Ecclestone: "Ayrılık Söylentileri Saçma"

yazar:

kategori:

Geçen sene FIA ile bütçe sınırı tartışmaları kapsamında büyük takımların ayrılma tehdidinde bulunduğu gibi Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, mevcut Concorde Anlaşması’nın süresinin bitmesinin ardından gelir dağılımının değişmesi gerektiğini söylemişti.

Ecclestone: “Bu, Montezemolo’nun her sene Monza’ya gittiğinde sürekli söylediği bir şey. ‘Paraya ihtiyacımız var’ “

“Bir ayrılık olmayacak. Bunu önceden denediler. Luca şirin biri ama böyle şeyleri söylemeyi seviyor ve ardından ne söylediğini unutuyor”


Yorumlar

  1. İllede ayrılsınlar demiyorum,ama herkes kendine şunu sorsun!
    Adı ne olursa olsun,…..mc laren ve ferrari,Alonso ve Hamilton nun olduğu bir seri mi azlenir yoksa Adı formula bir olan ve gp 2 araçlarının yarıştığı bir seri mi izlenir.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    @ice Arkadaşım yanılıyorsun!
    Şimdi mevzu şundan ibaret Formula 1 tarihine bir bak su anki zamandan beri ayakta duran kendi ürettiğini satan elde eden başarılara imza atan efsanevi pilotlara sahip olan bir takım için bunu sölemen ÇOK ŞAÇMA! F1 serisi kadar güçlü bir seri oluşturacakları çok açık ve Formula 1 adı diğer güçsüz takımlardan olusursa o zaman Formula 1 olan ilgi ortadan kalkacak Ve Ferrari yada Mclaren kurmuş olduğu seride Ardından gelicek olan bir çok üreti firmalar var Mclaren ve Ferrari ayrı bir seri kurtukları taktirde sayıları artirmak için imkanlarda sunacaktır bu seriye düşünen bir Takım, nasıl çoğalma sağlarız diye onuda düşünür elbette para konusunda her şey ellerinde olucak ve F1 fanlarıda buna yönelecek Formula 1 adına Dehşet dramatik bir durum olur o yüzde FIA bu takımlara MUhtaç ve ne istiyorlarsa yapmak zorunda çünkü FIA F1 zarar vericek kararlar verebilir buda spor adına hiç de iyi olmaz Çünkü, Formula 1 Ferrarisiz Yada Mclarensiz OLamaz! Ferrari ile Mclaren ise F1 siz yapabilirler bu da Her şeye sahip oldukları anlamına gelir…

  3. harbiden luca bu işi kolay sanıyo bnce tamamen saçmalık F1 yıllardan beri süre gelen bi geleneğe sahip hem kim Ferrari yada Mc Laren in kurduğu seride yarışmak ister ki adamlar oomatik olarak bütün kuralları kendilerine endeksleyecekler o yüzden bu boş bi iddaa ve bernie bunun da gayet ii farkında gerçekten Luca çok boş konuşuyo 😀

  4. murat levent avatarı

    Paraya senin kadar kimsenin ihtiyacı yoktur herhalde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir