Hakkinen: "Schumacher Tekrar Emekli Olmalı"

yazar:

kategori:

TZ gazetesinde bir yazı dile getiren Hakkinen “Michael benim için artık trajik bir eski kahraman. Kendi kendime neden tekrar yarışlara döndüğünü soruyorum. Motor sporlarının en başarılı adamı gerilerde mücadele ediyor ve Abu Dhabi’de neredeyse hayatına mâl olan bir saçma sapan hata yaptı.”

“Vettel’in şampiyonluğunu ilan ettiği gün, öyle bir şey olsaydı Almanlar için ne trajik bir gün olurdu?”

“Dünyada herkesten daha fazla kazanmış bir sürücü artık neyi kanıtlayabilir? Bana göre adım adım kendi ismini lekeliyor.”

“İster teknik nedenlerden ister başka şeylerden, o artık gençlerle mücadele edemez.” dedi.

Hakkinen, Schumacher’in emekliliğinden sonra dönmesini anlayabildiğini ancak yine de bunun doğru olmadığını söyledi.

Hakkinen “Ben de 3 sene sonra Mercedes’le DTM’de kokpite dönmüştüm. Orada bile Formula 1 sürücüsü olsam da yaşlıların şansı olmadığını anlamıştım.”

“Ancak 3 kez daha kazanabildim.” dedi.

Hakkinen ayrıca sürpriz bir çıkış yaptı ve Schumacher’le asla yakın arkadaş olmadıklarını söyledi.

Hakkinen “Kişisel olarak asla yakın arkadaşlar olmadık çünkü her zaman bana biraz aşırı kibirli yaklaştı.” dedi.


Yorumlar

  1. böylesine inanılmaz efor isteyen bir motor sporunda fizik kurallarıyla dalga geciyor bu da onun neden efsane oldugunu gösteriyor bu bile onu izlemek icin bir neden.

  2. çaglar kardes o zaman rosberg de bıraksın webber de massa da button da schumi bu pilotlar dan geridemi ki performans olarak bıraksın kanısına varıyorsunuz son 4-5 yarıs tamamıyla formunu buldu gayet de rekabetçiydi aracın elverdigi oranda hee sezon basında deseniz tamam derim ama geldigi nokta bunu haketmiyor su an bi problem yok. kaza derseniz bu isin bir parçası senna hayatını verdi yarıstığı pistlerde kendini duvarda buldu. schumi 99 da bacaklarını kırdı bunlar gayet doğal 1000 tane kaza gördük.

  3. herkes saydırmıs Mika'ya da adam sırf schumi yi sevdigi için söylemiş ben bu anlamı cıkarıyorum. son yarıstaki spin gercektende cok tehlikeliydi neredeyse diğer arac schumi nin kaskını sıyırdı. son cümleyi pek anlamadım ben ikisini gayet iyi arkadaslar olarak biliyordum ama birbirlerine en azından saygı duydukları gayet acık, mika da sırf bu yuzden schumi nin daha fazla gerilerde yarısmasından kendini tehlikeye atmasından sa bırakmasının iyi olacagını söylemiş. bence de haklı, schumi ferrariyle yarısları domine ederken kimse onun hakkında sacma sapan seyler söylemezdi ama su an bakın etrafınıza herkes farklı seyler söylemeye basladı.

  4. Arkadaşlar, bazen heyecanlı cevaplar vermiş olabilirim. Özür dilerim… Ancak bazı üyeler (60 yaş üstü olsa gerek) benim Hakkı'yı hatırlayamayacak kadar az bilgiye sahip olduğumu düşünmüşler. Damon Hill'in şampiyonluğunu hatırlıyorum. Villeneuve şampiyonluğunu iyi hatırlıyorum. Mika- Schumi çekişmesini ise hiç unutmuyorum.24 yaşındayım. Bu yaş için hiç de kötü olmasa gerek. Kendimi bildim bileli izliyorum yani. Yani Hakkının 2000 spa'sını biliyorum ama, bikaç sene sonra kuyruğunu kıstırıp kaçtığını, Schumi'den normal yarışta tur yediğini de biliyorum. Saygılar

  5. Sen kendini ne zannediyorsun ki? Eğer çok merak ediyorsanız söyleyeyim. Evet F1 geçmişim çok fazla değil. Tam ne zaman bilmiyorum ama ilk hatırladığım Schuminin Villeneuve ile olan mücadelesi. Ondan önce Damon Hill şampiyonluğunu da hatırlıyorum ama tam emin değilim. Aldın mı ağzının payını? 24 yaşında biri için hiç de az değil bence…

  6. İkinize de sonuna kadar katılıyorum…

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    sevgili Mika bu adamın ruhunda yarışmak var
    vinnnnnn vinnnnnn vinnnnnnnnn anladın sen onu 🙂
    birde öyle açıklamalar yapmış ki herhalde kafasına saksı düştü :)))
    gözlerime inanamadım Mika'ya ne oldu biriniz açıklasın
    senin hakkında bir ton yazacaklarımdanda bahsetmiyorum bile…

  8. kızmayın arkadaslar gayet acık değilmi korkuyorlar!!! bütün mesele bu
    8.kez şampiyon olursa hemde bu yaşda f1 in altını üstüne getirirse bıraktığında a) f1 i kimse izlemez bu seçenek eski takım patronları icin b) bizden artık kimse bahsetmez bu da eski pilotlar için 🙂

  9. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    schumacher'in dönmesinin yanlış olduğunu sezon başında söylemiştim. çok parlak bir sezon geçirmedi bunun sebeplerini saymaya gerek yok ancak onun padok alanlarında dolaşması, adının ekranlarda alonso'la hamilton'la bir arada yazılıyor olması bana mutluluk veriyor.. Heralde onun sürekli gülümseyen yüzü bile F1'de olması için yeterli bir sebeptir…

  10. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Michael kendisinden korkup kaçan bu adama karşı kibirli olsun bırakalım da.. He ama karakter tahlili yapacğız diyorsak Mika'ya "korkak" demeliyiz.

  11. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Mika çenesini kapasa çok güzel olur. Loser Mika!

  12. hakanyalın avatarı

    mika kendi işine baksın schumiyi izlemek büyük zevk ve schuminin emekli olup olmaması bu insanları neden ilgilendiriyor anlıyamadım schumi kendini iyi hissediyor ve f1 marka değerini artırıyor bi çok insan sırf schumiyi görmek ve izlemek için f1 seyrediyor mika emeklilinin tadını çıkarsın gereksiz popülist açıklamalar yapmasın

  13. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Mika 'da Abu Dhabi deki spini saçma sapan bulmuş.
    Ayrıca son söylediği cümle ,karekterden iyi anlayan,Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde uzman psikolog doktorluk yapmış ,griddeki tüm pilotları onlarla askerlik yapmışcasına tanıyan psikolog arkadaşların dikkatini çekmiştir. Ama söz konusu adam 7 dünya şampiyonu ve rekortmeni olunca kimse karekterden bahsedememiş ya da cesaret bulamamış.Eğer Mika bu sözleri başka bir pilot için konuşsaydı 10 yorumun 9 tanesinde (Karekter) kelimesi geçerdi.

  14. İkisi de çok beğendiğim 1.sınıf pilot, eskiden Mika hep favorimdi ama bu laf çok lüzumsuz. Adam sormazlarmı kardeşim sana ne ? alan memnun, veren memnun !! Schumi defalarca söyledi Mercedes te birşeyler gerçekleştirmeye çalışıyorlar..

    Gündeme gelmek isteyen Schumi ye sataşıyor.

  15. Banada F1 sevdiren adam Mika dır. Çok güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş bu arada.

  16. Vega birşeyler yazmama gerek bırakmamış. Bende sadece şu diyim, Mika ya hatırlanmıyacak diyenlere gülerim sadece Zuhahahahaha.

    Bir de DTM de zevk için yarışıyordu, bunu herkesin bilmesi lazım. 2007 de F1 geri dönmesi gündemdeydi ama Lewis geldi.

  17. schumacher61 avatarı

    mika senin pilotluğuna laf yok ama 2001 in sonunda schumiden kaçmanı da biliyoruz.mesele araçta.eğer 2011 aracı iyi bir araç olursa eleştiri yapanların ne yapacağını merak ediyorum çünkü seneye 42 yaşında olacak olan schumacher 42'lik bir tokat atacak bu kişilere.bide basit cümleler… neymiş "rosberg podyuma çıktı,ondada aynı araç var" arkadaşlar 2010 da rosberg'in mercedeste olacağı 2009'un ortasında belli olmuştu ve rosberg'in de geçen sene brawn fabrikasında defalarca görüntülendiğini de biliyoruz.yani araçta rosberg-button kombinasyonu var.rosberg aklınca "michaelle sürüş sitilimiz tamamen aynı" diyerek takımın ve f1 çevrelerinin schumachere olan güvenini zedelemeye çalıştı.ama gerçekte rosbergle schuminin sürüş tarzının kesinlikle aynı olmadığını birçok kişi biliyor.zaten aynı olsaydı yakın ayarlarla yarışırlardı.ki schuminin ayarlarımız hiçbir zaman aynı olmadı dediğini hatırlayın.ama özellikle son yarışlarda rosberg'i geride bıraktı.ve birde ona uyan bir araç altında olursa nler yapabileceğini gösterdi button'u kaç defa geçti hatırlayın…sonuç olarak herşey 2011 aracında o yüzden erken yorum yapmayın 2011 için.

  18. mika 2001 yılında oğlu hugo'nun doğumunu bahane ederek F1 dünyasına veda ederek taraftarlarını ve beni üzmüştür. ancak gerçek sebep oğlunun doğumu değil schumacher'in önlenemez yükselişidir 2001 sezonunda mika, schumacher'den 4 kez tur yemiştir ancak ne olursa olsun zamansız emekliliği F1 deki rekabeti heyecanı öldürmüştür, 2000 spa F1 tarihinin en estetik en kurnazca geçişiydi benzer geçişi yanılmıyorsam 2002de barrichello da yapmıştı her ne derse desin saygıyı hakeden düzgün bir pilottu

  19. Umut, bak bana Michael'in şu cümlesini hatırlattın. 2006 sezonunda mücadele kıran kırana geçerken ve artık yarış pist dışına da taşmışken Michael şunu söylemişti; "En saygı duyduğum rakibim Mika olmuştur".

  20. Bir daha yazmayacaktım artık, ama dayanamadım şu haber altındaki yorumlardan sonra. Gerçek bir Schumacher taraftarının Hakkinen hakkında böyle konuşması hiç hoş degil. O benim en saygı duydugum rakibimizdi. Onun olduğu dönemlerdeki mücadelelerimizi özlüyorum. Şu yaptığı açıklamadada art niyet yok zaten. Schumi bile kendisine büyük saygı beslerken, taraftarının atıp tutması yakışı kalmıyor. Bir Schumi fanı olarak diger Schumici arkadaşlardan rica ediyorum, bizde diğerleri gibi olmayalım. Desteklediğimiz pilotun büyüklüğüne karşı uygun yaklaşım sergileyelim. Çünkü bir Schumacher taraftarına bu yakışır diye düşünüyorum.
    Mikanın ise son cümlesi şaşırttı. Halbuki birbirlerine saygıları hat safadadır, garip.

  21. Açıklamadan benim anladığımın özeti; Michael'ın yaş aldı başını gitti. Gençlerle başa çıkmada zorlanıyor. Bir şey kanıtlamak zorunda olmayan bir pilot. Geri dönmesine gerek yoktu. Kötü bir kaza geçirmesinden korkuyorum.

    2002 öncesini izlemeyen insanların bu açıklamıyı başka yöne çekmeleri normaldir. Malum, zamanımızın pilotlarından tek gördükleri şey rakipler hakkında atıp tutmak. Hal böyle olunca 2002 öncesi Mika ile Michael arasında nasıl bir arkadaşlık olduğunu hayal dahi edemezler.

    Mika ile Michael belki de F1 tarihinin en iyi arkadaşlarıydı. Aralarındaki arkadaşlık 2002 sonrası dönemde bırakın şampiyonluğa yarışan iki rakibi, takım arkadaşları arasında bile bulunamayacak cinstendi. Mika zamanını izlememiş olanlar Mika hakkında pek birşey bilemez. 'Sonradan yarışları izledik, biliyoruz'la olmaz. O'nun karakterini bilebilmek için sıralama ve yarış sonralarındaki basın toplantılarını izlemek gerekir. Haftaiçi gazetecilere verdiği demeçleri okumak gerekir. Galip geldiği yahut yarış dışı kaldığı durumlarda kameralar ona çevrilmişken davranışlarını görmek gerekir. Bana F1'i sevdiren bu adamın iki şampiyonluğuna da tanık oldum. Ne yazık ki şu ana kadar Mika gibi sağlam karaktere sahip bir pilot daha göremedim.

    Mika'nın sağlam karakter ve Michael ile nasıl bir arkadaş olduğunun ufak bir kanıtı;

    http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE&feature=related

    "İzledik, bu adamlar niye böyle, anlayamadık" diyenlere kısaca açıklayalım. 2000 İtalya GP, yarış sonrası. Michael, tüm zamanların en iyisi olarak gösterilen Senna'nın galibiyet sayısına (41) ulaşmış. Duygulandığı için konuşamıyor ve gözyaşlarını tutamıyor. Mika, en samimi arkadaşının kameralara bu şekilde yansımasını istemediği için devreye giriyor. Ancak, Michael o haldeyken O da konuşamıyor.

    Haberin son satırındaki cümleyi anlamakta zorlanıyorum. Belki Mika'nın bildiği bir şey var. Belki kameraların ardında, kameraların önündeki kadar candan değillerdir.

    http://cfm.globalf1.net/wpfiles/083.jpg

  22. mika,2001 sezonunda schumacher'den 4 kez farklı pistlerde tur yedi aynı yıl oğlu hugo'nun doğumunu bahane ederek F1'e veda etti. bana göre bu vedanın asıl sebebi oğlunun doğuşu değil schumacher'in önlenemez yükselişiydi, her ne olursa olsun ben schumacher-mika çekişmelerini özlüyorum spa 2000 bana görede F1 tarihinin en iyi ve en kurnazca ve en estetik geçişidir bir benzerini yanılmıyorsam 2002de barrichello'da yapmıştı, bana görede mika her zaman saygıyı haketmiştir ancak schumacher kalitesinde olamamıştır hiç bir zaman…

  23. Vega seni anliyorum eskiden beri iyi bir mc larenci ve simdide alonsoyu destekleyen birisin daha onceki sitede az kavga etmedik ama seni simdi daha iyi anliyorum ve cogu kezde hak veriyorum seviyeli ve ayrintili yorumlarin da hep bir seviye var ama bu konuda sana azda olsa katilmiyorum cunku hakkinen iyi bir pilottu en azindan seviyeli ve durust bir pilottu ama sunuda unutma spa 2000 de hakkiyla gecti hemde tank gibi bir aracla hatta cogularinin da kabul ettigi bir sey var o seneki mc laren araci f1 dunyasinin en iyi araclarindan birisiydi ve hatta en iyisi o aracla normaldir herkesi gecmesi bu seneki redbuldan bile daha iyi bir arac ama sadece bir kere gecebilmis hakkinen schumiyi ama schumi en azindan 3 defa gecmis hemde daha yavas bir aracla bunuda unutma ayrica hakkinen kendine baksin genc yasta korkup kacan kendisi yani

  24. sumi yeni yeni ısınırken pistlere hakinen söylenecek söz mü bu şimdi.

  25. kendinde bunu yazabilecek cüreti bulduğuna göre muhtmelen sen daha dünyada yoktun veya baba demeyi ögreniyordun onun muhteşem rüzgarı eserken!

    ben ve benim gibi birçok kişiyi F1 hayranı yapan adamdır kendileri!

  26. kes, boru. sen kimsin…

  27. Schumi-sever avatarı

    demekki yanılmış
    yani tersi çıktı
    şimdi bırak diyorsa seneye tersi çıkacak bence gene yanılacak 🙂

  28. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Şimdi İkna Oldum 🙂

  29. Sana Hakkinen'in Schumacher için farklı bir açıklamasını da koyayım Schumacher için sezon başında yaptığı, Hakkinen'in işinin sadece Schumacher'i olumsuz bir şekilde eleştirmek olmadığını anla.

    Schumacher'in bu sezon yarış kazanacağından çok eminim. Onun bir hedefi varsa, ne kadar sıkı olabileceğini biliyorum. Ama bu onun için zor olacak. Belki yaş problem olabilir. Eğer 41 yaşındaysanız, hayatınızda farklı şeyler olabilir. Aile gibi.

  30. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Tamam Hakkinen Büyük Bir Pilot.Bu Tartışılamaz.Mclarene Yıllarını Vermiş Bir Pilot.DTM De 1 Sene kötü Yarışınca Schumacher Çıkıp Hakkinen Emekli Olmalı Demedi.Düşünsene Birisi Çıkıp Emekli Ol Derse İnsanın Morali Bozulmazmı ?

  31. Ona bakarsan 1997 yılına kadar F1'de de yarış kazanamamıştı. Ancak 2 kere şampiyon olduğunu, Schumacher'in yarıştığı zamanlarda Schumacher'in en büyük rakibi olduğu gerçeğini de değiştirmiyor bunlar.

  32. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Biraz Fazla Yorum Yaptık Yanide Hakkinen Kıskanıyor Benim Demek İstedigim Bu Hakkinende DTM de 1. olamadı Ama 3 Sene Yarıştı Bunları Demek İstiyorum..

  33. Hakkinen 1998-1999 şampiyonluğu ile anılıyor en basiti. Taraftarları onu 1995 Adelaide'de ölümden dönmesiyle de hatırlıyor. Bak ben de eski bir Hakkinenci olarak Mika'yı 2001 Brezilya'da McLaren'in bozulan elektronik kalkış sistemi yüzünden start alamaması, aracından çıkan Hakkinen'in garaja girmeden trübüne selam çakması ve trübünden büyük bir zevk çığlığı kopmasıyla hatırlıyorum.

  34. schumi baslarda doğal olarak bocaladı ama özellikle son yarıslarda formunu buldu rosberg den asagı kalmadı rosbergide yabana atmamak lazım önemli bir veri tabiki bir schumi değil ama önemli bir pilot.schumi bence gayet rekabetçi ben su an bir eksigi oldugunu düsünmüyorum ki herkesin bildigi gibi button ın yumusak sürüs stiline uygun kendine uymayan bir aracla yarısıyor bununda performansına olan negatif etkisini düsünmek gerekir.

  35. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Hakkinen 1 Yarışla Anılıyor İşte Alonso ? Schumacher ? Hamilton ? Raikonen ? Bunlar Neyle Anılıyor..

  36. 2011 sezonu başlayana kadar konuşsun insanlar malum kuyruk acısı kolay geçmez sezon başladıktan sonra Schumi herkesin cevabını verecek.

  37. Hakkinen'in bu yaklaşımı yüzünden çok kaliteli bir F1 pilotu erken emekliye ayrıldı. Umarım Schumi önümüzdeki sene onu yanlış çıkartır da ne büyük bir hata yaptığını anlar.

  38. Yusuf  Hitay avatarı

    Sana mı kaldı ?

    saygı duyulmayacak biriymiş pehh,daha dün adını söylemeye başlayanlar şimdi saygıdan bahseder olmuşlar

  39. Valla arkadaşım Belçika 2000 durduğu sürece Hakkinen hep hatırlanacaktır.

  40. Lakin pek saygı duyulacak birisi değildir..

  41. schumi fanlarının mikaya haksızlık yapmasını gerektirecek bir durum yok ortada . söyledikleri schumi adına kötü bir ifade içermiyor tersine onu koruma iç güdüsüyle söylenmiş.schuminin en saygı duydugu pilotlar arasında üst sıralarda yer alır mika..

  42. Yahu bırakın da adam işini yapsın, eski galibiyetleri iptal mi edildi de adamın kariyerine leke sürülüyor. Schumacher sadece yarışmak istiyor ve başarıyı da en kısa zamanda yakalayacaktır eminim.

  43. Artık Mclaren taraftarları gelecek yorumları tahmin etmeye başladı. ben de size uyup şunu yazayım;

    Bence bazı Mclaren taraftarları "Bazı Schumiciler çıkıp sen kimsin be diyecektir" diyecekler.
    🙂

  44. Artık Mclaren taraftarları gelecek yorumları tahmin etmeye başladı. ben de size uyup şunu yazayım;

    Bence bazı Mclaren taraftarları "Bazı Schumiciler çıkıp sen kimsin be diyecektir" diyecekler.
    🙂

  45. 2 şampiyonluğu olmasına rağmen, asla hatırlanmaya değmeyecek kadar sönük bir pilot (!)

  46. Hakkinen, ferrari ve/veya Schumi taraftarları kuyruk acını anlıyoruz. Schumacher'e farklı mağlubiyeti hazmedemeyip yerini yeşilinin farklı bir tonu olan Rai'ye bıraktığını dün gibi hatırlıyorum. Açık bir şekilde kaçtın o yaşta. Hem de öyle bir korktun ki kepaze olmaktan (öyle olacağını sanmaktan), aynı vatandaşın gibi farklı bir spora yönelip zaten inecektim ayaklarına yattın. Ama Schumi'nin olgunlaşmasına yardımcı olup onu daha iyi bir pilot yaptığın için yine de teşekkürler….

  47. schumi'nin hatası 2006'da bırakmak oldu. devam etmeliydi bence (gerçi massa koltuğunu kaybetmesin diye bıraktı). başarısız bile olsa – ki gelecek yıl daha iyi olucağını düşünüyorum- dönmeye cesaret etmesi takdir edilmeli.

  48. Neden ismini lekeliyormuş o herzaman yarış tutkusu zirvede olan bir savaşçı senin gibi erken yaşta kaçmadı.Araç buyıl hiç rekabetçi olamadı onun yapacakları sınırlı kaldı yinede mücadelesi takdiri hak ediyor,devam efsane adam…

  49. Hakkinen "Kişisel olarak asla yakın arkadaşlar olmadık çünkü her zaman bana biraz aşırı kibirli yaklaştı." dedi.

    bu demecin özetini bu cümleden çıkarabiliriz…gerçekten çok talihsiz bir açıklama içindeki tutku adını korumak yerine bir zamanlar yaptığı gibi yarışmasını istiyorsa herkesede bu durumu saygıyla karşılamak kalır

  50. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schuminin Kaybedeceği Birşeyi Yok 2011"de Eminim Pistte Olacaktır.Schumacher Bunları Dinleseydi Efsane Olamazdı.Schumacher geri Dönerek Bir Kez Daha Gönlümüzü Feth Etti.Hakkinen Dönemedi Cesaret Bile Edemedi Yarışa Yarışa DTM"de Yarıştı.Alonso,Hamilton Bunlarda Efsane Ama Hakkinen Değil Bence..

  51. Schumi-sever avatarı

    ben bombayı patlatayım müsaadenizle…
    yok bunun bir sıkıntısı var abi
    erken emekliliğinden dolayımıdır bilmiyorum ama
    sezon içerisinde bu tip demeçleri vardı
    ben takmıyorum kaalede almıyorum.

  52. emeklilik için çok erken bence…tabiki 41 yaşında biri ile 23 yaşında birinin reflexleri aynı değildir..ama mercedeste boş durmadı bütün bir sene çalıştı…2011 de bakalım sonuç yine hüsran olursa o zaman bıraksın işte..ama şimdi erken..

  53. Efsane dediğimiz adam kendine göre bir araç bulamadığı için mi yavaş kaldı. Ne rezillik. Efsane dediğin öyle olmaz bence.

    Lastiklere alışamadığı doğru ama. Bıraktığında oluklu lastikler vardı.

    Bence geri dönüşü çok kolay bir şey sandı ve öyle olmadığını anladı. Hem zihinsel hemde fiziksel olarak hazır değildi. Bu seneki gibi bir şampiyonluk mücadelesini kaldıramazdı.

    Ama seneye bakalım ne yapacak görücez.

  54. Şimdi bazı Shumiciler çıkıpta her zaman olduğu gibi sen kimsin be diyeceklerdir.

    Mika güzel izza etmiş herşeyi. Kendi düşüncelerini samimi bir şekilde dile getirmiş. Gerçekten son yarışta az daha çok kötü bir durum yaşamıyordu.

  55. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Hakkinen sen yapma bari. Adam 8.şampiyonluğa inanarak dönüş yaptı. bir bilidiği varki geri döndü kendine güveni var bu adamın. bu sezon istediği gibi bir araç olmamasına rağmen fena değildi. ilk yarı kötüydü ama ikinci yarı iyi işler yaptı gelişebildi. seneye şampiyonluğa oynarsa kaybetse bile bu çok büyük bir başarı olacaktır. yaşından bahsedip mücadele edemeyeceğini düşünenlerin ağzını kapatmasını dört gözle bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir