Mansell: "Vettel Gerçek Bir Şampiyon"

yazar:

kategori:

Mansell’e göre Vettel’în bu başarısı, sadece izleyen taraftarlar için değil, bütün spor için iyi.

Mansell: “Sebastian (Abu Dhabi’de) çıkıp kazandı ve yapması gereken de buydu”

“Ferrari çok sönük bir performans gösterdi ve pitlerde Webber’i takip etmekle hata yaptılar. Eğer ikisi de pistte kalsalardı büyük bir şampiyonluk mücadelesi görecektik”

“(Ama sonunda) işler Vettel’in lehine gelişti. Kusursuz bir hafta sonu geçirdi ve gerçek bir şampiyon oldu”

“Formula 1 için harika, taraftarlar için iyi oldu. Vettel şampiyonluğu kesinlikle kazandı. Polü aldı, yarışı kazandı. Bundan daha iyisini yapamazdı”


Yorumlar

  1. Tarih öncesindeki gibi sayıyorsan yılları evet,2 yıl sonra 2008 de Monza'yı kazanıcak,2009'da birkaç yarış kazanacak.

  2. Eğerlerle konuşuluyor.Sene başındaki Vettel gayet iyiydi herşey Türkiye'den sonra koptu.Çünkü şampiyonluk yarışında olan,ve aynı zamanda takım arkadaşıyla 'Denize düşse onu kurtarırım,ondan o kadar da nefret etmiyorum' tarzı bi ilişkide bulunan tek pilot da oydu.Webber'in de formu yerinde olunca baskıyı kaldıramadı.Şampiyonluğu rahat kazanması gereken Vettel dediğiniz adam son 4 yarışı da domine etmiştir(Kore'de motor yarı yolda bırakmasaydı sezonun son yarışı hiçbirimiz için zevkli olmazdı).Takım tarafından hep desteklenen Vettel ilk defa kendini zorda hissetmiştir,İLK DEFA.Öğrenmesi gereken birşeydi,öğrendi.Artık sadece araca vermeyi bırakın bu işi.Vettel hakedip te kazandı,diğer pilotlarında ne yapacağı hiç belli olmazdı,saygılar.

  3. olamıcak

  4. vettel f 1 in en başarılı piloyu gençler en iyi sürücü o

  5. birgün gerçekten yarışta kazanıcak.

  6. Bu, senden okuduğum en güzel yorum oldu Babil Kralı 🙂 Teşekkür ederim.

  7. Bugün okuduğum en güzel mesaj.Eyvallah

  8. @ Overtake (spa2000)

    Bu sitede en saçma yorumları yapan sen,milleti kışkırtan sen,millete cevap vermeyen sen,kavgaları çıkartan sen,pilotlara küfür eden sen,lakap takan sen…sen sen sen SENN!!!Her ALonso haberinin altına 10 yorum yapan sen,hep alakasız örnekleri veren sen,2007deki acıyı aşamayan sen sen…bree adam sen kim olasınki milletin yorumlarını kategorize edip,bu işe yarar,bu yaramaz diyorsun….

    davidson(abu dhabi öncesi) : yarışı kazanırsam,kazanmış olurum,ikincilik te fena değil,ikinci olurum…yorum böyle yapılır değilmi ?

    herkese iyi seneler.2010 içindeki intenete girişimi bırakıp kop kop yapmaya gidiyorum 😀 Haydi iyi seneler.

  9. agzı olan konuşuyor

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ayrım yapmaksızın; buraya yazan , yazmayan ,daha önce yazmış ama bir takım nedenlerden dolayı şimdi yazmayan, emeği geçenlerin,editörlerin ve kısaca tüm F1 dostlarının yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar temenni ederim.Aslında 1 OCAK, Mekke'nin Fethedildiği tarihtir.1 OCAK 630 veya hicretin 8.yılında Kainatın Efendisi Mekke'yi fethetmiştir.Tüm Şehirlerin Anası olan Mekke'nin fethi kutlu olsun.

  11. Shumi,Hamilton,Alonso üçlemesi yapmıştım.Alonso yerinde yanlış yazdığım için (''o'' yerine ''a'' )yıldız çıkmış.Yanlış anlaşılmasın lütfen, özür dilerim herkesden.

  12. Vettel'i severim ama aracı çok iyiydi.Her pilotun rahat kazanabileceği ve şampiyon olabileceği bir aracı vardı.Buna rağmen şampiyonluğu son yarışta Ferrari'nin taktik hatası yüzünden kazandı. Shumi,Hamilton,****** gibi üst düzey pilotlarda olsa herhalde şampiyonluk son yarışa kalmazdı diyorum.

  13. Saygılar senden ise Hürmetler de benden.

  14. Merve,
    eğer 19 gp dahilinde bir yorum yap dersen fatal error verebilir gibi.

  15. katılıyorum 19 gp den sadece sonuncusu baz alınarak yapılmış vasat bir yorum

  16. saygılar , zaten eski f1 pilotların çoğu kötü yorum yapıyorlar , pistte oldukları kadar yorumculukta iyi değiller…

  17. Şu sitede yapılan yorumlara bakıyorum. oldukça ilginç ve kayda değer bir çok yorum okuyorum. (kayda değerleri eledikten sonrası ise bir facia)

    Ama f1'in içinden olan bu ve benzeri adamların yorumlarına bakıyorum, resmen bir yokluk.

    -Sebastian çıkıp kazandı. (bunu öğrenmemiz iyi oldu)
    -Vettel şampiyonluğu kesinlikle kazandı.
    -Polü aldı, yarışı kazandı.

  18. Bugüne kadar bir çok pilot şampiyonluk yaşadı F1 de bazısı çok büyük yetenekti bazısı hızlı sürücüydü. Ama hepsi uygun şartlar altında kazandılar bu ünvanı.

    Yani hiç birine sen gerçek şampiyonsun, sen değilsin gibi bir söylemde bulunamayız bence. Çünkü onlar da F1 de yarışıyor, belli risklere giriyor ve bu işten para kazanıyor.

    Bir de bu yetenek iş Allah vergisi birşeydir. Yani yeteneğini ne kadar geliştirebilirsin asıl soru bu. Geliştiren, büyük bir pilottur zaten. Ama şuda var ki ne kadar uğraşırsan uğraş Messi gibide futbol oynayamazsın sonuçta.

    Yani şampiyon olmuş pilotlar hiçbir zaman yetenekleriyle, hak edip etmediği tartışılamaz bana kalırsa. Bunu söyleyenin ayıbıdır bence. Mansel in demek istediği bu değildi belkide ama genel olarak bunu herkes söylüyor zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir