Massa: "2011 Tamam Ya Devam Senesi Olmayacak"

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü, Ferrari’de geçirdiği başarılı yıllardan sonra bu sene ilk kez takım arkadaşı olan Fernando Alonso’nun çok gerisinde kaldı ve hakkında sürekli olarak söylentiler çıkıyor.

Ferrari Dünya Finali organizasyonunda konuşan Massa “2011’in benim için kritik bir sene olacağını düşünmüyorum. Aslında bu tür durumla çok sık karşılaşıyorum.”

“2006’nın başını hatırlıyorum, bir çok insan Ferrari’de sadece bir sene kalabileceğimi söylüyordu ve o sezon 2 yarış kazanıp daha uzun süre Ferrari’de kaldım.”

“2008’de, özellikle sezon başında çok baskı vardı ancak son yarışta bitiş çizgisini dünya şampiyonu olarak geçmeyi başardım ancak daha sonra Lewis Hamilton son anda Glock’u geçerek şampiyonluğu kazandı.”

“Bu sene ise Macaristan’daki kazamdan sonra çok zor bir sene geçirebileceğimi söyleyen çok kişi oldu. Dedikleri gibi oldu ancak sebep onların dedikleri gibi değildi.”

“Geride kalan yıllarda benim yerime en az 10 sürücünün adı geçti ancak ben hâlâ buradayım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    Massa şampiyon olma ihtimalin artık hayal,hele bu form durumu ile.Kılıfını da hazırlamaya başlamışın,anladığım bu.Seneye ilk 3'te bile yer alacağını düşünmüyorum

  2. burak karakutuk avatarı
    burak karakutuk

    Alonso'nun seneye gidicek söylentilerinin çıkması 2011 de Bruno Senna'nın şampiyon olmasından bile düşük bir ihtimal bence=))

  3. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bence bi 3 yıl daha ne alonso gider ne de massa bu takım 3 4 yıl daha böyle gider

  4. massa son noktayı koymuş. bence 2011 sonunda massa değilde alonsonun gidiş haberleri çıkabilir. şuana kadar ferraride ilk olarak massanın gideceği söylentileri dolaştı , ancak her seferinde takım arkadaşı gönderildi. bakarsınız üçüncüde de aynı durum gerçekleşir :)))

  5. bir şekilde ızdırap gibi geçen sezon bitti. 2008'deki başarısı, 2009'da kazaya kadar takım arkadaşına kurduğu üstünlük, nasıl ki bir sezonda unutulduysa; bu yılki düşük performansı da aynen öyle unutulup gidecektir.

    2008'in ilk 2 yarışında tamamen kendi hatalarıyla 0 çektiğinde adama söylenmeyen laf kalmamıştı dünyadan. ama ne oldu, 1 ay içinde birkaç kazandı, unutuldu gitti.

    bu durum her pilot ve her takım için de geçerli. başarılar da, başarısızlıklar da unutulur gider. formula1 de, diğer sporlar gibi şimdiki zamanı yaşar.

    2010'u arkaya atıp, seneye iyi hazırlanmalı. bu kadar basit.

  6. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Adam haklı beyler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir