Webber, 2011'de Mücadeleye Sıfırdan Başlayacak

yazar:

kategori:

Geçen seneki bazı tartışmaların ardından Webber, bu konulardan dersler çıkarıldığını ve Red Bull’un şu anda önündeki fırsatlar için daha iyi bir konuma geldiğini söyledi.

Avustralyalı pilot, 2010 sezonundan çıkarılacak birçok olumlu konunun olduğunu ifade etti.

Webber: “Bu sene, takım için yeni sayılabilecek birçok şey oldu. Şimdi Sebastian, dünya şampiyonu ve elimden geldiğince sık bir şekilde ona karşı yarışmalı, geçmeliyim. Ve bu tabi Jenson, Lewis, Fernando da aynı şekilde orada olacak.”

“Reset butonuna basıldı. Bazı yeni kurallar var. Çok ama çok eşsiz bir şey yapacak konumdaydım ama sonunda olmadı. Yine de yeni bir sezona tamamıyla şarj olmuş bir şekilde gitme adına birçok olumlu şey var. Etrafımda harika bir takım var”

Webber, 2010’da bazı dönemlerde takım içinde sıkıntılar yaşadı ve F1 çevresinde, takımın Vettel’e destek olduğu öne sürüldü. O zamanlarda Webber’in takımdan ayrılacağı yönünde söylentiler de padokta dolaşmaya başlamıştı. Ama Webber, böyle düşünmüyor.

Webber: “Başka bir yere geçmeyi gerçekten hiç düşünmedim. Kendi içimde bunları çözmem gerektiğini biliyordum. Birçok defa söylediğim gibi takımla birlikte ben, o seviyede önlerde istikrarlı olarak nasıl yarışılacağı konusunda bu sene çok şey öğrendik”

“Ferrari ve McLaren, iki rekabetçi pilota sahip ve birkaç sene önceki Lewis ile Alonso’dan bahsetmiyorum. Ferrari 50 senedir var; Red Bull ise 5 dakikadır. Bu yüzden, bu sene çok şey öğrendik.”


Yorumlar

  1. Geçse de noktalar gibi görünüyor.

  2. Webber bu sene Vettel'i geçemezse F1 kariyerini noktalar gibi geliyor.

  3. e Kimi de gidince senden ve şumiden başka desteklicek adam gibi adam da kalmadı ama dimi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir