Toro Rosso'da Buemi'nin Yerine Ricciardo?

yazar:

kategori:

Toro Rosso’da şu anda Jaime Alguersuari ve Sebastien Buemi yer alıyor ve takımdan yapılan açıklamalarda her iki sürücünün 2011’de devam edebileceği söylenmişti.

Red Bull’la geçen hafta katıldığı testlerde üstün performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ricciardo’nun Buemi’nin yerine yarışlara çıkabileceği son söylentiler arasında.

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko “Bernoldi, Klien, Liuzzi ve Speed çok büyük şeyler başaramadan bizden ayrıldılar. Daniel Ricciardo yeni bir yetenek. Yeni bir Vettel mi? Bunu bilmiyorum.” dedi.

Toro Rosso takım patronu Franz Tost “Sezon başında Buemi puanlar kazandı ve çok iyi performans gösteriyordu. Sezon sonunda ise biraz zorlandı.”

“Formula 1’de asla ne olacağını bilemezsiniz. Önceliğimiz başarılı bir araç hazırlamak.”

“Pilotlarla devam edip etmeyeceğimizi göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bir de Glock'un puanını mahvedişi.

  2. Buemi'nin sorunu istikrar. Arkadaşlarımızla hem fikiriz zaten bu konuda. Yoksa hızlı ve yetenekli. Kanada'da liderliğe kadar yükselip, Schumacher ile kapışmış ve yarıştan puan ile ayrılmıştı. Ama Red Bull kendisine verilen şansı iyi değerlendiremediğini düşünüp Ricciardo'yu koyadabilir ve fena bir karar olmaz.

  3. Buemi ile Ricciardo yu aynı arabaya bırakın eşit şartlar olsun o zaman anlarız bu ikli arasındaki farkı.Ricciardo Rbr6 gibi bir araba ile en hızlısı oldu genç yetenek testlerinde bunu bir Torrorosa ile yada Forc indiayla yapabilirmiydi hayır saçmalık bence

  4. Küçük takımda yarışıyorsan istikrar önemlidir. Yani daha hızlı gidemeyeceğini anlayınca zorlayıp kaza yapmak seni F1 de tutmaz. Bir tur hızlı 10 tur yavaş gitmekte F1 tutmaz. İstikrar herşeydir.

    F1 deki bir çok pilot bundan yoksun ve hala yarışıyorlar.

  5. efendimayin  avatarı

    Rb gerçekten iyi sürücü harcıyor ben kalmasını isterim.

  6. serdar yakut avatarı

    bueminin sezonuyla ilgili aklımda kaln tek şey çin antrenmanlarındaki akıllara zara kazasıydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir