Heidfeld "BMW Şampiyonluğa Hazır Değil"

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, BMW Sauber’in 2008’de şampiyonluk mücadelesine katılabileceği yönünde olan spekülasyonlara su serpti.

Hinwil kökenli takım ilk 2 yarışta da F1.08 ile podyumun 2. basamağına çıkmayı başardı ve Robert Kubica’nın yarış performansı Malezya’da Mclarenlerden daha iyiydi.

Ancak Heidfeld SID Haber Ajansına yaptığı açıklamada Alman takımın henüz tepedeki 2 takım ile aynı seviyede olmadığını söyledi.

Heidfeld "Şu ana kadar adım adım ilerleme programı işe yaradı. Bu sezon için amacımız hala değişmedi. Biz şampiyonluk için 2009’da mücadeşle etmek istiyoruz." dedi.

BMW Sauber bu sene yarış kazanmak istesede Heidfeld tek galibiyet ile şampiyonluk mücadelesi veremeyeceklerini söyledi.

Heidfeld "Şampiyonluk mücadelesi içerisinde olanların düzenli olarak yarış kazanması lazım. Henüz bu konuma gelmedik." dedi.


Yorumlar

  1. sinan  bilir avatarı

    güzel konuşuyosunda hakan ne yazıkki şuanda BMW ye oturup şampiyon yapabilecek bi pilot yok dünya üzerinde.f1 okadar basit bi spor değil.siz emin olun heidfeld ve kubica şampiyonluk için yeterli.iş arabada bitiyor son 15 senedir.keşke dediğin gibi olsa.ozaman zaten BMW alonsoyu alırdı geçen sene.

  2. hakan köşk avatarı

    arkadaşım ben bir renaultçu olarak alonso 2009 da ayrılır diye çok korkuyorum emin ol ki alonsu renault tan ayrılıp serbes kaldığında bir çok takım onu havadan kapacktır ha bu arada alonso şu anda bwm vede olsun YÜZDE DOKSAN ŞAMPİYON DUU BWM VE

  3. sinan  bilir avatarı

    alonso iyi iplot ama 2009da heidfeld BMW de sen onu merak etme.ve bence alonsoya başka takım bul.

  4. ali eymen topbas avatarı
    ali eymen topbas

    hakan köşk afedersin ama heidfeld in bmw den gitmesi için hiç bi sebep yok ne alonso su yha

  5. İşte BMW taraftarı olmamda en büyük sebep. Bir zamanlar Toyota ve Jaguar ın yaptığı gibi yüksekten uçmadılar (Toyota nın ilk girişini hatırlayın. İlk senelerinde şampiyonluk hayalleri kurmuşlardı). BMW kendine hedefler koydu ve birini gerçekleştirdikten sonra diğer büyük adımı attı ve acele etmedi.
    Alonso konusuna gelince elbette Alonso gibi bir pilot BMW koltuğuna yakışırdı ama şu anki pilot kadrosunun bozulmaması taraftarıyım.

  6. Heidfeld'e bir konuda katılıyorum bir konuda da karşısındayım. SEzonda şampiyonluğa oynamak için düzenli yarış kazanmak değil, düzenli podyumda olmak yeterli. Geçerli puan sistemi buna müsade ediyor. Ama evet, şu anda şampiyonluğa oynayacak durumda değiller. Fakat şampiyonluk yarışına çomak sokabilecek durumda olmalarına da seviniyorum.

  7. hakan köşk avatarı

    2009 fda sen bmw ve de olmassın ki senin koltuğuna alonso oturur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir