Petrov 2 Sene Daha Renault'da

yazar:

kategori:

Uzun zamandan beri Petrov’un Renault ile devam edeceği söylentiler arasındaydı ve takım bugünkü açıklamasında Petrov ile devam edeceğini duyurdu.

Bu, Renault’nun gelecek sdene Robert Kubica ve Vitaly Petrov ikilisi ile devam edeceği anlamına geliyor.

Petrov, bu sezon bir çok yarışta kaza yapması ve istikrarsız sürüşleri nedeniyle eleştirilmişti ancak Rus yatırımcıların takıma olan katkısının Petrov’un Renault’da kalmasında etkili olduğu düşünülüyor.


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Bizde aksini düşünmemiş,bunun üzerine yazıp çizmiştik.F1 aslında yarışmaktan önce para kazanmayı amaçlıyor.Önce kazanç sonra yarışmak ve önde bitirmek geliyor.Böyle olunca taraftar olmanın anlamını tekrar sorgulamak,neyi,neden takip ettiğimizi,desteklediğimizi yorumlamak gerekiyor sanırım.

  2. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    bu adam yüzünden renaultF1 team'den soğuyacağım neredeyse. bide 1 senede değil, 2 sene 🙁

  3. kubicadan hızlı olduğu yarış sayısı batırdığı yarış sayısının yanında sayılamayacak kadar azdı sanki

  4. efsane nihayet koltuğunu sağlama aldı 😀 ya hulkenberg gibilerine yazık oluyor!

  5. efendimayin şu yorumuna katılamam;diğer çaylakların takım arkadaşları robert kadar iyi değildi.doğrudur.
    ancak sezonun en iyi çaylağı ne açıdan kıyaslarsanız kıyaslayın bana göre kamui kobayashi dir.yani kobayashi petrovdan birkaç gömlek üstündür.hulkenberg de petrovdan üstün bir pilotdur.katılın yada katılmayın.

  6. Yorumuna katılıyorum, hatta bazı yarışlarda büyük takımların pilotlarına(Schumi,Alonso,Hamilton'a) kafa tutarak birçok kişinin sempatisini kazanmıştı. Umuyorum gelecek sezon daha iyi iş çıkartır.

  7. efendimayin  avatarı

    Beklediğim haberdi hayırlı olsun. 4-5 yarışta iyi gitti hakkını vermek lazım. Seneye kubicaya bence kafa tutacak petrov kadar az tecürbeye sahip olup buralara gelen sürücü çok azdır. Ayrıca her çaylak kariyerine kubica gibi hızlı bir sürücü ile takım arkadaşı olarak başlamıyor diğer çaylakların takım arkadaşları robert kadar iyi değildi. Teşekkürler lotus.

  8. 05Alonso| SF avatarı

    Başlarım parasına ya hu1 Hulkenberg gibi adamlar koltuksuz kalacak Petrov koltuk bulacak öyle mi!

    Renault para yerine biraz başarıyı düşünse belkide şampiyonluk potasına girerdi ama..

  9. renault petrov ile 2 yıllık sözleşme yapmakla hata yapmıştır.1 yıllık yapsa idi anlayabilirdim.zira petrovun kubicanın yanında ezildiği bir gerçek çaylak yılıydı ama bu kadarda ezilmemeliydi bence.seneyede kubica karşısında ezilirse 2012 dede sözleşmesi olacak renault petrovu o zaman nasıl gönderecek.petrov artık renaultun arkasına yazdırsın hani bizde arabanın arkasına yazarlar babam sağolsun diye oda yazdırsın sponsorlarım sağolsun.

  10. Sezonun çeşitli yerlerinde rekabetçi şekilde yarışmıştı. Kubica'dan bile hızlı olduğu yarışlar oldu. Renault'un sabit bir ikinci pilot bulmasına yani Petrov'un koltuğunu korumasına izin vermesine sevindim. Umarım yaptığı açıklamalardaki gibi mücadele eder.

    İngiltere'de "koltuğumu korumak için elimden geleni yapacağım" demişti Petrov. Koltuğunu koruduğuna göre, sözünü tuttuğunu da söyleyebiliriz.

  11. geride bıraktığımız sezon içinde Renault nun mali kazanım amaçlı yaptığı organizasyonlar reklam gelirlerinin erken istenmesi v.s. zaten gün gibi ortada olan maddi ödenek ihtiyacını artı zafer açlığını kapatma yönünde Kubica gibi üst düzey bir pilotun yanında maddi destekle gelen diğer bir pilot kombinasyonunu mantıklı kılıyordu başarılar dilemekle birlikte o koltukta gözlerimizin başkalarını arayacağınıda belirterek geçelim

  12. Hülkenberg,Di Resta,Senna gibi adamlar koltuksuz kalırsa hiç şaşırmam artık.

  13. sevindim. sayesinde Türkiye Gp sine çok rus geliyor.

  14. Tolga Soydan avatarı

    zaman zaman hızlı olabiliyo.bu sene kubicaya biraz daha yakın olacaktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir