilton-Alonso kıyaslamasını yapıcaksınız yerli yersiz.. ben bu yorumları görmekten bıktım artık..

  6. DHL'nin verdiği en hızlı tur ödülünü 2010 da Fernando Alonso kazanmış.Lewis Hamiltonla beraber beşer hızlı turları varmış 2010 sezonunda ama Alonso 2. en hızlı turlar farkıyla ödülü kapmış:)

  7. 2 McLaren pilotu araçlarından indiler ve birbirlerine sarıldılar. hem de samimi şekilde. 2 pilotun bu denli iyi anlaşması Woking'de işleri daha keyifli hale getirecektir.
    bir f1 pilotu sadece kendi kariyerine odaklanırsa enerjisini verimli kullanmış olur. ya da başkaları gibi takım arkadaşının takım içindeki durumunu da kontrol etmeye çalışır ve sene sonu kapıyı dışarıdan kapamak zorunda kalır.

  8. İnşallah yıllardan beri McLaren nın ön lastikleri çok iyi kullanan sitildeki araçları değişime uğramaz Button sayesinde. Çünkü Button öden kaymayı seven bir pilot. McLaren da tam tersi araçlar yapan bir firma. Bunda değişiklik olmasını bir McLaren taraftarı olarak istemiyorum.

    Montoya nın istediklerini yapmaya çalışırken neler geldi başımıza. Aynı sorunlar yaşanmaz inşallah. 2005 den sonra Kimi sadece araç daha dayanıklı olsun derken Montoya bin tane istekde bulunmuşdu diye hatırlıyorum. 2006 daki araç nasıldı herkez hatırlar(tabi bunun başka nedenleride vardı).

    McLaren hep zor kullanılan ve hızlı araçlar üretmiştir. En iyi pilotu öne çıkaran araçlar. Hep böyle kalmasını istiyorum ben.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir