Hamilton, Mclaren'in 2011 Aracından Etkilendi

yazar:

kategori:

MP4 26 ile pazartesi gününü test yaparak geçiren 2008 şampiyonu, yeni araçtan etkilendiğini söyledi.

Twitter hesabına yazan Hamilton “Bir çok harika fikirler ve güncellemeler var. Aracı ilk sürüşümden keyif aldım. KERS ve hareketli arka kanat püf noktası olacak ancak daha ilk sürüşten kendimi rahat hissettim.” dedi.


Yorumlar

  1. Race 07 çok iyi bence ama eskidi baya. Şimdi Race On var bir de GT-R Evo. Bunlar ek paket 07 nin. Bu ikisi Türkiyede satılmıyor. Steamden almak lazım ben almadım. Benim direksiyon Momo, fren pedalı takılıyor düzlükte araç yavaş kalıyor artık. Ondan girmiyorum oynayamıyorum artık.

    Oynadığım en iyi similasyon Race serisi. Birde yapay zeka daha iyi olsa bilgisayara karşı zevk vermiyor pek.

  2. Emir Çolak avatarı

    Yani fazla bilen ve oynayan yok TR'de, bende az oynamadım F1 challange netten vs. Rfactor 🙂 ne günlerdi, bayadır oynamıyorum, Race 07 nasıl?

  3. Birde PS3 de GT, PC de Momo yla oynadım. Birde çok iyiyimdir hatta Race 07 nin dünya klasmanında çok iyi sıralardayım. Hem WTCC hemde F3000le.

    Türkiye de çok az kişi bu işle ilgileniyor. Rakip bulamadım daha Türkiye de.

  4. Benim PC biraz zorlandı fakat PS3 de de oynadım hiç güzel değil. Codemaster bu işten anlamadığını gösterdi benim gözümde.

  5. biz mi taraflıyız? arkadaşım sezon boyunca bizden düzenli hızlı olamadınız bir aşağıda bir yukarıda oldunuz bu mu yani? alonso da kullandığım en iyi araç dedi ve en fazla bir patates çuvalını geçebildi
    işiniz gücünüz taraflı olmayın objektif olun naraları ama içi boş
    biz patates çuvalıysak siz de ancak içinde bizimkinden bir patates eksik olan patates çuvalısınız 😀
    biraz tarafsız olalım burak lütfen 😀

  6. Emir Çolak avatarı

    Bende beğendim oyunu fena değil grafikler, oyunu zorda oynarsanız ve güzel bi direksiyonla oynarsanız verdiği haz daha yüksek olur, patchinide indirin tamamdır, firma asıl olarak F1 2011 oyununa odaklandığını açıkladı, daha komplike ve daha güzel oyun olacağı kesin yani, 2010 bi referans gibi, oyuncuların şikayetlerini dinlemişlerdir eminim.

  7. Bende F1 2010 oyunundan hiç etkilenmedim. İğrenç ötesi bir oyun. PS3, PC ye göre daha iyi fakat hız hissi sıfır hatta eksilerde. Grid le aynı oyun motoruna sahip bana kalırsa. Oda rezildi.

    Araç hızlanıyormu, yavaşlıyormu, viraj dönüyormu hiç bir şey anlamıyorsun.
    Hey gidi Simbin mükemmel yapıyor bu işleri. Race On en son çıkan mükemmel ama onda da yapay zeka kötü, yine de gerçekçilik çok iyi.

    GT 5 de oynadım çok eksik ama çok da güzel. Beklettiklerine değmezmiş fakat her gün oynanır.

    Sonuç, bu muydu en iyi F1 oyunu.

  8. mclaren tüm yarışlarda böylemi dedi. ferrari ne dedi biliyormusun bahreyndeki yarıştan sonra bu daha başlangıç ama araç sadece 2 ay sonra türkiye sıralama turlarında ilk 10'na bile kalamadı dinime küfreden müslüman olsa bari.

  9. hala uslanmadınız değilmi alonso söyleseydi şöyle olurdu böyle olurdu. arkadaşım resmi olarak olmayan bir araç hakkında konuşuyor adam henüz gerçek bir test yapılmadı bile hemen ortamı germek için bekliyorsunuz.

  10. burak sadece son 3 yarışı izlemiş anlaşılan yada diğer yarışlarda uyukaldı. :))))

  11. 05Alonso| SF avatarı

    En azından şampiyonluğu son yarışta kaybetti. Sonuçta son yarışa kadar şampiyona lideri olarak girdi ve 4 puan ile kaçırdı. Hedef'e yaklaşmıştı ama olmadı nasip değilmiş..:)

  12. burak karakutuk avatarı
    burak karakutuk

    Newey mi daha iyisini yaptı sadece?Arkadaşlar sezon başladığında araçlar arasındaki farkı biliyorsunuz?Hani sezon sonlarında yine 3. araçtınız bu kadar da taraflı bakmayın.Hamilton ve Button kısaca Mclaren her yarış aynı şeyleri söylüyordu zaten sonuçlar patates

  13. 2010 İlk testlerinden sonra Alonso şampiyon duu ne oldu :))

  14. 05Alonso| SF avatarı

    Psikolojik savaş başladı.:)
    İlerleyen günlerde benzer açıklamalar diğer takımlardanda gelir 🙂

  15. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ne alaka yaa hayret bir şeyyy.

  16. Böyle bi açıklamayı Alonso yapsa başlarlardı gene Alonso boş konuşuyor diye.Al işte aracı görmeden simülasyonı meth ediyor.Ben de f1 araçları dizayn ediyorum f1 oyunlarında 500 km hıza ulaştım hem de o zaman ben de heyecanlanim ha karaçocuk?.Geçen sene de salladı harbi böle ama işte mclaren gelişim konusunda etkili olmadığı ortaya çıktı ve çuvalladı resmen seneye iyi bile başlasalar devamını getiremezler.Pat Fry de Ferrari de zaten.F1 racing te okuduydum o lowe var sizde bi tane daha önümüzdeki sezon için bile yetiştiremeyiz diyordu esnek kanadı.Yani bu halde mclaren.gelişimi durdu durdu abu dhabide yaptı baksanıza 😀

  17. sonuçta araç patates çuvalı çıkmadı yani newey daha iyisini yapmıştı o kadar 😀 eminim rb6yı süren pilotlardan biri olsaydı yapacağı açıklama mp4-25 içinkini yiyip yutan cinsten olurdu

  18. burak karakutuk avatarı
    burak karakutuk

    Geçen senede aynı şekilde konuşmuştu Hamilton

  19. simülasyon testlerı yapıyor. (bunda herhangi bir sınırlama diye bır sey yoktur.) zaten sezon ıcerısındede bır cok kez takımlar gelısımlerı bu sekılde gelıstırıyorlar."Saygılarımı sunarım."

  20. Yusuf  Hitay avatarı

    lansman sırasında f kanala ait öndeki küçük çıkıntı yoktu, eğer buna benzer bir sistem geliştiriliyorsa yarıştan öcne fark etmemiz mümkün değil.

  21. Aslında 2006 da sıralamada kanat kırılmasa yarışı kazanabilirdik Kimi ile.

    İlk testleri ve MP4-26 nın lasmanını sabırsızlıkla bekliyorum. Fazla ayrıntı vermezler lasnmanda bence.

  22. Aslında 2006 da sıralamada kanat kırılmasa yarışı kazanabilirdik Kimi ile.

    İlk testleri ve MP4-26 nın lasmanını sabırsızlıkla bekliyorum. Fazla ayrıntı vermezler lasnmanda bence.

  23. Yusuf  Hitay avatarı

    Bu haberler mutluluk verici, tarimizde ilk kez bahreyn e galibiyet için gideriz umarım.

    sevmiyorum arkadaş çölün ortasındaki pistleri

  24. Test Sezonu baslamdan 2011 aracıyla test yapılabiliyormu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir