Takım Patronu Boullier, Görevinde Kalacak

yazar:

kategori:

2010’da Genii Capital tarafından atanan Fransız Boullier, bu sene takımın idaresinden sorumluydu ama hisse devrinden bu yana hep ön plana çıkan isim Lotus Grubu’nun CEO’su Dany Bahar.

Bahar’ın Red Bull ve Ferrari’de F1 tecrübeleri de bulunuyor ama Formula 1’in resmi internet sayfasına konuşan Bahar: “Bu seneki (Renault’un) performanslarına bakarak organizasyon gerçekten işliyor. Bu yüzden değişim için herhangi bir plan yok”

Fransız üretici Renault SA’nın şu anda hisselerini tamamen satmış olması ile birlikte Bahar, takımda hangi grubun ne kadar hisseye sahip olduğunu söylemek istemedi.

Bahar: “%40-50 veya 60 olsun; bu hiç bir şeyi değiştirmez. Önemli olan, görevleri ve sorumlulukları açıkça belirlenmiş gerçek bir iş ortaklığı”

Lotus Grubu sahibi Proton’un Başkanı Datuk Seri Muh Nazmi Muh Salih: “(Lotus’un) F1’deki harcamaları, her yıl 15-20 milyon arasındaki pazarlama bütçesinden bir pay ile finanse edilecek.”


Yorumlar

  1. Yazıda şahsın daha önce çalıştığı takımlaradn bahsediliyor. Bu fotoda Ferraride çalıştığı zamandan kalma işte zatende ne iş yaptığıda yazıyor orda ing olarak

  2. ScuderiaFerrariMarlboroF1  avatarı
    ScuderiaFerrariMarlboroF1

    ordaki şahlanan at ne alaka onu anlamadım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir