Williams, Altıncılıktan Memnun Değil

yazar:

kategori:

Williams, sezonun 2. yarısında yükselişe geçse de sezonu Force India’yı son yarışta geçerek 6. sırada tamamlayabildi ve bu, 9 markalar, 7 pilotlar şampiyonluğu ile 113 galibiyet kazanan Sir Frank Williams’ı memnun eden bir sonuç değil.

Williams “Altıncılıktan memnun olduğumu ve bunun istediğim sonuç olduğunu söyleyemem. Yeteri kadar rekabetçi bir yarış aracı üretemedik ve böyle olunca bedelini de ödüyorsunuz. Sürücülerin çoğu araçlarından maksimumu çıkarırlar ve aracının yeteri kadar iyi değilse daha fazlasını alamazlar.”

“Bu yetersizliğin temel nedeni şasiden kaynaklanyor çünkü herkes aynı lastikleri kullanıyor. Çok rekabetçi bir Cosworth motoruna sahibiz. Geçen seneye göre şaside gelişim gösterdik. Bir iki küçük alanda daha iyiyiz ancak yeteri kadar hızlı değiliz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Seneye bu sırayı da göremeyebilirler.Williams bu değildi,kendilerine gelmeleri lazım bir an önce yoksa çok geç olabilir.

  2. hey gidi williams. olman gerektiği yerde değilsin. zamanında iyi atılımlar yapamadığın için üreticilerin spora gelmesiyle birlikte en çok ezilen takım oldun. dönüm noktasını bulmanız lazım takımın geleceği için.

  3. Mekanik aksam, BMW ayrıldığında beri çok kötü Williams da. Temel neden bu ve para bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir