Raikkonen Şampiyonluğu Kutluyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, şampiyonluğu kazanmasının ardından her zamanki soğukkanlı sevinç gösterisini yaptı ama bu sefer daha neşeli ve eğlenceliydi.

İnterlagos’ta son yarışa şampiyona lideri Lewis Hamilton’un 7 puan gerisinde giren Fin pilot, mucize sayılabilecek bir şekilde şampiyonluğu elde etti.

Kimi Raikkonen: "Şüphesiz bu sene bir çok noktada en güçlü konumda değildik. Ama daima bunun üsteisnden gelebileceğimize ve diğerlerinden daha iyi bir iş çıkaracağımıza inandık. İşin peşini bırakmadık ve sonunda arkadan gelip farkı kapattık ve her iki şampiyonluğu kazandık"

"Çok iyi bir başlangıç yaptım ve Felipe ile yan yana geldim ama birbirimize karşı çok sıkı bir şekilde yarışmak istemiyorduk Esas şey, Hamilton’u geçmekti ve sonrasında o gerilediğinde belki de bir şansımız olabileceğini düşündüm. Araçta çok iyi hıza sahiptik ve rahattık. Gerekseydi daha da hızlı gidebilirdik"

"Lewis’in 7. olup da, önündeki birinin durabileceği şansı ile şüphesiz 100%’de değildim. Bu yüzden gerçekten bekliyordum ve sonunda kazandığımızı duymak çok zaman aldı"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir