Montoya: "Vettel, Hatalarına Rağmen Hak Etti"

yazar:

kategori:

Formula 1’e çarpıcı bir giriş yapan ama sonrasında NASCAR’a geçen Kolombiyalı sürücü, genç Alman pilotun iyi bir arkadaşı. Montoya’ya göre Vettel, şu anda en iyi takımda en hızlı pilot ve bu sayede birçok karmaşıklığa rağmen şampiyonluğa ulaştı.

Montoya: “(Vettel) hak etti. Çünkü yeteneği var ve kazanmamak için mümkün olan her şeyi yapmasına rağmen şampiyon oldu.”

“O ve takımı çok hata yaptı, bu yüzden işler onlar için karmaşık bir hal aldı. Ama bana göre, en iyi takımda en hızlı pilot olduğu için kazandı”

Montoya, Formula 1’e dönüşü yine reddetti; sporun geçişleri arttırmak için değişime ihtiyaç duyduğunu ve bu konuda sadece pistlerin suçlanmaması gerektiğini belirtti.

Montoya: “Bazıları bana, F1’e geri dönmem gerektiğini söylüyor ama ben mutluyum. Şimdilik böyle bir şey olma şansının bulunmadığını düşünüyorum.”

“Formula 1’in finalini görmek gerekiyor. Bu senelerde şu bir gerçek: Diğerinden bir saniye hızlı olmayan bir araç, önündekini geçemez. Sorunun pistler olduğunu söylüyorlar ama dürüst olmak gerekirse F1 her zaman böyleydi.”


Yorumlar

  1. Vettelin hakettiğini söylüyor bence yerinde senin gibi agresif bir pilot olsaydı altındaki araçla çok daha önceden şampiyonluğu ilan ederdi. O yüzden bence şampiyonluğu ben araca veriyorum.

  2. . Sorunun pistler olduğunu söylüyorlar ama dürüst olmak gerekirse F1 her zaman böyleydi." bunun üstune söz söylemek doğru olamaz

  3. Montoya'yı severim de çok kaza yapıyordu yahu. hızlıydı tamam da 3 yarışta bir aracı parçalıyordu. zaten 35 yaşına geldi bu saatten sonra dönüş zor.

  4. montoya ve kimide dönerlerse işte ozaman f1 tarihinin en iyi grid dizilimi olur , biz fanlarda keyiften uçarız 🙂

  5. Montoya inanılmaz anları yaşayan ve yaşatan bir adamdı aynı zamanda da yapılmayacak hataları yapan biriydi.Sanırım bu şampiyon olmakla olamamak arasındaki ince çizgi .

  6. Aslında montoya da F1 de şampiyonluk haketmişti ama nasip değilmiş

  7. Juan Pabloda dönse ne güzel olurdu değil mi ? F1'in böyle bir adama ihtiyacı var 🙂

  8. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    en son cümlesindekini doğru soylemiş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir