Mosley Özür Diledi ve Görevine Devam Etmek İstediğini Söyledi

yazar:

kategori:

Max Mosley özel hayatı ile ilgili son ortaya çıkanlardan dolayı FIA üyelerinden özür diledi ancak görevine bağlı olduğunu ve motor sporlarının en üst kurulundaki başkanlığına devam etmek istediğini söyledi.

Mosley bugün tüm FIA üyelerine yolladığı mektupta kendisini yıpratmak için bu girişimde bulunulduğunu ve Nazilerle ilgili bir bağlantısı olmadığını söyledi ve görüntüleri ortaya çıkaran News of the World adlı gazeteye karşı yasal işlem başlatacağını duyurdu.

Mosley yolladığı mektupta "Oldukça mükemmel İngiltere Polisi ve güvenlik birimlerinden bana sunulan bilgilerden yaklaşık son 2 hafta içerisinde özel hayatıma dair gizli araştırmalar yapıldığını öğrendim ancak henüz tam olarak kim oldukları bilinmiyor. Aynı şekilde benzer ancak daha az güvenilir kaynaktan bilgiler Fransa’dan da var."

"Ne yazıkki artık sizde bu gizli araştırmanın sonuçlarından haberdarsınız ve bu sizi ve kulübe utanç verdiyse bundan dolayı oldukça üzgünüm. Sadece oldukça özel ve kişisel altiviteleri yayınlamakla kalmadı İngiliz gazetesi, aynı zamanda konuyu Naziliğe bağladı ve bu tamamen asılsız."

"İyi bir sebep olmadan bir kişinin özel yaşantısını yayınlamak bir çok ülkede yasalara aykırı. News of the World adlı gazete benim özelime nedensiz yere saldırıda buldundu ve gazeteye İngiltere’de yasal işlemler başlatmak istiyorum." dedi.

Bir çok kesimden görevi bırakması yönünde baskı gelsede Mosley kendisini kalması yönünde destekleyen bir çok kişi olduğunu söyledi.

Mosley "Genel olarak FIA içerisinde ve motor sporları toplumlarında bulunan bir çok kişiden beni destekleyen ve anlayanlardan sayısız mesaj aldım ve özel hayatımın iş hayatımla alâkalı olmadığını söylüyorlar ve işime devam etmem gerektiğini destekliyorlardı. Oldukça memnunum ve bu öneride devam etmek istiyorum."

"Öncelikle bunları topluma arzeden sorumlulara biraz zamanımı ayıracağım ancak bana karşı hesaplanarak ve kasten yapılmış bu girişim sonucunda masum olan aileme verilen zararı düzeltmem gerekiyor."

"Bütün her şeye rağmen FIA’daki görevime olan bağlılığıma kimse engel olamayacak." dedi mektubundaki açıklamada.

Bu mektup ile Mosley olay ortaya çıktıktan sonra ilk defa açıklama yapmış oldu.


Yorumlar

  1. Kimi bağladığı önemli değil kardeşim. Başından beri diyoruz bu adamın ipiyle kuyuya inilmez diye. Hemen ferrari düşmanı ilan ediliyoruz. Bu adam karaktersiz, kompleksli herifin teki. Ron Dennis'in azılı düşmanı, F1 tarihini biraz okursanız mad max'ın Ron Dennis'i çekemediğini, başından beri aralarında husumet olduğunu görürsünüz. Bu yüzden bu adamın ferrari sempatizanı olması sebepsiz yere değil. Hem kişişel sebepler var hem de politik başka meseleler var..

  2. kişisel hayatındaki sapıklıklar beni ilgilendirmez yeter ki F1 den defolup gitsin. FİA BAŞKANI NA BAKIN.

  3. Adamın kapalı kapılar ardında ne yaptığı kimi, ne ilgilendirir… Bunların ortaya çıkması sadece kendine düşman kazandırdı. O işleri FIA'yı temsilen yapmadı, kendi özelindeki görüntüler sonuçta, kendini bağlar, FIA Başkanlığı'nı değil…

  4. kırbaçlayın mosleyi puhahaha…

  5. Sapık mosley hakikaten cok yüzsüzmüşsün ya 😀

  6. f1 e bulaştırmadığın bir fuhuş kalmıştı.
    yakında f1 arabalarında vivid gibi sponsor markalar görürsem şaşırmam 😀

    yazıklar olsun sana mosley. tam bir çakalsın

  7. Ertan  Akkaş avatarı

    Allah'ım ya biz bu gidişle bu adamdan kurtulamayız. Yüzsüz adama bak ya…

  8. demekki haberin doğruluğuda tasdiklenmiş oldu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir