Honda FIA'dan, Mosley'in Görevi Üzerine Düşünmesini İstedi

yazar:

kategori:

Honda Racing, davranışları nedeniyle FIA Başkanı Max Mosley’i kınayanlar kervanına katıldı ve motor sporları yönetim kurulunu, Mosley’in görevine devam edip etmeyeceği konusunda acil bir karar vermeye davet etti.

Perşembe günü BMW, Mersedes-Benz ve Toyota’nın Mosley’in davranışlarını kabul edilemez olarak bulduklarını ifade ettikleri bildirlerin ardından Honda da, News of the World’da Mosley’e karşı çıkan yayınlar ile F1’in itibarının zarar gördüğü yönünde endişelendiğini ifade etti.

Honda bildirisi: "Dürüstlük ve saygı ile vazifelerini yerine getirmek amacıyla spor ve iş dünyasındaki kıdemli şahısların, idarenin en yüksek standartlarını sürdürmeleri gerekmektedir."

"Honda Racing F1 Takımı, Bay Mosley etrafında dönen son olaylardan aşırı derecede hayal kırıklığına uğramıştır ve biz, Formula 1’in itibarıyla ve katılımcılarının zarar görmesi ilgileniyoruz."

"FIA’nın bu mesele üzerinde dikkatli bir şekilde durmasını, F1 ve motor sporları adına en iyisi için acil bir karar ulaşılmasını talep ediyoruz"


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    bizim çınar ağacı kızarmış ahahaha :))))) mosley ne rezil adamsın allah cezanı vermeye. defol la!!

  2. Toyota mclaren ve bmw tepki vermişti honda nerde diyordum haber gec geldi.Beklediğimiz gibi .görünüşe göre bu adam ölse istifa etmez:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir