Ferrari, 2011 Aracını Ocak Ayının Sonunda Tanıtacak

yazar:

kategori:

Bugün İtalya’da basın mensuplarıyla buluşan Montezemolo, yeni aracın 25 – 31 Ocak tarihleri arasında bir gün tanıtılacağını açıkladı.

Bu Ferrari’nin yeni aracını, tanıtmasının ardından 1 Şubat’ta başlayacak olan ilk resmi testlere katılacak.

Montezemolo, sürekli artan Formula 1 takvimini değerlendirdi ve yarışların artık normal pistlerde yapılması ve takvimin 18, maksimum 19 yarışla sınırlı kalması için uğraşacaklarını söyledi.

Montezemolo yeni takımlara eleştirilerini aynı sertlikte sürdürdü ve “3 araca sahip olmak lazım. GP2’de bile mücadele edemeyecek araçların yerine rekabetçi takımların 3 araç yarıştırması daha iyi.”

“Genel görüş bu ve Bernie de bize katılıyor. Peki kim 3. Ferrari’yi yarıştırabilir? Küçük ama rekabetçi bir takım.” dedi.


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    kapatırlar demek istedin :)))
    biz anladık, sorun yok…
    Umarım sezona iyi bir araçla başlarız…

  2. rocco junior avatarı

    Katırlar mı yazmışım kaptırlar mı olucaktı hemen editleyelim=)
    Şahlanan atımıza yakışan bir araç olucaktır.

  3. rocco junior avatarı

    Aslında geçen sezon ilk tanıtıldığında renkler herkes tarafından eleştirildi Santander yazıları düzeltildi ön kanat ve arka kanat eski olduğu için biraz bundan kaynaklandı o görüntü.Bu sezon yine eski ön ve arka kanatlar olucaktır ama aracın arkasını katırlar mı bilemem.Yine bir şahaser bekliyorum renklerine aşık olduğumuz takımımızdan.En merak ettiğim araç her zaman takımımızın aracıdır.Bunun dışında Mercedes'ten beklentim var onların aracı 2.sırada merak ediyorum

  4. biraz daha koyu renge boyasalar daha iyi olacak ama yinede f11 super olacaktir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir