Shovlin Mercedes'te Baş Mühendis mi Oluyor?

yazar:

kategori:

Daha önce çıkan haberlerde Michael Schumacher ve Nico Rosberg’in 2011’de yeni yarış mühendislerinin olacağı ve Shovlin’in takımda daha genel bir mühendislik rolü alacağı söylenmişti.

2009’da Jenson Button’la şampiyonluk yaşayan ve 2010’da Schumacher ile çalışan Shovlin’in yerine uzun süre Mclaren’de çalışan ve son olarak Renault’da Vitaly Petrov’un yarış mühendisi olan Mark Slade’in gelmesi bekleniyor.

Turun Sanomat’a konuşan Schumacher “Takım içerisindeki organizasyonu Ferrari’deki gibi değiştiriyoruz. Her iki sürücünün yeni yarış mühendisleri olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mercedes de ferrari gibi vatandaşlarını takıma katma sevdasına girerse, sonu ferrari'den başka olmayacaktır. "ferrari'den her ayrılan" dediğimiz kimseler, sıradan insanlar değil. ross brawn, schumacher ve schumacher'in ortalığı kasıp kavurduğu yıllarda yarış mühendisi olan dyer. sırf alman değil diye başarılı olan insanları takıma getirmeyeceklerse, keyifleri bilir..

    chris dyer son dönemlerde bir takım başarısız sonuçlara imza atmış olabilir. ama pilot-yarış mühendisi ikilisinin uyumu, başarı için çok önemlidir. dyer schumacher'i, schumacher dyer'i çok iyi tanıyor. bence başarılı birliktelik yeniden doğabilir.

  2. çok düşük bir ihtimal bu takım sonuçta Toyota değil, Ferrari'den her ayrılanı nimet olarak görmeyeceklerdir. Mercedes daha çok kendi alman ekibini yerleştirmeye başlar takıma.

  3. ferrari'nin uyguladığı strateji hatasında büyük payı olan, baş yarış mühendisi chris dyer, yapılması düşünülen "ufak değişiklikler" kapsamında ferrari'den ayrılıp, birlikte bir çok şampiyonluk kazandığı eski sürücüsü schumacher'le yeniden çalışmaya başlayabilir.

    neden olmasın, ross mercedes'te, schumi mercedes'te, sac ayağının diğer tarafı olan chris dyer da gidebilir..

  4. ne halt olacaksa olsun yeterki mgp seneye yarışlar kazansın hatta mümkünse şampiyounluk için savaşsın.birilerinin çenesini susturalım artık.yok rosberg çok iyi pilot değilmiş.yok bimemneymiş.işte o zaman bakalım ne kulp takacaksınız merak ediyorum.o kulpları ben sizlere takacam.özellikle vettelcilere

  5. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    Andy Shovlin genç ve hırslı biri
    başka göreve atanması bence iyi oldu
    çünkü önünde uzun yıllar var
    diğer bir iyi olan gelişme Mark Slade'nin Schumi'nin mühendisliğine getirilmek istenmesi
    bence iyi olur çünkü tecrübeli biri senelerdir F1'in içinde olan biri
    umarım gerçekleşir tahminler.
    son olarak şu cümleyi çok sevdim "Takım içerisindeki organizasyonu Ferrari'deki gibi değiştiriyoruz"
    işte tam bir lider pilot.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir