Ducati: "Yamaha'nın Kopyası Olmayacağız"

yazar:

kategori:

Rossi ve ekibinin patronu Jerry Burgess’in büyük tecrübelerinden yararlanmak istediklerini söyleyen Guareschi, gelen ekibin şimdiye kadar Ducati motosikletinin temel potansiyelinden memnun olduklarını belirtti.

Gazetta dello Sport’a konuşan Guareschi: “Ortama iyi bir şekilde alışıyorlar. Japonlarla geçen senelerin ardından zanaatkâr tipi ruhumuzu seviyorlar”

“Jerry bana huzur verdi. Genel olarak bir dinginlik var. Sadece motorumuzu geliştirmeliyiz, Yamaha’nın kopyası olmamıza gerek yok”

Takım patronu, Rossi’nin Kasım ayında testlerde yavaş kalmasının sağlık durumuna bağlı olduğunun altını çizdi ve İtalyan sürücünün, 2011’in ilk gelişim çalışmalarında iyi geri bildirimlerde bulunduğunu söyledi.

Guareschi: “Valentino’nun bize işaret ettiği yönde gittik. Tur dereceleri pek ümit verici değil ama omzunun ne durumda olduğunu gördükten sonra rahatladık. Motosikletimize güçlü bir şekilde hakim olunması gerek ve Valensiya’da onun kuvveti azdı”


Yorumlar

  1. Ducati Rossi kombinasyonu işe yarar diye düşünüyorum.Yamahanın gelişmesinde faydası olmuştu Rossinin Ducati için de olur diye düşünüyorum

  2. Bu sene Rossi,Stoner,Pedrosa ve Spies çekişir.Lorenzo ve Dovizioso ise dahil olabilir.Hayden'dan pek umitli değilim.

  3. Aslında Ducati lastik ısıtma problemi olan bir motordu, özellikle arka lastikler. Bu sorundan hiç etkilenmeyen tek isim Stonder dı.

    Rossiden 2011 de birşey beklemiyorum açıkçası. Yine iyi yarışlar çıkarabilir fakat şampiyon olamaz düşüncesindeyim.

    Pedrosa da sakattı. Stonder ve Lorenzo mücadelesi izleriz bana kalırsa.

  4. MagicAlonso avatarı

    Ducati stoner dönemeinden beri kontrolü zor olan motor olarak adlandırılıyordu.Hatta bu motoru en iyi stoner sürer deniliyordu.rossi bu sene ducatide sıkıntı yaşayabilir.Stonerden ümitliyim iyi bir hondayla çok güçlü başlayabilir sezona

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir