Paffett: "Pirelli'nin Bridgestone'dan Çok Farkı Yok"

yazar:

kategori:

Günün ardından Paffett, “Lastikler iyi çalışıyor gibi. Bridgestone lastiklerinden çok farklı değiller. İyi bir başlangıç oldu.” yorumunu yaptı.

Renault şef mühendisi Alan Parmane ise Massa başta olmak üzere pilotların 2010’da yaşadıkları lastik ısıtma sorunlarının yeni lastiklerde yaşanmayacağını tahmin ediyor.

Bugün atılan tur zamanlarının yavaş olmasının bir nedeninin de otomobillerin 2011’den itibaren geçerli olacak yeni minimum ağırlık şartına göre piste çıkmış olmaları. 

 


Yorumlar

  1. bi tane gt aldık bizde sana şöyle diyeyim alet mükemmel yalnız dikkatimi çekti seni rahatsız eder mi bimiyorum ama vites kulakçıkları değil de vites butonları yapmışlar sanki direksiyonun arkasına yine de kullanışlı o konuda momo önde diğer her konuda gt yer pcde çalışmıyor da değil logitechin sitesinden program indiriyorsun olay çözülüyor 😀 hem ps3 alırsan direksiyon için kafanı yormazsın 😀
    son olarak momo eski momo değil yenilenen model eskisinin gerisinde kalmış diye duydum tabi bunlar öyle 6070 tllik direksiyonlar değil tabi g25 kadar pahalı da değil
    en iyisi yakınlarda büyük bir elektronik market varsa oraya git teşhir ürünlerini bi mıncıkla faydasını göreceksindir 😀

  2. GT nin direksiyonu var. Her tür alete uyuyor. 900 derece dönebiliyordu sanırım. Şuan G25 di sanırım onu saymaz isek en iyisi GT. Bende alıcam bir ara. Ben de Momo var. Bozuldu "Race" oynaya oynaya.

  3. Aslında başlık hoşuma gitti. Bu aracımızın her koşula uyabilecek kadar iyi bir mekanik yol tutuşa sahip olduğunu gösterir.

    Ama bir de Silverstonda denesek bu lastikleri daha verimli veriler toplayabiliriz bana kalırsa. Orda aşınma daha fazla olucaktır çünkü.

  4. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    beyler haberle alakalı olmayan bişi yazcam bi fikir almam lazım ben f1 2008 oynuyorum 2010 codemaster i pc kadırmıyo oynamıyorum ben bi direksiyon seti alıcamda siz ne önerirsiniz ? ben kol şeklinde vites istemiyorum sadece direksiyon ve pedallar vitesleri direksiyon arkasındaki kanatçıklarla atıcam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir