"Karamsar Olmak İçin Neden Yok"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un babası Anthony, sezonun son yarışı İnterlagos’ta dünya şampiyonluğunu kaybetmeleri ile ilgili karamsar olmadıklarını söyledi.

Lewia Hamilton, Brezilya yarışı öncesine kadar kendisine liderlik için yetecek puanları topladı ama İnterlagos’taki kötü başlangıç ve bazı mekanik nedenlerin birleşmesiyle damalı bayrağı 7. geçti. Bununla beraber Raikkonen 1. olarak, şampiyonluk ünvanını elde etti.

Ama baba Hamilton, yarıştan sonra sakindi ve gülümsüyordu. Bunun yanında, oğlunun taraftarlarının kötü hissetmeleri için bir neden olmadığını söyledi.

ITV’ye konuşan baba Hamilton: "Hiçbirimiz, acılar içinde değiliz, bana güvenin. Kendimizi harika hissediyoruz. Şimdiye kadarki en muhteşem Formula 1 sezonlarından birini yaşadık. Bir sene önce eğer bu bölümde şampiyonluk için mücadele edeceğimizi söylese, hayal gördüğünü söylerdim."

"Ama harika bir yıl oldu. Bir puan ile kaybettik. Gelecek sene geri döneceğiz ve eğer gelecek sene kazanamazsak, bir sonraki sene kazanacağız. Ama bir şey kesin: Lewis kalıcı olarak burada"

"Gelecek sene geri döneceğiz. Takım güçlü bir şekilde geri dönecek. Umarım Bu sene Formula 1 içinde olan saçmalıklar gelecek sene olmayacak. Tekrar güçlü olarak ifade edileceğimizi düşünüyorum"

Anthony Hamilton ayrıca, oğlunun taraftarlarına da teşekkür etmek istedi.

Anthony Hamilton: "Bizi bu sene destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özür dileriz ve umarım herkes iyi zaman geçiriyirdur."

"Mutlu olun. Çünkü mutlu bir gün."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir