Rosberg Güçlü Bir Sezon Geçirmeyi Bekliyor

yazar:

kategori:

Brackley kökenli takım, sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştı ama aracının rekabetten uzak kalması, bütün bu beklentileri karşılıksız bıraktı.

Bu konu için 2009’da Brawn GP ile şampiyonluk kovalarken 2010’a odaklanamamaları mazeretlerden biri olarak gösterildi.

Alman pilot, 2011 öncesinde gelişimin aslında organizasyon içinde olması gerektiğini, bunun gerçekleşmesi ile de gelecek seneden ümitli olduğunu söyledi.

Rosberg: “Sadece fabrikanın kurulumu ve her şeyiyle en iyi takım olduğumuzu düşünmüyorum. Aynı zamanda en iyi insanlara da sahibiz; başta Ross Brawn. Bu yüzden gereken yerde olacağımıza inanıyorum. Ross’un işlemleri henüz bitmedi ve bu sürede öğrenmeye de devam etti.”

“Geçen seneden çok ders çıkarmıştır, organizasyondaki zayıflıklar açısından özellikle de bu seneden. Bu yüzden insanların bir arada iyi bir şekilde çalışması, her bireyden en iyisini alınması için birçok değişikliğin olduğu süreci yürütüyor”

“Takımda birçok değişiklik oldu. Son üç sene muazzam bir lunapark treni gibiydi. Herkesin istediği gibi çalışması için biraz zaman gerekli”

Mercedes GP’nin gelişeceği yönündeki güvenine rağmen Rosberg, çarpıcı bir sıçrama için temkinli davranıyor.

Rosberg: “Ross, sürekli olarak değişiklik yapıyor. Bu yüzden evet, taşlar yerlerine oturuyor. Ama ne kadar çabuk ve etkili olacağını söylemem zor. Çünkü daha iyileşme sürecinde”

“Ama benim için harika bir tecrübe oldu. Önümüzdeki seneleri de dört gözle bekliyorum. Bir Mercedes sürmek muhteşem. Burada çalışan insanlara inanıyorum; Brackley’deki insanlara inanıyorum. Bunu, uzun vadeli bir şey olarak görüyorum”


Yorumlar

  1. gayet formda, hırslı ,yetenekli ,adabtasyonu iyi bir pilot Rosberg belki griddeki en iyi isim değil ama en iyilerden biri bu yıl kendini podyuma taşımış olması da ne derece zorladığının ispatıdır…

  2. Schumacher varken yıldız olması zor, bu sene sıkıntılı bir takım arkadaşı vardı(virajlarda f kanalı devrede olan bir takım arkadaşı:D) sizce seneye geçebilir mi? Hiç sanmıyorum.

  3. Güçlü geçirirsin ama değil şampiyonluk yarış dahi kazanamazsın.Senin için en iyi sonuç 2.lik Nico efendi.

  4. ''Burada çalışan insanlara inanıyorum; Brackley'deki insanlara inanıyorum'' bende sana sonua kadar inanıyorum aslan yürekli richard.başaracağız kazanacağız şampiyon olacağız.ama yarın ama ertesi gün mutlaka başaracağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir