Alonso Taraftarı, Petrov'un Sayfasına Saldırmış

yazar:

kategori:

Petrov: “Birçok insan, Alonso’yu engellediğimi söyleyerek bana lanet okudu”

Rus pilot, Abu Dhabi’deki son yarışta 2010 pilotlar şampiyonluğu için çok önemli bir rol üstlendi ve Alonso’nun kendisini geçmesine engel olarak bir anlamda Vettel’i şampiyon yaptı.

Yarışın ardından Alonso, 26 yaşındaki çaylak pilota el hareketi yaptı ve Bild’e konuşan Petrov, İspanyol taraftarların da benzer şekilde hakaretler savurduğunu söyledi.

Petrov: “Bunlar saçmalık. Yanlış bir şey yapmadım. 39 tur boyunca onun önündeydim ama kimse bana telsizden Sebastian’ın dünya şampiyonu olmasına yardım ettiğimi söylemedi.”

“Beni geçseydi bile önünde Rosberg vardı. Ben kendi yarışımı çıkardım ve Ferrari taktik hata yaptı”

Alonso’nun Petrov’u geçememesi, Sebastian Vettel’in şampiyon olmasını sağladı.

Vettel için Petrov: “O hak etmişti. Gazeteler bunun bir mucize olduğunu söyledi ama (aslında) sıkı çalışmaydı”

Bild, yeni şampiyonun kendisini tebrik edip etmediğini Petrov’a sordu.

Petrov: “Benim telefon numaram onda yok. Ama kendi internet sayfasında taraftarlarına bana minnettar olduğunu yazdığını gördüm”


Yorumlar

  1. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    alonso atak yapamazdı gözü kara şekjilde çünkü son turda dahi olsa vettelin yarış dışı kalma ihtimali vardı

  2. söylediğim gibi "sağladı" kelimesiyle kastım oynadığı kumarın tutmaması onun şampiyonluğunu sağladığıydı. haa tutsaydı şampiyon olmamasını sağlayacaktı. ilk yorumumdaki cümlenin ucu biraz açık olmuş.neticesinde yanlış anlaşılma meydana gelmiş. anlaşabildiğimize sevindim:))

  3. düşünceniz o olmayabilir ancak ilk cümleniz o yargıya katıldığınızı gösterdiği için ben tepki gösterdim diğer söylediklerinize bişey demedim zaten ancak yorumunuzda "2008 de glock son virajda şampiyonluğun hamilton gitmesini sağlayınca"dediğiniz için o görüşe katılıyormus izlenimi vermenizden doğan bir tepkiydi benimkisi böyle düşünmemeniz elbet sevindirici çünkü hala körü körüne Glock'un yol verdiğini iddaa eden uzun yıldır buraya yorum yazan arkadaslar var..

  4. yalış anlaşılma olmuş. ben glock bilerek hamiltonun şampiyonluğunu sağladı anlamında söylemedim. ayrıca lastiklerinin bitmesi olayını tamamen algılayabiliyorum burda sorun yok. Glock o yarış kumar oynadı ve kumarın son turda kötü sonuçlanması hamiltona yaradı vede şampiyon olmasını sağladı. ama bazı arkadaşlar bunu böyle algılamadı biliyorsun ki. benim hamilton nın şampiyonluğa asla lafım olamaz. glock onu şampiyon yaptı diyemem. umarım anlaşılır olmuştur. ben neye vurgu yapmak istemişim sen neye odaklanmışsın. burasıda ayrı bir konu. demek istediğim bu tür olayların daha öncede yaşanmış olmasıydı. oda bilinen en iyi örnek diye yazmıştım.

  5. karakütük. en azından bizim takımın pilotları bir nane yedi mi çıkıp medya önünde özür dileyebilecek kadar dürüst. megolomanyak! değiller yani.

  6. burak karakutuk avatarı
    burak karakutuk

    Sen onu bunu bırakta lostboy yani kayıp çocuk git kendi pilotunun twitter da ettiği küfürlü ifadelere bak.sonra çıkmış yine özür dilemiş.burda hemen atmak tutmak kolay.bakın ayıplıyorsunuz anlıyoruz ama siz dalga geçiyorsunuz inadına işte dönüp sizi buluyor.hadi açın bakın o haberlere sizin pilotunuzda bu durumda.yalan desen var,küfür desen var ohooo alın bu da haberin kaynağı artık birilerini suçlamadan önce 2 kere düşünürsünüz
    http://www.*********.com/haber/24274/Hamilton-k%C3%BCf%C3%BCrl%C3%BC-ifadesinden-dolayi-%C3%B6z%C3%BCr-diledi

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    zaten sizin işiniz gücünüz başka bir örnekten beslenmek
    hemende kendinize haklılık payı çıkarıyorsunuz
    alonso'nun ne ve nasıl bir kişilk olduğunu artık 5 yaşındaki çocuk bile biliyor
    alonso kadar kendi taraftarıda artık kendini küçük düşürmekten vazgeçmelidir.

  8. yav hala Glock'un Hamilton'a şampiyonluğun gitmesini sağlayınca diyorsunuz ya ne desem bilemiyorum ya Nihat Doğan 9 kez izleyince olayın uzayda geçtiğini anlıyor aradan 2 şampiyonluk geçmesine rağmen siz olayın kuru zemin lastiğiyle yağmur lastiği arasındaki farktan kaynaklandıgını anlayamıyorsunuz bence Alonso'nun 2008 Belçika Gp'si sonunda yoğun yağmur lastiklerine geçip 5 pilotu nasıl kolayca geçtiği son turu izleyin ne demek istediğimi kolayca anlayacaksınız 0 beş pilot Alonso'nun 4.olmasını mı sağladı tabiki hayır arada ki fark lastik farkıydı bunca yıl F1 izleyipte yağmurlu zeminde kuru zemin lastiğiyle geçilmenin adı nasıl hamiltona sampıyonlugun gitmesini sağlamak oluyor cidden komik 🙂

  9. Alonso taraftarı olup yenilginin hatasını başkasında aramayan bir kişi tanıyorum ben. Yani bütün Alonso taraftarları da Alonso gibidir demek doğru olmaz.

  10. hızlı yazdığım için bazı cümleler düşük olmuş. kusura bakmayın.

  11. 2008 de glock son virajda şampiyonluğun hamilton gitmesini sağlayınca o sene yakın massa cı arkadaşlarımızın ne yorumlarda bulunduğunu da biliyoruz biz. aylarca glock a mc laren den para veya hediye alıp almadığı soruldu. yine onada bazı taraftarla bu şekilde saldırmıştı. anlayacağınız bu tarz olaylar ilk kez olmuyor. Ama burada ki bazı arkadaşlar bunu ilk kez görmüş gibi yorumlarda bulunması gerçekten çok komik. bile fırsat bilip gerek alonso nun kişiliğine, hadi buna alıştık biz taraftarlarının kişiliğine hakarek etmesini gerçekten çok ayıpladım. sizin alonso gibi hergün basına çıkan birinin bile çok iyi tanıma olasılığınız yokken bizim kişiliğimizi nasıl bu kadar iyi analiz ediyorsunuz hayret. seviyesiz yorumlarınızı ve hakaretlerinizi bundan sonra kendinize saklayın lütfen. burda kimse kimseye hakaret edecek hakka sahip değil.
    habere gelecek olursak.
    petrov prim yapacak fırsatı çok iyi buldu. reklamını yapmak için bence de yanlış bir yöntem

  12. Şu tartışmalar artık bitse keşke,alonsodan hiç hoşlanmadığımı bilmeyen yoktur ama olay bitti.hem ferrari pit duvarı hata yaptı hem alonso son yarışda silik bir sürüş sergiledi petrovda bir o kadar iyi savunmadaydı ki çokda zorlanmamış gibiydi.

  13. 05Alonso| SF avatarı

    Bu adamlarda can taşıyor biraz tatil yapsınlar yahu ne öyle her seri de bu adamlar 🙂

  14. Olmuşken GP2-Asia da F1 pilotları yarışsın.Gerçi eşit şartlarda ve denk araçlarla yarışacakları için bu seri F1 i gölgede bırakır bence 🙂

  15. 05Alonso| SF avatarı

    @MaYKiL Schumacher; Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu aramızda. Ben bir söz söyledim ve bunu genel'e vurdum. Şahıs ismi vs bir kelime kullanmadım. Aksine sen bana hakaret,küfür vs kötü sözler kullandın. Ben cevap vermediğim halde devam ettin. Eğer kırdıysam özür dilerim. Diğer arkadaşlarada bir rahtsızlık verdiysem affola.
    ——-
    Hepimizin fikirleri oluyor doğru yada yanlış inkar edemeyiz. Ama sonuçta sen Schumacher ben Alonso taraftarıyım diye düşman olacak halimiz yok ya.

    Saygılar sevgiler..

  16. Harika bir düşünce.Benim hayalimdeki kış sezonuna göre tüm takımlar gp2'deki renault pilot takımı gibi kendi pilot takımlarını oluşturup eşit şasilerde pilot geliştirme programındaki gençlerle yarışsalar müthiş olurdu gerçekten.İlerisi için hangi pilotun nasıl bir gelecek vaad ettiğini öğrenmiş olurduk.GP2 serisi formatı ve pazarlaması yüzünden bir hayli gözden düştü.

  17. İspanyollar hakkında söylediklerinde haklısın, zira alonso bir türk olsaydı ve petrov'la aynı durumu yaşasaydı acaba forumda genel olarak nasıl bir hava eserdi 🙂 İspanyolların ayrıca F1'e bu kadar ilgi duymasının nedeni moto gp yüzünden zaten motorsporlarına ilgi duyan bir toplum iken F1'de de bir pilot çıkarmaları sayesinde ilgi oluştu.Yanlız bunu söylerken F1'de ispanyollar sıradan bir pilot çıkarmadı 2 kez dünya şampiyonu olan bir pilot çıkardı, buda ilgiyi sağladı.Alonso varlık gösteremeyen bir pilot olsa aynı ilgi devam edermiydi şüpheli.Zira ülkemizdede jason tahincioğlu GP2'de bile yarışmış olmasına rağmen kendileri bir başarıdan çok gelişim bile sergileyemediği için eleştirildi-desteklenmedi beraberinden hiçbir ilgiyi getirmedi, aksine insanlar dahada soğudu.

  18. 05alonso tipik bir alonso fanısın vay arkadaşya bütün hepsimi böyle olur siz alonso fanlarına özel insanlar olarak bakıyorum artık.şu yoruma bakarmısın neresinden tutacan bu yorumu …shumiyi gönderen montezemelonun entrikalarından başka bişi deildir o zamankı montezemelo nun kiimi aşkı için takımda yer açması gereklıydı ve shumi de massa için emeklilik kararı almak zorunda kaldı bunun alonso ile ne alakası var . Alonso için sözleşmesi bir yıl erkenden fes edilen bir plot vardır oda kimi raikonen dir öle var bir kaçtane demekle olmuyor .At gözlügünü çıkarıp öyle izleyin şu sporu gerçi sporu izlediginiz yok sadece alonsoyu izliyorsunuz

  19. şu ocak ayı gelse de kurtulsak şu mevzulardan yani öyle bişey ki bıktım ama arkadaşlara takılmadan da edemiyorum 😀 aradaki boşluğu böyle muhabbetlerle değerlendiriyoruz bence f1e bir de kış sezonu lazım amerika da wnba var gp2de asya serisi var ne bileyim bir de f1 rookies cup çıksa iyi olur 3 5 pistten mini bir şampiyona olsa mesela takvimden düşmüş avrupa pistlerinde genç pilotları izlesek
    bunlarla uğraşmasak mesela

  20. 05Alonso| SF avatarı

    @MaYKiL Schumacher, senin yüzünden üyeliğimin gitmesine razı olamam. Sana bir şey demediğim halde bana hakaretli yorumlarını anlamakta güçlük çekiyorum. Ve diğer arkadaşlardan bu arkadaş adına özür dilemekten başka bir şey yapamam.

  21. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    :))))
    neyse bak bu çok bilen arkadaş Ş……z 05Alonso| SF sana öğretir neyin ne olduğunu.

  22. Olaya farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. İspanya formula 1 ile 2003'lü yıllarda tanıştı o zamana kadar F1 pek bilinen bir spor değildi şuanda bizde olduğu gibi. İspanyollar bu sporu Fernando Alonso ile tanıdılar ve bu adam kendi ülkesinde bir süperstar. Fanatikleride çok haliyle. Olayda benim görüşüm bir Alonsocu olarak Petrovun bir suçu günahı olmadığı o elinden geleni yaptı sadece saldırı anlamsız hatta haksızca ama onlara göre(ispanyollar)Petrov süperstarlarının şampiyonluğunu engelledi, bu nedenle Petrovdan hoşlanmamaları saldırmaları olağan geliyor bana. Olaylara bazen iki boyutlu bakmak gerekir. Daha önce dediğim gibi haber değeri yok ama Alonso haberleri fazla dikkat çekiyor bundan da yararlanılıyor gibi geliyor bana.

  23. laf eden adam olsa karşısında daha adını bilmediği insana ŞEREFSİZ gibi bir kelime kullanamaz yazıklar olsun sizin gibilerine

  24. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bende diyorum ki oversteer
    mesele o değil
    mesele TRF1 yönetiminin tutumu
    neyi bekliyorlar anlamış değilim
    rica ettim benim yorum ile onun yorumunu silermisiniz diye
    yaptırım yok şimdiye dek
    bu kadar uzamazdı en azından
    son olarak o arkadaş hakeeti sonuna kadar
    her ne kadar sözlerim çok ağır olsada (küfür,hakaret vs…)
    neyse artık ne yapılacaksa yapılsın bekliyorum
    yok hakkımda bir yaptırım,işlem yapılmaz ise sadece o arkadaş hakkında ağır sözlerime devam ederim.

  25. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    @tahsin ,ben senin gibi kişiliksiz birinin dostu olmam.Konuyu anlamadan dinlemeden saldırma.

  26. hesap sıkıntı değil ya, sonuna bir nokta ekler aynı ismi tekrar alırsın ne olacak 🙂 bilmem kaç senedir yapılıyor burada, eski numara.

  27. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Açıkla da bilelim neye atıfta bulunduğunu.

  28. bizim spor gazeteleri başlık atsın, petrov'un suçu ne diye 🙂

    2 sene önce glock'un başına gelenler şimdi de bu adamın başına geliyor, gereksiz gereksiz şeyler. Buraya yazılanları gördükten sonra petrov'un sitesi hacklenmiş hakaret edilmiş hiç bir şey değil. Bu sitenin durumu daha vahim, aynı dili konuştuğum insanların tavırları, kinleri falan ohooo çok çok daha vahim.

    o yüzden petrov'un sitesi şeyolmuş, yok alonso öyleymiş, alonsonun taraftarı da böyleymiş, çokta umrumda değil yani. Burada tanıdığım insan yok gibi faal olarak yazan, allaha şükrediyorum, hangi takımı pilotu tutuyorsa tutsun, hepimiz tutacağımızı tutmuşuz zaten durum apaçık ortada.

  29. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    lan konuşma lan ŞEREFSİZ
    artık ne olacak bu zamandan sonra olsun
    hesabım giderse sağlık oplsun
    bazı alonsocu arkadaşlar dışında hepinizden özür diliyorum.

  30. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    zavallısun sen ya zavallı
    kendini bir şey sanan
    üstelik şahsıma ilk dil uzatan sensin
    Allah'ın boduru veya bacaksızı
    artist seniiii.

  31. alonso taraftarlarının dediği gibi,

    saldırının boyutu ve miktarı ne kadar çok olursa, işini o kadar iyi yaptığının göstergesidir petrov. tebrik niyetine say.

    takke düşmüş kel görünmüşse, bunun sorumlusu sebep olan kişi değil, keli olandır.

  32. 05Alonso| SF avatarı

    Evet ŞEREF biziz sen nesin?

  33. 05Alonso| SF avatarı

    Bu sözlerini eğitimsizliğine ve karakterine bağlıyorum. Ve kimse ile kırgın olmak istemem.

  34. @Nebuchadnezzar ilk önce neye atıfta bulunduğumu anla sonra yorum yap…

  35. Forever Mclaren avatarı
    Forever Mclaren

    Vay be petrov şu Alonso gerzeğinin şampiyon olmasını engelledin ya Formula 1 fanları seni unutmayacak özellikle de Alonso taraftarları

  36. Alonsomania avatarı

    alonso nun her şeyi yapmadığını mı söylüyorsun kafayı mı yedin sen be? biz onun şampiyonluğunu ne kadar istiyorsak adam kendi şampiyonluğunu bin kat fazla bi istekle istiyor..sonuçta ateş düştüğü yeri yakar di mi ama?

  37. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    zeytin dalı uzatıyorum sana 05Alonso| SF
    büyüklük bu olsa gerek
    eğer sen benden özür dilersen bende senden özür dilerim
    sonuçta bu hesabımı kaybetmek istemiyorum.

  38. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    Yusuf asıl senin kafan almıyor
    alonso ayar yapmasını bilmiyormu
    hadi bunu geçtim
    gözü kara bir şekilde atakdamı yapamıyor
    senin ve gibilerinin tek tesellisi hamilton başka bir şey yok
    hamilton geçse ne olur geçmese ne olur kardeşim
    kaldı ki hamilton son yarışa gelindiğinde mucize bekliyordu
    o mucizede alonso,Vettel,Webnber gibi isimlerin yarış dışı kalması gerekliydi en iyi ihtimalle (alonso dışındaki diğer şampiyobnluk adayı pilotloarının matenmatiksel olarak dışında)
    ve şuna eminim adım gibi
    hamilton'a şampiyonluk şansı doğdu ise mucizevi bir şekilde herşeyi yapardı gözü kara bir şekilde
    yani hamilton alonso gibi değil
    anlatabildimmi.

  39. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    beyler siz alonsoya saldırıyosunuz ama alonso hata yapmadı ben baştan beri diyorum ama kafanız almıyo galiba kardeşim reno düzlükte çok hızlıydı orda alonso değil atak kralı hamilton bile olsa geçemezdi yapamazdı almıyo mu kafanız şampıyonluğa gelince pit duvarı hata yaptı kaybettik biz bir takımız diyor adam kazanadabiliriz kaybededebiliriz spor bu asıl vettel şampıyonluk savaşını son yarışa getirdiği için utanmalı çnkü altında herkesten 1 sn hızlı bi araç var evet sezon başında hata yaptı fernando ama 2.yarıda baya baya bi telafi etti hele mclaren taraftarları hç konuşmasın hamiltonun hatalarınıda bilioruz vettelin çaylakça hataları bu sezon herkes yeteri kadar hata yaptı ve sonuç ortada daha fazla konuşmaya gerek yok bnce

  40. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ona bakarsan Hakkinen'de yendi
    D.Hill ve J.Villeneuve'de yendi
    ne değişti peki hiç bir şey
    Senna ve Schumi'nin kategorisine girecek kadar daha olgunlaşmamış alonso 🙂
    alonso kadar alonsocu arkadaşlarda olgunlaşmamış belli.

  41. MaYKiL sen anana selam söyle o bilir.

  42. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    doğrudur ben bir şey demiyorum
    mesele o değil mesele alonso'nun ta kendisi ve taraftarlarıdır 🙂
    zırlakmı zırlak
    bencilmi bencil
    ve buraya dikkat saygısızmı saygısız (bunu derken yaptığı davranışlardır)
    bu kadar basit yani.

  43. Sen işini yaptın dostum senin sayfana saldıranlar İltifat yapmışlar.Alonso Petrov geçebişlseydi öününde Kubica ve Rosberg olacaktı bu ikiliyide geçmesine imkan yoktu zaten

  44. doru kımın sayesınde oda onemlı zamanında alonsoda schumı sayesınde baya bı reklam yapmıştı anlarsın ya

  45. 05alonso kardeşim schumi kimi gelsin diye ayrılmadı, felipe massa'nın önünü açmak için ayrıldı.2006'nın sonunda verdiği bir röportajda massa'nın takım içinde yeni liderlik vasfını alması için ayrıldığını kendisi söylemiştir.Bulabilirsem linkini atarım.Yani senin dediğin gibi schumi aman raikkonen ferrariye gelsin ben bırakıyorum diye bırakmadı.Schumi bırakırken zaten herşeye doymuştu, senna'larla yarışmış hakkinenlerle şampiyonluk mücadeleri vermiş ve birçoğunda galip ayrılmış bir adamdı bırakırken.Ayrıca Alonso schumiyi alt etmiş olabilir ama bu onun daha büyük bir pilot olduğunu ispatlamaz.Alonso 35'ine geldiğinde 25'lik gençlerle şampiyonluk mücadelesi verebiliyorsa, 7 kez dünya şampiyonu ve sayısız rekorlar kırabiliyorsa eyvallah 🙂

  46. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    birde son olarak şunu belirteyim
    sen bunları derken ailemin bir parçasımısın
    veya akrabammısın (büyüklerimiz ve küçüklerimizz adına)
    sen kimsin lan ŞEREFSİZ.
    yazııklar olsun senin gibi insanooğluna.

  47. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    lan bana bak aile yemek demek sanamı düşttü
    terbiyesizlik etme
    tamammı lan
    artist seni
    bu arada site yönetimi eğer yorumumu silerse ki silecek doğal olarak
    o terbiyesiz insanında son messajını silmenizi isterim lütfen

  48. Ertan Akkaş avatarı

    Bence o saldırıyı gerçekleştirenleri kendi başlarına bırakmak lazım. =) Sorun kafada yapacak birşey yok. Oyalanır giderler elbet. Yada hiç uğraşmasın Petrov o arkadaşlarla sayfasını bir süre dondursun =)

  49. alonso geçseydi ozaman atak özürlüyse petrov napsın.

  50. vettel is faster than you avatarı
    vettel is faster than you

    haklısın vettele seni seviyoruz diye haykırdılar ve sevgi sözcükleri söylediler.

  51. Nebuchadnezzar dostum senin beyninin olup olmadığından şüphe etmeye başladım adam direksiyon fırlatınca zoruna gitti sende pilotun kadar küçük birisin (forever hamilton.)

  52. McLaren pit ekibi Vetteli yuhlamıştır ancak McLaren pit duvarı küfür yagdırdı vettele iddaasında bulunuyosun Martin whitmarhs ve ekibi Sebastiana küfür etmişlerse eger çıkar ses kayıtlarını konuşmaları ispat et ozaman.

  53. 05Alonso| SF avatarı

    Sayın Sinan kardeşim, kimse yenilmez değildir. Mika-Schumi, Schumi-Alonso, Alonso-Hamilton, Alonso-Kimi herkes bir birine yenildi, kazananlar oldu.
    Senna,Pros gibi isimlerin Alonso ile şuan da anılması bile kötüdür. Alonso'nun senelerini harcması gerek Senne ve Prost'un isimlerinin yanında anılması için.
    Saygılar ve Hürmetler. 🙂

  54. vettel is faster than you avatarı
    vettel is faster than you

    arkadaşım bence sen bu kafayla çalışma bugün çünkü pek sağlıklı düşünemiyorsun belli ki.selametle

  55. 05Alonso| SF avatarı

    Schumi'ye saygı sonsuz.
    Ancak Raiko Ferrari'ye geldiğinde Schumi emekli oldu. Alonso Ferrari'ye geldiği zaman Raikko Formula1'den ayrıldı. Sayın arkadaş bak ne güzelde söylemişsin Raiko gitti Schumi geldi diye.

    Neyse arkadaşlar hepinize saygılar
    iş güç bizi bekler.

  56. Schumi Alonso için geri döndü hatta.Bi söylentiye göre de Hakkinen,Prost,Mansell,Nelson Piquet gibi şampiyon isimler pist üzerinde fernandoyu yenebilmek için geri dönme hazırlıkları yapıyormuş.

  57. vettel is faster than you avatarı
    vettel is faster than you

    sen desteksiz atıyorsun desek?

    schumi kimi için mi emekli oldu şimdi?Kimi f1 den gidincede schumi geri döndü değil mi?Kan kardeşi sonucta.Hey Allahım ya

  58. 05Alonso| SF avatarı

    Fazla eski ye gitmeye gerek yok.
    1-Kimi
    2-Schumi
    Kimi, Schumi ve Alonso sayesinde Formula1'e girdi sayılır.
    Schumi Kimi gelsin diye emekli oldu desek, Kimi'de Alonso geldi diye Formula1'den emekli oldu desek. Var bir kaç tane..

  59. vettel is faster than you avatarı
    vettel is faster than you

    alonso sayesinde f1 i bırakan nice pilotları yazarsan bizde öğrenelim.Ha kimiyi diyorsan o santander sayesinde oldu.Şimdi başka nice pilotlar yazda cahilliğimiz gitsin.

  60. 05Alonso| SF avatarı

    E sizde anlayın artık Alonso sadece kendine değil diğer Formula1 pilotlarına iş buluyor, işsiz bırakıyor. Alonso sayesinde nice pilotlar Formula1'i bıraktı , Nice pilotlar Formula1 içinde barınmaya çalışıyor.

  61. 05Alonso| SF avatarı

    Aile parası yemek insana koyar biraz hani bir de yaşın ilerlemişse.
    İş isteyince her yerde bulunur. Ancak beğenmeyiz bulunan işi burun kıvırırız.
    Ve hala rahatızdır.

    Ama Alonso sizi çok meşgul ediyor. Bu adam ile meşgul olacağınıza iş aramanızı tavsiye ediyorum..

    Saygılar güzel kardeşim..

  62. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    reklam kokan hareketler ise kimin sayesinde :))
    birazda buna yönelseniz
    sizin süper dediğiniz alonso adamı ilah yaptı 😀
    rahat bırakında adam eğlensin :)))

  63. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    benim evim var bahçem var köpeğim var rahatım yani (ailemin sayesinde)
    ama iş arıyorum iş
    ülkemizde işsizlik var bu var şu var var oğlu var yani
    çıkıpda şunları söylemiyormusunuz komik oluyuorsunuz
    sizede bu yakışır zaten alonso gibi 🙂

  64. 05Alonso| SF avatarı

    Reklam kokan hareketler bunlar. Ama ihtiyacı var Petrov'un bunlara Formula1'de kalması için.
    Yinede kınıyorum Petrov'un Facebook Resmi Fan sayfasına hakaret içerikli yorumlar yazanları.

  65. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hiç kimsenin ,Vettelin petrova minnettar olduğunu yazdığını sorgulamaması ilginç değil mi.Ya da petrovun yarış sonrası tartıya giderken redbull mekanikerlerinin tezahüratı ve petrovun onlara gülerek el sallamasını da gören olmamış.Eğer ki bunları Alonso yapsaydı site kilitlenirdi.Petrovun sayesinde şampiyon oldun tabi ki minnetar olursun derlerdi.

  66. 05Alonso| SF avatarı

    Eğer hata yaptıysa fazlasıyla telafi etti sayın kardeşim.

  67. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher
    haa burada kendi ülkemizde veya ülkelerde tartışırız hararetlidde olsa

    şu fikrimi düzelteyim yanlış anlaşılmaktaan korktuğumm için
    demek istediğim şu
    kendi ülkemizde kendi vatandaşlarımız ile ülkeler derken yabancı herhangi bir ülkenin kendi vatandaşları arasında hararetlide olsa…

  68. 05Alonso| SF avatarı

    işi güç'ü olmayan insanların 24saat burada yorum yapmasını 'yaş'a bağlıyorum.

  69. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher
    Sadece buradaki birkaç kişiyi eğlendirmeye yarar.Petrov gelsin de pilota saldırı nasıl olurmuş buradaki yorumları okuyup öğrensin.Daha düne kadar petrovun hangi takımda yarıştığını dahi bilmeyenlerin bir anda nasıl petrovcu olduğunu öğrensin.

    en azından bizler başkasının yabancı yani (kişisel) sayfası veya sitesine giripde hakaret vari sözler söylemeyiz
    yakışıyormu şimdi olanlara
    yazık yazık vallahi yazık
    alonso ve taraftarları kadar kendini küçük düşüren hiç bir kesim yoktur
    haa burada kendi ülkemizde veya ülkelerde tartışırız hararetlidde olsa
    zaten sınırı geçersen doğal olarak site yönetimi gerekeni yapar.

  70. çaylakçasına mı? komik harbiden 😀 bir çaylağın bile yapmayacağı hatalara bir çok örneği bu sene alonsodan gördük kazalar artık çaylak işi olmaktan çıktı 😀 çıtayı alonso epey yükseltti bu sene 😀

  71. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Daha birkaç gün önce mika ve şumi haberi çıktı.Hemen ertesisinde haber yalanlandı.Bazı işgüzarlar Mikaya sallamıştı.
    Yine aynı şekilde Alonso vetteli tebrik etmedi haberi çıktı ortalık yine kin gölü.Hemen ertesi gün Alonso vetteli tebrik etmiş haberi çıktı.Sallama meraklıları makineli tüfek gibi ard arda yorum yazarak Alonsoya ne kafar önem verdiklerini gösteriyorlar.Meyvesi olmayan ağaca kim taş atar ki.?

    Şimdi güzel ülkemizde Fb Gs maçını izleyenler bilirler.Birkaç kişinin yaptığı hareket ne takımı ne de taraftarlarını bağlar.Bu tür holiganlar dünyanın her yerinde vardır.Eğer petrov yalan söylemiyorsa bunu da iyi bilir.Birkaç Rus'un aksarayda çalışıyor olması tüm rusyayı da böyledir diye gösteremez.Burada yorumcular bunu neden anlamak istemez ki.

  72. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    hadi sen git bir su iç rahatlarsın öyle ancak
    veya bir git haval al dışarı çıkıp.
    hadi güzel arkadaş.

  73. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher
    Bence haber değeri sıfır olan bir konu olmuş.Kaynağı ve aslında kimin ne yaptığı belli olmayan reklam kokan hareketler.

    sen bir anlamda TRF1 çalışanlarına hakaret ve haksızlık ediyorsun :S
    siz yapnmaya devam edin böyle quva bravo
    ne güzelde belli ediyorsunuz
    yani alonso'dan hiç bir farkınız yok maalesef :S

  74. Haddini bil ve terbiyesizlik etme.İnsanlara da şumi hakkında bişeyler söyletmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışma.O yorumu iyi oku.Ortalık yeni yetme çoluk çocuk ve şakşakçı doldu.

  75. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    çirkinlik derken hani agresifliğin uç sınırlarını yapabilirdi demek istedim
    çirkinlik olmazdı zaten
    çirkinlik yapsa idi hemen cezayı yerdi.
    neyse…

  76. vettel is faster than you avatarı
    vettel is faster than you

    adamlar haklı petrov dua etsin yolda saldırmamışlar 😀

  77. Bence haber değeri sıfır olan bir konu olmuş.Kaynağı ve aslında kimin ne yaptığı belli olmayan reklam kokan hareketler.Sadece buradaki birkaç kişiyi eğlendirmeye yarar.Petrov gelsin de pilota saldırı nasıl olurmuş buradaki yorumları okuyup öğrensin.Daha düne kadar petrovun hangi takımda yarıştığını dahi bilmeyenlerin bir anda nasıl petrovcu olduğunu öğrensin.

  78. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    birde son olarak şunu belirteyim
    şu eksi verenlere özellikle arka arkaya aynı kişilerin vermesi ancak alonso taraftarlarına yakışır
    siz yapmaya devam edin aferin size bravo.

  79. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    sizde ne kafa varya (doğru ya yaş meeselesi)
    quva bula bula bunumu buldun ki alonso ve sizler hakikaten eğitim ile ilgili sorunlarınız var :S
    o yarışta Vettel'in yaptığı yarış kazasıydı ki yarıştan sonra Vettel hatasını kabul etti
    sen Button vwe taraftarları ile alonso ve kendinizi bir tutmayın isterseniz çünkü arada dağlar kadar fark var
    alonso zırlak,bencil ve saygısız biridir bu kadar basit.
    son olarak Didem'in vereceği cevabıda merak ediyorum doğrusu.

  80. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Forever mclaren ,singapurda çaylakça kaza yaptıktan sonra direksiyonu küfredercesine fırlatıp atan pilot için de aynı örneği verelim mi?
    Ya da 2009 melbornede yalan söyleyince ,taraftarları da yalancıdır mı diyelim.

  81. Petrov son sürat reklama devam ediyor.Diğer pilotların sayfalarında buna benzer yorumlar yok mudur?Mesela button taraftarları SPA sonrası vettelin sayfasına bişey yazmış olamazlar mı? Bırakın taraftarı,vettel pitten geçme cezasını çekerken mclaren pit duvarı vettele küfür yağdırdı.Mclaren didem 07,arkadaşım Spa yı hatırladın mı?Bu işi milyonların gözü önünde senin takımın yaptı.

  82. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Dün site o kadar sakindi ki çok az yorum vardı.Ama şimdi Alonso haberi var ve müdavimleri yine iş başında ,üstelik birkaç yorumla dahi yetinmeyen kindarlar var.Abu dhabi herkes birbirini geçti.Ama sadece alonso geçemedi.Pite girme fikri de alonsoya aitti.

  83. petrov'un muhteşem sürüşü, bazı kişiliklerde kibir kırılmasına yol açtı 🙂

  84. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    peki o zaman niye sen veya alonso taraftarı sezon başında bas bas bağırıyordunuz 1 saniye cepte diye 🙂
    bırak şimdi Petrov'u sen
    işinize gelmediği zaman Petrov'u övüyorsunuz Reno aracınıda öyle
    alonso bu arkadaşım ötesi yok
    özel pilot dediğin agresif olacak sınırları bilecek hatta ve hatta sınırları geçecek gerektiğinde
    alonso öyle ya da böyle bir şekilde geçmeliydi Petrov'u
    çirkinlikmi yaptı motormu patlattı
    bizde bir şekilde anlardık
    vayyy alonso böyle demek diyebilirdik
    sen ve sizin gibi taraftarları anlamakta güç yani
    hem tuttarsızsınız hemde komiksinizz.

  85. alonso, pit duvarı kadar suçlu değil, petrov kendisinden beklenmeyecek kadar iyi sürdü.

  86. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    Adama yapılanlara bakın yahu,ayıp.Bu Petrov'a ders olmuştur bundan sonra Alnsoyu gördümü sağa çeker artık

  87. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bende kendi yorumumu yapayım müsaadenizle…
    haberin içeriğinin her bir paragrafı ayrı ayrı anlam taşıyor benim için
    özellikle 5.ci paragrafa dikkat (anlayana)
    buradan jet man denilen ilginç insana seslenmek isterim
    bak Petrov ne diyor jet man
    rosberg diyor rosberg
    yani diyeceim şu ki:sen Schumi'ye salladıkça sallıyordun ama hiç bir zaman alonso hakkında bir eleştiri olumsuz hiç bir şey duymadım
    işte sen böyle bir garip bir insansın jet man
    haddini bileceksin en azından haddini bildirirler böyle haşırtttttttt :S

  88. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    alonso ne çektiyse çaylaklardan çekti 🙂
    hamilton ve Petrov 🙂
    alonso yatıp kalkıp dua etsin şampiyon olduğu yıllarda herhangi bir çaylaklara denk g elmediği için
    birde nasıl oluyorda Schumi ve Senna ayaarında diyorlar ilginç olduğu kadar hayret verici :S

  89. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    uf uf uf uf Didem 🙂 :p

  90. alıştılar çünkü bedavadan galibiyetler kazanmaya gülüyorum sadece,2 kez dünya şampiyonu çaylak 1 pilotu geçemiyorsa kimi eleştirmeniz gerekiyor? Alonso senden hızlı yol vermi demeliydiler..?

  91. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bundan daha net açıklayıcı söz olabilirmi Allah aşkına :)))

  92. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    yani schumi nuri 🙂

  93. Bir atasözü ve bir Ziya Paşa Beyiti yorumsuz olarak verilebilir bence işte buna uygun atasözü:"Nâdan ile sohbet etmek güçtür bilene; Çünkü nâdân ne gelirse, söyler, diline!
    Bu da Ziya Paşa'nın beyiti:"Nâdanlar ider sohbet-i nâdan ile telezzüz Dîvanelerin hemdemi dîvane gerektir."

  94. Hayran sayfasına saldıracak kadar düşmüşler yani yanlış yaptın Petrovum yol verip kral olacaktın onlar için.

  95. pilot ve taraftar uyumunun en güzel örneği :)))

  96. Alonso taraftarı Petrova değilde Alonsoya kızmalı,şampiyon olcaksan hakkını ver adamı geç taktik hata yapma ve şampiyon ol.Ne yani massa mı zannettin.
    ''Ben kendi yarışımı çıkardım ve Ferrari taktik hata yaptı"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir