Montezemolo: "Mağlubiyetin Acısı Hâlâ Devam Ediyor"

yazar:

kategori:

Ferrari websitesinde yayınlanan açık mektupta Montezemolo, takım çalışanlarının son yarışa kadar gösterdikleri çabayı da övdü.

Montezemolo “Sezonun son yarışındaki büyük hayal kırıklığından bir kaç gün sonra hâla acımız devam ediyor ancak yine de sizlerle konuşmak istiyorum. Ben de aynen sizler ve tüm takım gibi hissettim. Diğerleri bizi hesap dışına çıkarmasına rağmen tüm takım olarak sezon boyu mücadelemizi sürdürdük ve cumartesi sıralamalardan sonra hedefimize çok yaklaşmıştık.”

“Ne yazık ki pit duvarında kritik dönemde yapılan yanlış değerlendirme şampiyonluğu kazanmamızı engelledi. FErnando’nun ve takımın kazandığı 5 harika galibiyet hedeflerimize ulaşmamızda yeterli olmadı. Sporun kuralı böyle.”

“Tüm bunlara rağmen sene içerisinde teknikerler, mekanikerler, işçiler ve sürücüler çok sıkı çalıştılar ve onlara adanmışlıklarından, kararlılıklarından ve her birinin göstermiş olduğu rekabetten dolayı teşekkür etmeliyiz. Geçen pazar günkü yarışın ardından pistte hepsine dün ise fabrikada kişisel olarak teşekkür ettim ve şimdi bunu taraftarlarımıza karşı yapmak istiyorum.”

“Ne yazık ki son yarışımız heyecanlı sezonun seviyesinde olmadı ve inanılmaz kovalamaca yarışının içerisinde rolümüze uygun terde olmadık ve bu yüzden aldığımız sonuç bizim için biraz acı oldu.”

“Bunun yanında  bizi heyecanlandıran, sevindiren ve her zaman etki ve tutkuyla eleştiren hepinize gönülden teşekkür etmek istiyorum. Böylesine kolay olmayan dönemlerde sizler gibi gerçek taraftarları farkediyoruz.” 

“Bu arada 2011 aracımız için bıkmaz bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz çünkü sizlerle birlikte hepimizin bir hedefi var: ilk yarışta piste kazanabilecek bir araç koymak istiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Farklı bir bakış açısı ama burada herkes kendi fanı olduğu takım ya da pilotun haberine yönelirse burada ne gibi bi paylaşım olabilir zira tartışma boyutu büyümediği sürece yararlı bir şey..

  2. Ah monticim ahhhh sen bu kafayla gidersen daha cok aci goruceksin coookkkk schumiden sonra alabileceginiz en iyi suruculerden birisini aldiniz fin sahini kimi raikkonen ama ne yaptiniz anlamadim adami bezdirdiniz sonra piyasadaki hamilton vettel ve kubica ile birlikte bana gore en iyi suruculerinden birisi olan alonsoyu aldiniz ama yine ne mumkun ama sunu unutmayin artik vetteli redbuldan oyle kimse kolay kolay koparamaz hamilton malum mc laren git demedikten sonra onunda mc larenden gidecegine hic ihtimal vermiyorum sadece kubica kaliyor ki bana gore hamilton alonso vettel den sonraki en iyi surucu kubica ancak kubica yi alabilirsiniz ona gore alonsoya iyi bakin ve onun degerini bilin yoksa ferrari allah muhafaza schumi oncesi yillara doner valla ondan sonra bir dahada ne schumi gelir dunyaya ne jean tood nede roos brawn aklinizi basiniza alin beceriksizlik etmeyin sen ve senin sag kolun dominik amca

  3. maşallah yine mclarenciler kimiciler birde son bir yıldır vetteciler dolmus

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/17860-mclaren-2011-de-yenilikler-onemli-olacak.html

    su habere bi bkın ne haberi mclaren haberi birde yorumlara bakın mclaren fanlarından baska kimse yok rahat rahat yazıosunuz o zaman bırakında bizde kendi haberlerimize yorum yazalım sizlere laf yetiştirmeye calısşmayalım şimdi bana cocuk gibi nereye yorum yazacağımı sanamı sorcam demeyin ne demek istediğimi gayet iyi anladınız eğer akıl sağlığınız yerinde ise…

  4. o acı bitmez bitmez :D:D adam bilmiyor bilmediği nerden belli adam altında ferrarisi ile önünde renaultu olan petrovu geçemiyor en azından bi deneme yapar şampiyonluk gidiyo helal olsun petrov egitim eksikliginden kaynaklanıyor dedi..o acınız zor biter sizin arkadaşlar zor biter sizin o acınız zor 🙂 yazık vallaha yazık :D:D

  5. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    kesin kesin geçen sene de arabanın gelişimini durdurup 2010'a hazırlananlar değil mi bunlar?.. alonso ile muhteşem hızlı olup kasıp kavuracak olanlar.. seneye ferrari'nin tek şansı yedek pilotunu da piste sürmesi olabilir e zira tek massa yetmiyor alonsoya bi kul daha olursa o duvara çarpar, bu yavaşlar, diğeri vitesi yanlış geçirir alonso birinci olur 😀

  6. aynı sizin bunu unutamayacağınız gibi

  7. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    Oh olsun

  8. Serhan Acar abu dhabiyi sunarken söledi massa ile ferrari yine bir dalavere çevirmiş . Massa yi, iyi kullanıylar. Arkalarındakileri yavaşaltıp Alonso nun bu gruptan önce cıkması sağlanmış telemetry verilerinde de gözüküyormuş . Massa seneyede bu rolde olucak gibi hayırlısı.

  9. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    evet kore gp yanlıs yazmısım onunda kanıtı yok diyosanız tur derecelerine bakın .

  10. singapurdaki galibiyetin nesi var anlamadım. bu yılın en iyi zaferiydi. kore demek istediniz galiba. ki onun da kanıtı yok da neyse. ayrıca son yarışlarda mclaren'in lewis, jenson'ın önünde yarışı bitirsin diye uğraşmasını kimse konuşmuyor nedense. brezilya'da lewis lastiklerini bitirir, fazladan pit stop yapar, ama jenson'ın arkasında kalmasın diye jenson da pite alınır( ki adam lastiklerine en iyi davranan pilot). abudhabi'de gereksiz yere pite geç alınır. ha ben bunları eleştirmiyorum, çünkü lewis bu yıl daha iyiydi ve hak etti. ama insanların sadece ferrari'de olanları görmesi sinir bozucu.

  11. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bu arada hatırlamakta fayda var singapur da guvenlik arabası arkasında ferrari takım emri yapıp massanın yavaş gitmesini saglayıp alonsoyu 1. yaptı yani ferrari nerdeyse tüm yarıslarda takım emri yapıyor ve bu kadar üzülüyor anlamıyorum bunları

  12. seneye unuttururlar ve bazılarınada oleği bir acı bırakırlarkı evlat acısı gıbı hıssedılır

  13. aynen kardeşim resmen kendım yaroışçakmıs gıbı hırslıyım vallahı

  14. Başlığı görünce ben yazıcaktım bunu.

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Önemli insanların hatası aynen güneş tutulması gibidir.Herkes tarafından rahatlıkla görülür ve konuşulur.
    Ferrari kazanan bir takımdır.Alonso da kazanan bir pilottur.Bu kombinasyona güvenimiz tamdır.

  16. monte sen üzülünce ben seviniyorum uyuz oluyorum bu herife. özellikle de kuralları sadece kendi işine gelmediğinde eleştirdiği için

  17. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    O acı bitmez!.. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir