İzle: Schumacher ve Hakkinen'in Mercedes Reklamı

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. sandro verone avatarı
    sandro verone

    kesinlikle aynı duyguyu yaşıyorum:)
    bu adamı görmek beni inanılmaz mutlu ediyor..
    cumartesi günleri saniyenin ondalık dilimleri ile değişen zamanlarla pazar gününün startından daha heyecan verici duygular yaşatıyorlardı bize.
    ayrıca @redstar'ın belirttiği gibi aslında reklamda Mika ve schumi geçilmiş olsada en kazma insanın bile o araçları sürmek için sadece aracı satın almalarının yeterli olduğunu belirtmek açısından inanılmaz yaratıcı bir reklam olmuş…
    Mika olsunda reklamda ne olduğu önemli değil 🙂

  2. yıllarca schumi yi düşman belleyen mercedes ve mercedes motoru kullanan F1 takımları yok şu schumi yi şöyle geçti yok bu böyle geçti hakkinen geldi ezdi montoya geldi ezdi alonso geldi ezdi deilier.biz schumi yi ezdirmeyelim diye kavga ettik resmen ama şu anki kendi takımı mercedes schumi yi öyle bi ezmiş ki hemde resmen "SPA 2000" DEKİ GEÇİŞE GÖNDERME YAPMIŞ !!!

  3. Aslında reklamda çok daha ince bir espri var ama herkes anlamaya çalıştığı gibi anlamış..

    Olay esasen şu;

    Schumi 7 dünya şampiyonluğu yaşamış ve tarihin en başarılı pilotu. Reklamda tamamen ilkel ve arkadan çekişli klasik bir araç sürüyor. Doğal olarak en yavaş, ne kadar başarılı ve yetenekli olursa olsun.

    Sonra tarihte Sdhumi kadar olmasada başarılı olmuş ve kalitesini kanıtlamış diğer bir isim geliyor. Reklamda altındaki araç modern vce önden çekişli bir araç. Kar üzerinde doğal olarak diğer araca göre çok üstün.

    En son ise diğer ikisiyle kıyaslamanın abesle eş olacağı sıradan ve kadın bir sürücü. Onun altında ise tam olarak o zeminin koşullarına hazırlanmış 4 çeker bir araç var. Doğal olarak buzun/karın üzerinde iki şampiyondan da çok daha üstün.

    Mercedes in burda müşterisine vermek istediği mesaj çok açık, bizim otomobillerimizi kullanırken çok büyük yeteneklere ihtiyacınız yok, onlar zaten siz kazmada olsanız yeterince güvenli ve hızlı, ayrıca şu an ki araçlarımız ve teknolojisi herkez için fazlasıyla yeterli. 🙂

  4. "Sunday driver" Acemi sürücü anlamına da geliyor 🙂

  5. Ben de bu durum bana özgü bir davranış bozukluğu sanıyordum 🙂 Yalnız değilmişim 🙂

  6. Yasar Senturk avatarı
    Yasar Senturk

    Hayir, Mika "Biliyordum, Pazar surucusu(yani pazar gunleri arabayla gezen adam anlaminda)" diyor. Ancak asil bomba en son cikan hanimdan geliyor: "Biliyordum, yasli vatandas".

  7. Bu reklam çok güzel.Bende gün içerisinde linki paylaşmayı düşünüyordum, sağolsun sitedekiler F1 kadar hızlı maşallah. Mika nın repliğ çok güzel; Biliyorum Pazar sürüşü ha diye. Ayrıca şu dikkatimi çekti Herkes Schumi yi geçiyor ama çok eğlenceli olmuş yinede

  8. Keşke nico yerine mika olsada iki efsaneyi yan yana izlesek :DD::D çok hoş reklam…

  9. süper bir reklam olmuş:)

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    gerçekten çok hoş ve komik bir reklam olmuş (:

  11. Yani bu dediğin gerçekten anlatılmaz.
    12 turluk sıralama turları çoğu zaman adrenalinin en yüksek olduğu anlardı.

    yeni nesil anlamakta zorlanabilir ama. bu adamların yarıştığı zamanlarda cumartesileri gerçekten harikaydı.

  12. Çok özlediğimiz ikili yanyana. Çok hoş olmuş.

  13. Yusuf  Hitay avatarı

    mika yı görünce niye bu kadar mutlu oluyorum yahu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir