Eşitlik Gözlemcisi Yarışa Dahil Değil

yazar:

kategori:

Ron Dennis, takım içerisinde Fernando Alonso ve Lewis Hamilton arasındaki eşitliği kontrol edecek görevlinin yarış planlarına karışmayacağını belirtti.

Alonso’nun bazı şeylerin takım arkadaşı ile eşit olmadığını söylemesinin ardından FIA takım içerisindeki gelişmeleri takip etmesi için bir kişiyi görevlendirmişti.

Bununla beraber Mclaren takımı İspanya Motorsporları Başkanı Carlos Gracia ve diğer FIA yetkililerini de takım içerisindeki eşitliği görmesi için davet etmişti.

Artık amaçlarının Ferrari’yi geride bırakmak olduğunu söyleyen Dennis daha fazla gözetmene ihtiyaç kalmadığını söyledi.

Dennis "FIA ve İspanya’dan gelenler davetli misafirlerimizdi. Pedro onlara herşeyi açıkladı ve tüm sorularını cevapladı. Verilerin sürekli nasıl mühendislere geldiğini açık bir şekilde gösterdi. Herşeyi görebilirsiniz"

"Diğer gözetmen? Ona kulaklık verdik ve pilotlar ile neler konuşulduğunu duymasından oldukça rahattık. Eğer herhangi bir soru sorarsa rahatça cevaplarız. Bugün bunlar oldu."

"Yarışta bu kişiler olmayacak. Yarışta gerçekten yapmamız gerekeni yapmaya çalışacağız. Yarıştaki stratejimiz rakibimizi geride bırakmak, rakibimizde Ferrari. Bu bizim mücadelemiz." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir