BMW ve Mercedes-Benz'den Mosley'e Kınama, Mosley'den Cevap

yazar:

kategori:

Alman otomobil üreticileri BMW ve Mercedes-Benz, yayınladıkları bir bildiride Max Mosley’in davranışını utanç verici olarak nitelendirdi.

News of the World’da Mosley’in özel hayatının ayrıntılarının ortaya çıkarılmasından bu yana Formula 1 müsabukları tarafından ilk resmi açıklama geldi.

Birleşik bir şekilde olan bildiri: "Yayınların içeriği, utanç verici. Bir şirket olarak, kendimizi bundan fazlasıyla uzak tutuyoruz"

"Bu olay Max Mosley’i hem kişisel olarak hem de otomobilcilik kulüpleri için global şemsiyesi FIA’nın başkanı olarak ilgilendirir. Bundan dolayı bu durum, motor sporları endüstrisinin çok ötesine uzar. İlgili FIA yönetim kurulu üyelerinden bir cevap bekliyoruz."

Bunun üzerine Mosley, bildiri yayınlamadan önce davranışları hakkında kendisi ile doğrudan temasa geçmeleri gerektiğini söyleyerek bu iki üreticiye cevap verdi.

Reuters’e konuşan Mosley: "BMW ve Mercedes Benz’in hikayesi ile ilgili, özellikle İkinci Dünya Şavaşı öncesinde sırasında; bu yayınların utanç verici içeriği olarak nitelendirdikleri şeyden kendilerini uzak tutmayı neden dilediklerini anlıyorum"

"Ne yazık ki, içeriğin doğru olup olmadığını sormak için yayınladıkları bildiriden önce benimle temasa geçmediler"

"Şüphe yok ki FIA, beklenen cevabı soruşturmada gazeteye cevap vermek üzere olduğumu söyleyecektir."

Mosley ayrıca, haberlerin çıktığı gazete aleyhine de yasal işlemler için hazırlıkların yapıldığına da işaret etti.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    vaayy mosley olmayınca ferrari eski hiç bişey olmadığı günlerine dönermiş. bu yorumu uykudan kalkar kalkmaz yazdın herhalde. büyük konuşma arkadaşım ferrari buralara m.schumacher, ross brawn, jean todt ve diğerleri ( fia değil takım içindeki diğerleri rory byrne, aldo costa vs…) birbirine kilit isimler sayesinde buraya geldi tamam mı!!!? bu lafını unutmayacam kardeşim. mosley bunağı bi gitsin. ferrari eski hiç bişey olmayan günlerine dönecekmi bakalım! bunak herif 2003'ten beri bizi yavaşlatmaya çalıştı sen ne diyosun ya!!!

  2. Yaw ne diyim ben bu adama bilmiyomki. Adam gecen yıl kesinlikle belli olmayan birşeyi direk gitti Mclaren a attı. Şimdi kendisinin videosu çekilmiş tık yok. Kardeşim defol git artık ne mal olduğunu Allah herkese gösterdi. Ferrariye gelecek olursak. Sadece basını aldatmaya yonelik bir iki söz sarfeder oda mecbur kalırsa. Ha mosley giderse nemi olur?. Noolacak Ferrari eski hiç birşey olmadığı günlerine aynen iade olur.

  3. Almanlarla naptığını gördük sayın Mosley
    Adamlarda korktu tabi haklı olarak =)

  4. sinan bozok avatarı

    "Benimle temasa geçmediler":))
    Terbiyesiz hala uslanmamış:D

  5. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ben bi maranello'ya faks çekeyim kınasınlar hemen 🙂

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ron DENNİS in halletmesi gereken bazı işleri vardı hatırlıyormusunuz ,halletmişe benziyor :))

  7. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ferrari niye kınasın ki büyükbabaları Mosley..Onlar ortaya çıktığına bile üzülmüşlerdir bu skandalın.

  8. Bi ferrari kınamadı.İtalyada normal böyle şeyler yaww:D neyse birşey söylerler yakında.Bu tepkiler gitmesini isteyenleri gösteriyor bakalım hala direnecekmi Not:Mersedes:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir